İçeriğe Yönlendir

Arka Camımı Kırdılar

Bora Akbaş

Recommended Posts

Hakan Baha

İstanbul gibi bir yerde ve özellikle bazı semtlerde bu tip olaylara çözüm bulmak maalesef çok zor. Arabalar Allaha emanet.

Yorum bağlantısı
Ahmet Özdemir

Geçmiş olsun öncelikle. Ben olsam bende uyayamazdım sinirden...

Bir arkadaşında dediği gibi sanki bu olay kasti yapılmış gibi geldi banada.

Yorum bağlantısı
Bora Akbaş

Çok sağolun arkadaşlar,valla moral oldu,kendimi çok kötü hissediyordum. İnanın bu olay yüzünden arabamı keyifle kullanamaz hale geldim. Bu namussuzları yakalatabilirim belki ama ne olacakki,2 gün sonra başka ayılar aynı şeyi yapar.Aksi gibi apartmanda otoparka aracını parkedenler sadece lohman kiracıları.Mülk sahiplerinden hiçbirisi parketmiyor aracını otoparka. Şimdi mülk sahiplerine söylüyorum,hiç oralı olmuyorlar,tel çektirelim diyorum,yine atarlar,havaya dikerler yine gelir gibi sinir laflar ediyorlar,umurlarında bile değil komşularının arabası zarar görmüş,sıkıntıya girmiş.Hadi benim arabam zarar gördü,yarın kendi çocukları orada oynarken kafalarına gelse o bira şişeleri öldürür insanı inanın. Bu kadar mı duyarsızlaştık,bu kadar mı bananeci olduk yahu. ;)

Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç

geçmiş olsun bora bey 3 sene önce focus 2 min ön camını değiştirirken direttim orjinal olacak diye 1 hafta bekledim ama sonucunda orjinal camı taktırdım 1 kuruş bile vermedim

Yorum bağlantısı
Karani Gülistan

Hayvan, serseri tabiatlı ve içkili beşer le -insan demiyorum- kıyaslanamaz.Yaratıldığı fıtrat üzere hayatını sürdürür ve her zaman teslimiyet içindedir.Dostoyevski şimdi hatırlayamadığım bir kitabında bu tür yaratıkları-serkeş sarhoşları- kendine yakışır bir üslupla karakterize ediyordu.Tekrar geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Bora Akbaş

Acaba orjinal Ford Saint-Gobain Securit cam olmadığı için aracımın ikinci el değeri düşermi arkadaşlar? Doraglass camlarınında en az orjinali kadar kaliteli olduğu söyleniyor ama ikinci elde insanlar orada Ford yazısını görmezse bişey sanıp almamazlık edermi acaba diye düşünüyorum,ne yapsam acaba,değiştirilmesini mi istesem sigorta şirketinden?

Yorum bağlantısı
Korhan Orkun

Bora b ey geçmiş olsun, beterinden saklasın Allah.

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

geçmiş olsun cam yüzünden fiyat düşmez merak etmeyin daha insanımız cama kadar incelemeye baslamadı

Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş
(düzenlendi)

Geçmiş olsun, cam o kadar can sıkacak bişey değil, kaportaya zarar gelmemiş, bu teselleniz olsun.

Cam kırıkları tehlikeli olabilir, detaylı iç temizlik yaptırırsanız bu sorun da ortadan kalkar herhalde.

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Dere

arabanın o halini görüp de kızmayacak kimse yoktur sanırım. hele arabanın sahibiyseniz. o.... çocukları diye bir film zaten vardı ama bunlar başka bir versiyonunu çevirmişler. arkadaşlar bira şişesiyle ilgili yorumlarda bulunmuşlar; bence yetmez, kırık şişenin üstüne oturtmak lazım ki şişeye o bozuk kanları dolsun. çoğumuz içeriz ama biz ağzımızla içeriz. başka tarafınla içersen böyle oluyor.

geçmiş olsun oğlumun adaşı. Allah daha beterinden saklasın.

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

geçmiş olsun ağzıyla değil başka uzuvlarıyla içen şahıslar bunlar

Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç

plakayı form üyeleri görmesin diye mi saklıyorsunuz bora bey merak ettim de

Yorum bağlantısı
İlker Kadılar

geçmiş olsun.bunu yapana na deseniz haklısınız cansıkıcı durum..

Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil

ya ne şerefsiz insanlar var memlekette sanki bir yerine batıyor.

Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen

çok geçmiş olsun..

maalesef kendini bilmez bir suru canlı varlıklarla bir arada yaşıyoruz. içip içmemeleri de çok farketmiyor bunların, ki dolu şişeyi fırlatmışlar yani özellikle aracınıza zarar vermek istemişler... kaportada sorun olmaması teselliniz olacak artık.

cam markasını da kafaya takmayın bence, hem kaliteli bir marka hem de 2. el de incelenmez... sonucta arakadan kaza yapmış olsanız bagajda ve camurluklarda boya/değişen olacak, tek basına cam olmayacak..

Yorum bağlantısı
Bora Akbaş
(düzenlendi)
plakayı form üyeleri görmesin diye mi saklıyorsunuz bora bey merak ettim de

Olur mu hiç,Forum üyelerine arabam feda olsun :flowers: Sadece internet sitelerinde kötüniyetli veya reklam yapıcı kullanımlardan korunmak için çizdim.Plaka Numaramı defalarca bu forumda yazdım zaten 06 Z(eynep) D(eniz) B(ora) 22 plaka numaram ve çokta hoşuna gidiyor bir çok arkadaşın plaka numaram :)

Arkadaşlar,bu cam kırıldığında benim alarm niye ötmedi onuda anlamıyorum,halbuki hep çift kilitleme de yaparım. Cam kırıldıktan sonra sabah elimi arabanın içine sokunca car cart öttü ama o bira şişesi arabanın camını kırmış,içine girmiş,paramparça olmuş cam ama alarm ötmememiş?? :unknw:

Bu arada Mehmet beye bir sorum var ama hala cevap alamadım? Bu cam kırıklarını temizletmek için detaylı iç temizlik yaptırtsam parasını sigorta şirketi ödemez mi?

tarihinde Bora Akba? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ömer Aydogan

Geçmiş olsun, en büyük adilik olsa gerek yapılan.

Yorum bağlantısı
Gündüz Güçin

Bu yapılanların alkolle filan alakası yok. Bunu yapan insansa ben insanlığımdan utanırım. Bora bey çok geçmiş olsun, allah beterinden korusun. Hep deriz ye cana geleceğine... Moralinizi bozmayın, hiç birşey için moral bozmaya değmez, sizden kıymetli mi.

Yorum bağlantısı
Metehan Şahin

Bora bey henüz gördüm çok geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun.

Yorum bağlantısı
Özgen Acar
(düzenlendi)

çok geçmiş olsun can sıkıcı bi durum ama kaportaya gelmemesi bi nebze rahatlatıyor insanı...bira lekeleri için tavsiyem , geçen gün koltuğa fanta döküldü fena bi leke vardı sonaxın döşeme temizleyicisi ile sildim tek bi leke kalmadı ilk günkü gibi oldu koltuk ,tavsiye ederim..

http://www.hepsiburada.com/productdetails....tid=otson306200

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...