İçeriğe Yönlendir

Park halindeki arabanın 2 lastiğini bıçaklamışlar

Eray Yılmaz

Recommended Posts

Mehmet Barın
Geçmiş olsun.. Kaskon karşılar..

ben benzer bir olayı çözmüştüm.. elemanın teki üzerinde bıçak yakalatmıştı, aynı mahallede aynı gün meydana gelen lastik bıçaklama olayı da mevcuttu.. lastikten örnek isteyip bıçak üzerindeki mikro partiküllerle karşılaştırıp yakalamıştık elemanı.. benim yaptığım TR de ilk bir çalışmaydı sanırım.. (övünmek gibin olmasın) :) insan mutlu oluyo bu şerefsizleri yakalayınca.. :p

:)

Yorum bağlantısı
Ali Yaşar
(düzenlendi)

Çok geçmiş olsun. Bayramda Bornovadaydım. Park problemi olan bir yer. Muhtemelen bir yaratığın yerine park ettiniz heralde. Buarada lastikler kaç km'de? Eğer mevcut lastikleriniz yönlü lastik ise onlarıda değiştirmeniz gerekebilir.

tarihinde Ali Ya?ar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Bora Akbaş
Arkadaşın oraya sık sık giderdim şimdiye kadar böyle bi durum olmadı. ayrıca park etcek yer vardı çok kalabalık bi sokak değil kimsenin yerini kapmadım. Neyse lastikler takılsın kasko ödesin yada ödemesin arabayı satmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım

Çok büyük geçmiş olsun.Benzin döküp yakadabilirlerdi.Üüzlmeyin,kasko öder.

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
Arkadaşın oraya sık sık giderdim şimdiye kadar böyle bi durum olmadı. ayrıca park etcek yer vardı çok kalabalık bi sokak değil kimsenin yerini kapmadım. Neyse lastikler takılsın kasko ödesin yada ödemesin arabayı satmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım

Geçmiş olsun ödemenizi en kısa sürede alırsınız inşallah Allah beterinden korusun hepmizi.Pire için yorgan yakmak gibi birşey bu yapanların yanına kalmaz inşallah.

Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt

"Sizin aracınız yabancı olduğu için bu muameleyi görmüş.Daha insalcıl olan kişiler sileceklerinizi kaldırırdı.İnsanlıktan biraz nasibini almış olanlar lastiklerinizi indirirdi."

+1

Tekrar doğa kanunlarının en ağır şekilde işletilmeye başlandığını düşünüyorum. Herkesin kendi açısından haklı olduğu ama empati kurmadan, büyük balığın küçük balığı yuttuğu bir dönem yaşanmaya başlandı.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Yeldan

Geçmiş olsun,

Bizim apartmanın 8 araçlık otoparkı var.

Apartman yönetimi tüm mülk sahipleri ile ortak karar almıştı kiracılar otoparka parketmesi yasaklanmıştı.

Geçen bayramda otoparka bi girdim yer yok baktık kıracının biri kendini uyanık zannediyor parketmiş oraya tüm sileceklerini kaldırdım bende.

Bir daha parketmedi.Aldı mesajı sanırım :)

Yorum bağlantısı

Büyük geçmiş olsun. Bu tarz magandalar yüzünden araçlarımızı sokağa park etmeye korkar olduk.

Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir

Böyle birşey mümkün değil yasal olarak yanılmıyorsam. Bence biraz haksızlık da.

Latikler için üzülmeyin Eray Bey . Kasko karşılar, arabanızı cizseler çok daha kötü olurdu.

Geçmiş olsun,

Bizim apartmanın 8 araçlık otoparkı var.

Apartman yönetimi tüm mülk sahipleri ile ortak karar almıştı kiracılar otoparka parketmesi yasaklanmıştı.

Geçen bayramda otoparka bi girdim yer yok baktık kıracının biri kendini uyanık zannediyor parketmiş oraya tüm sileceklerini kaldırdım bende.

Bir daha parketmedi.Aldı mesajı sanırım :lol2:

Yorum bağlantısı
Murat Özkan

Geçmiş olsun...

Geçen sene aynısı benim de başıma geldi. Sokaktaki 3 aracın lastikleri bıçaklanmıştı. Bir tanesi de bendim. Ya sabır dedik...

Ertesi gece tekrar oldu. Bu sefer benim aracıma yapmamışlardı. Ancak önceki gece lastiği patlatılan araçlardan biri yine nasibini almıştı. Çok sinir bozucu bir olay....

Ne yazık ki ülkemizde, özellikle büyük şehirlerde bu tip olaylar çok oluyor. Bunlara cezaları verilmiyor ve verilmediği için bizler bu konuda tedirgin oluyoruz. Evet polise başvuruda bulunmadım çünkü aynı serseri ertesi gün yine meydanı boş bulacak ve yine benim aracıma zarar verecek. Bunun böyle olduğunu herkes biliyor.

"Vay sen misin beni şikayet eden" diyen ve ertesi gece kafayı bulup yine arabama bulaşacak kişiyi şikayet etmem mantıksız olurdu.

Sonuç olarak bu kişilere düzgün cezalar verilmedikçe bu böyle sürer gider. Durumu iyi olan daha nezih bir semte taşınır. Olmayan da uğraşır durur. Maalesef durum bu...

Yorum bağlantısı
Cemil Çınar

Geçmiş olsun

Ben 5 dk. hemen geleceğim dediğim telefon numaramı verdiğim halde; üstelik te döndüğümde teşekkür ettiğim halde Orman insanı (kibar olsun diye) maket bıçağıının ucuyla lastikleri içerden kesmiş, kazara farketmesek te lastikler ısınsa düşünmek bile istemiyorum.

Yorum bağlantısı
Nurullah Demir

abi kasko ödese bile sözleşme yenilenince hasarsızlık indiriminden faydalanabilecekmi o önemli?? sonra aynı hesaba gelmesin?cok geçmiş olsun

Yorum bağlantısı
Guest Mert Yeldan
Böyle birşey mümkün değil yasal olarak yanılmıyorsam. Bence biraz haksızlık da.

Yasal olmayan nedir?

Tüm apartman sakinlerinin oy birliğiyle aldığı karardır. Her mülk sahibinin imzası var.

Kiracının ödemediği aydattan mülk sahibi sorumluysa apartman ile ilgili kararlarda da söz sahibi mülk sahibidir.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Tam bilemiyorum ama mülkü kiralarken apartman içindeki ortak alanlarıda kiralamış olur bence. Mülk sahibi kontratta belirtmeden bu hakkından kiracı adına feragat edemez. Kira sözleşmesine kiracı otoparkı kullanmaz diye özel bir madde yazarsa olur, tabi yine bence... :lol2:

Lastikler için üzüldüm. Mill servettir, nasıl bir düşmanlıkla böyle bir eylem yapabiliyorlar anlamıyorum...

Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir

Bazı konularda karar sahibi tabi ki mal sahipleridir ama başka bir sakinin (kiracı dahi olsa) ortak kullanımdaki birşeyden yoksun bırakılması kararının yasal geçerliliği yoktur demek istiyorum.

Yasal olmayan nedir?

Tüm apartman sakinlerinin oy birliğiyle aldığı karardır. Her mülk sahibinin imzası var.

Kiracının ödemediği aydattan mülk sahibi sorumluysa apartman ile ilgili kararlarda da söz sahibi mülk sahibidir.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Yeldan

Ortak kullanımdan çıkarıldı, misal apartmanların bodrumlarının bir bedel karşığı tüm mülk sahiplerinin onayıyla yönetim tarafından her hangi bir kullanım amaçlı satılması.

Yorum bağlantısı
Çağatay Demir

Malesef küçükparkın orda park yerleri daha önce dendiği gibi parsellenmiş durumda. 3 arkadaşım silecek, lastik bıçaklaması ve çizik olarak uyarıldı daha

önce. Umarım İzmir Polisi bu konuda harekete geçer.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mehmet abi tam olarak neye giriyor bu durum ? ve kadının teki geldi park halindeki aracımızın camını kırdı gitti ikiside aynı durummu oluyor ?

Bahsettiğin durum kötü niyetli hareketler teminatından ödenir.. Evet ikisi de aynı durum..

Lastiklerden yenilenme payı düşecekler mi?

Normal olarak düşülmemesi gerekir.. Yani bir çok şirkette düşmez.. Ancak bunu da kasko poliçesindeki şartlar belirler..

abi kasko ödese bile sözleşme yenilenince hasarsızlık indiriminden faydalanabilecekmi o önemli?? sonra aynı hesaba gelmesin?cok geçmiş olsun

Bunu da poliçe şartları belirler. Ama genel olarak hasarrsızlık indirimi iki kademe geriye gider veya sıfırlanır...

Yorum bağlantısı
Onur Demir
(düzenlendi)

Fusion'a spoiler takmıştım, kaputada hava girişi yaptırmıştım. Güzelcede cilalı yıkatmıştım. Garajda yer yoktu bende yol kenarına genelde parkettiğim yere koymuştum arabayı. Sabah kalktım bi baktım sol arka kapıyı çizmiş şerefsizler. bende söktürdüm birkaç gün sonra...

Civic'tede devamlı bir parlaklık söz konusu, Boyasıda iyi sayılır. Ee görüntüde güzel :good1: Çizcekler yada zarar vercekler diye ödüm patlıyor. o yüzden genelde Evin yanındaki emniyet müdürlüğüne yakın koymaya çalışıyorum. eğer ordada yer olmuyorsa sokak aydınlatmasının altına koyuyorum. Karanlığa bırakmaya gelmiyor.

İnsanların özenerek güzelleştirdikleri iyi baktıkları araçlara neden zarar verirlerki? Bunu yapanların gaspla, hırsızlıkla vs. aynı kefeye koyulması lazım. ona göre cezalandırılması lazım...

tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Ben arabayı yıkamıyorum bile..Ne zaman bir temizlik yapsam kesin başına bi iş geliyor..Böyle pis kalsın daha iyi.İçini temizliyorum yetiyor yapacak başka bişey yok..

Yorum bağlantısı
Eray Yılmaz

Herkese çok teşekkür ederim. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Düşüreni de bildiği gibi yapsın. Arabam hala bekliyor. Lastikler gelmedi. Ve benim arabasız geçirdiğim bu bir hafta zulüm gibiydi. Ne diyim Allah görüyor ya..

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Büyük geçmiş olsun. Ben de geçenler de arabaya yaslanmış 2 elemanı uzunca süre izledim,içine falan baktılar arabanın,yanlarına doğru yürüdüm,önlerinden geçtim,1-2 ters bakışmadan sonra,geri dönüp kapıları açtım,uzadılar ufak ufak. Yaklaşık 5dk arabayla ilgilendiler,bu tür şeyler hep evden uzak yerlerde oluyor maalesef.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Bora Akbaş

Büyük geçmiş olsun Eray bey.Benimde arka camı kırdılar bira şişesi atıp.Kasko karşılar bu zararınızı sanırım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...