Enis Çabuk 26 Eylül 2009 Yazar Paylaş 26 Eylül 2009 Bariz lastik titremesi değilse.Bu arabalarda 2000 devir civarı bir titreme oluyor. Ani Hızlanmalarda dediğiniz şekilde hafif irkiliyor araç. Ama yaşadığım sorun bu değil. Yorum bağlantısı
Enis Çabuk 26 Eylül 2009 Yazar Paylaş 26 Eylül 2009 Araç, "araç satış" kısmından çıkıyor aynı istikamette servise giriyor_işte süper ford hizmeti.. Mekanik alet sonuçta sorun illaki çıkar diyorum ama bu kadar da erken beklemiyordum açıkcası. Yorum bağlantısı
Görkem Yagtu 27 Eylül 2009 Paylaş 27 Eylül 2009 Dilim varmıyor ama, bijon somunlarına kadar baktırın derim, normal değil. evet bundan olabilir ama daha basit bir şekilde belki taşıma esnasında bir sıkıntı olup rot ayarı bozulmuş olabilirmi diyorum? Yorum bağlantısı
Enis Çabuk 27 Eylül 2009 Yazar Paylaş 27 Eylül 2009 evet bundan olabilir ama daha basit bir şekilde belki taşıma esnasında bir sıkıntı olup rot ayarı bozulmuş olabilirmi diyorum? Bu akşam üzeri gittim servise bi test sürüşü yaptık yetkililerle beraber. Araç Düne Göre Biraz daha az titreme yaptı. Pazar olduğundan yarın tekar gidip teknik olarak bakıcaklarını söylediler. Bana İlk Söylediği balans felandı ama emin olamadılar. Tek dediği büyük sorun değil araçtan problem cikmaz vs. gibilerinden konuştular. bakalım yarın ya da en geç diğer gün tekrar götürücem. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 27 Eylül 2009 Paylaş 27 Eylül 2009 Arabayı yıkatırken balans kurşunlarından biri düşmüş bile olabilir, basınçlı suyun etkisiyle, belki de çukura düşme neticesinde düşmüş olabilir... Yorum bağlantısı
Enis Çabuk 27 Eylül 2009 Yazar Paylaş 27 Eylül 2009 Arabayı yıkatırken balans kurşunlarından biri düşmüş bile olabilir, basınçlı suyun etkisiyle, belki de çukura düşme neticesinde düşmüş olabilir... Araç yeni ama cukurda felan eğilme vs de olabilir dediler. Eğer Öyleyse ekstra para alınacağını kendilerinde bunu ayarlıyacak alet vs olmadığını söylediler. Olan paraya olucak gibi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 27 Eylül 2009 Paylaş 27 Eylül 2009 Araç yeni ama cukurda felan eğilme vs de olabilir dediler. Eğer Öyleyse ekstra para alınacağını kendilerinde bunu ayarlıyacak alet vs olmadığını söylediler. Olan paraya olucak gibi Aracınız yeni bile olsa balans kurşunu vardır, evet doğru demişler eğer rot balans problemi ise para isterler. Siz en iyisi dört tekerleğide makineye bağlayabilen bir yer bulursanız kendiniz yaptırın... Yorum bağlantısı
Enis Çabuk 27 Eylül 2009 Yazar Paylaş 27 Eylül 2009 Aracınız yeni bile olsa balans kurşunu vardır, evet doğru demişler eğer rot balans problemi ise para isterler. Siz en iyisi dört tekerleğide makineye bağlayabilen bir yer bulursanız kendiniz yaptırın... İlk önce baktırırım eğer kesinleşirse tavsiyenize uyacağım kesinlikle.. Yorum bağlantısı
Guest Murat Mert 29 Eylül 2009 Paylaş 29 Eylül 2009 Araç yeni ama cukurda felan eğilme vs de olabilir dediler. Eğer Öyleyse ekstra para alınacağını kendilerinde bunu ayarlıyacak alet vs olmadığını söylediler. Olan paraya olucak gibi aynı ayarı dışarıda yaptırsanız daha ucuza gelecektir en az 40 tl nizi alırlar diyim ki benden almışlardı aynı servis. Yorum bağlantısı
Görkem Yagtu 29 Eylül 2009 Paylaş 29 Eylül 2009 Siz hic Renault Clio kullanmamissiniz belli. Bu segmentteki bir cok arabadan daha iyisini beklemeyin, bu segmentte en duzgunu bence Toyota. katılıyorum küçük segmentte en pahalı model olan pololarda dahi birçok can sıkıcı problem ortaya çıkıyor. bir üst segmenttede başka sorunlar çıkıyor. yani bir 760L veya s600 almadığınız sürece aracın mutlaka bir yerinde bir sorun çıkacaktır. kısacası "ne kadar ekmek o kadar köfte" Yorum bağlantısı
Utku Çay 29 Eylül 2009 Paylaş 29 Eylül 2009 bu segmentte en duzgunu bence Toyota. kesinlikle gelinde bunu bizim müşterilere açıklayın, arabanın hiçbir sorunu çıkmıyor, bizim müşterilerde yol bilgisayarının düğmesinin yerine kusur buluyorlar... Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 29 Eylül 2009 Paylaş 29 Eylül 2009 Bencede bijon gevşek olabilir, birde motor kulaklarını bağlantı takozlarını kontrol ettirin irkilmenin sebebi olarak. Yorum bağlantısı
Enis Çabuk 8 Ekim 2009 Yazar Paylaş 8 Ekim 2009 İşlerim Sebebiyle Ancak Bugün Aracımla İlgilenebildim. Servis Elemanının Dediği Gibi Balans Yapan Yere Götürüp 4 Tekerede Baktırdım Fakat Alakası Olmadığını Öğrendim. Servise Geçip A dan Z ye Baktırdık Aracı Kaldırdığımızda Şaftın Bozuk Olduğu Anlaşıldı. Servistekiler Kendi Aralarında Konuşurken Fabrika Hatası Olduğunu Felan Söyleyip Kızıyorlardı. Araç Şuan Serviste Fabrikadan Parça Gelip Değişecekmiş. En Geç Salı Araç Elinde Olur Denildi Fakat İçim Rahat Değil Haliyle ... Aracın Değişme İhtimali Felan Yokmu Anlamış Değilim. Sonuçta Benden Çıkan Bir Hata Değil Fabrikanın Sorunu Beni Etkiliyor. Bu Konuda Tüm Haklarımı Kullanmak İstiyorum. Sizden Ricam Bir Yol Göstermeniz... Yorum bağlantısı
Aytaç Akyel 8 Ekim 2009 Paylaş 8 Ekim 2009 İşlerim Sebebiyle Ancak Bugün Aracımla İlgilenebildim.Servis Elemanının Dediği Gibi Balans Yapan Yere Götürüp 4 Tekerede Baktırdım Fakat Alakası Olmadığını Öğrendim. Servise Geçip A dan Z ye Baktırdık Aracı Kaldırdığımızda Şaftın Bozuk Olduğu Anlaşıldı. Servistekiler Kendi Aralarında Konuşurken Fabrika Hatası Olduğunu Felan Söyleyip Kızıyorlardı. Araç Şuan Serviste Fabrikadan Parça Gelip Değişecekmiş. En Geç Salı Araç Elinde Olur Denildi Fakat İçim Rahat Değil Haliyle ... Aracın Değişme İhtimali Felan Yokmu Anlamış Değilim. Sonuçta Benden Çıkan Bir Hata Değil Fabrikanın Sorunu Beni Etkiliyor. Bu Konuda Tüm Haklarımı Kullanmak İstiyorum. Sizden Ricam Bir Yol Göstermeniz... enis bey buna benzer sorun benim renault megane aracımda başıma geldi daha 6 günlükken abs mödülü komple beyini çöktü bizde arabayı servise götürdük arkadaşlar tüketici haklarına göre servise götürdüğümüzden dolayı tamir hakkımızı kullandığımızı söylediler bende olmaz öyle şey diye noterden ilgili kanun (tükeciyi koruma kanunu ) gereği değişim hakkını istiyorum dedim bana renault dan gelen cevaptamahkeme kararı olmadan değişim yapmayız sadece tamir ederiz eğer siz istiyorsanız mahkemeye başvurun eğer mahkeme değiştirin derse bizde yasal haklarımızı sonuna kadar kullanarak (yargıtaya oraya buraya başvurarak ve işi mümkün olduğunca yokuşa sürerek )gereğini yaparız eğer mahkemeye başvuracaksanız biz aracınızı yapmayacağız mahkeme sürecinden dolayı arabaya para harcayamayacaklarını beyan ettiler bende bugüne kadar verilen kararlara ve içtihatlara bakarak mahkeme sürecinin minimum 2 yıla yakın sürdüğünü gördüm buna doğal olarak ne vaktim nede sabrım dayanırdı mecburen tamiri kabul etmek zorunda kaldık onlarda bize kıyak olarak tamiri değilde komple modül ve beyni değiştirerek ve arıza sürecince bize araç vererek hatasını telafi etmeye çalıştı özün sözü bu gibi büyük firmalar türkiyedeki adalet sürecinin çok geç tecelli ettiğini bildiklerinden müşteriyi zoryabildikleri kadar zorluyorlar zamanım ve sabrım var diyorsanız eğer arızanınız 30 gün içinde oluştuysa veya fabrika hatası varsa değişim isteme hakkınız var Yorum bağlantısı
Guest Fuat 8 Ekim 2009 Paylaş 8 Ekim 2009 Tamir edilebilen bir arıza gibi görünüyor.Mahkemeye verseniz dahi aracı değişim yada bedel iadesi gibi bir sonuçla karşılaşmama ihtimaliniz yüksek. Aynı hatayı 3 tamirattan sonra tekrarlarsa ürün değişimi söz konusu yada giderilemeyen bir arıza sözkonusu ise. Yorum bağlantısı
Enis Çabuk 8 Ekim 2009 Yazar Paylaş 8 Ekim 2009 enis bey buna benzer sorun benim renault megane aracımda başıma geldi daha 6 günlükken abs mödülü komple beyini çöktü bizde arabayı servise götürdük arkadaşlar tüketici haklarına göre servise götürdüğümüzden dolayı tamir hakkımızı kullandığımızı söylediler bende olmaz öyle şey diye noterden ilgili kanun (tükeciyi koruma kanunu ) gereği değişim hakkını istiyorum dedim bana renault dan gelen cevaptamahkeme kararı olmadan değişim yapmayız sadece tamir ederiz eğer siz istiyorsanız mahkemeye başvurun eğer mahkeme değiştirin derse bizde yasal haklarımızı sonuna kadar kullanarak (yargıtaya oraya buraya başvurarak ve işi mümkün olduğunca yokuşa sürerek )gereğini yaparız eğer mahkemeye başvuracaksanız biz aracınızı yapmayacağız mahkeme sürecinden dolayı arabaya para harcayamayacaklarını beyan ettiler bende bugüne kadar verilen kararlara ve içtihatlara bakarak mahkeme sürecinin minimum 2 yıla yakın sürdüğünü gördüm buna doğal olarak ne vaktim nede sabrım dayanırdı mecburen tamiri kabul etmek zorunda kaldık onlarda bize kıyak olarak tamiri değilde komple modül ve beyni değiştirerek ve arıza sürecince bize araç vererek hatasını telafi etmeye çalıştı özün sözü bu gibi büyük firmalar türkiyedeki adalet sürecinin çok geç tecelli ettiğini bildiklerinden müşteriyi zoryabildikleri kadar zorluyorlar zamanım ve sabrım var diyorsanız eğer arızanınız 30 gün içinde oluştuysa veya fabrika hatası varsa değişim isteme hakkınız var 30 Gün Doldu Fakat Şaft Parçasında Fabrika Hatası Var. :lol: Dolmasada O Kadar Uzun Sürece Dayanacak Sabrım Yok. Adalet Yine Güçlüden Yana ... Yorum bağlantısı
Enis Çabuk 8 Ekim 2009 Yazar Paylaş 8 Ekim 2009 Tamir edilebilen bir arıza gibi görünüyor.Mahkemeye verseniz dahi aracı değişim yada bedel iadesi gibi bir sonuçla karşılaşmama ihtimaliniz yüksek.Aynı hatayı 3 tamirattan sonra tekrarlarsa ürün değişimi söz konusu yada giderilemeyen bir arıza sözkonusu ise. Cevaplar İçin Çok Teşekkür Ediyorum. Allah'a Şükür Ediyorumki Hareket Anındayken Kopma Felan Olmadı Yoksa Kaza Kaçınılmaz. Ya Böyle Bişey Olsaydı Hesabını Kim Verecekti Ben Onu Merak Ediyorum... Yorum bağlantısı
Recommended Posts