Mustafa Tüfekçi 10 Haziran 2010 Paylaş 10 Haziran 2010 hiç ellemedim, ellemediler, ellettirmediler şanzımanı sorun yok olsunda istemiyorum ama olurda yağ ararsam hiç debelnmiyecem 40 liradan servisten orjinal yağ getitrecem. Yorum bağlantısı
Guest Aydan Tambay 17 Haziran 2010 Paylaş 17 Haziran 2010 Benzinli cvt şanzımanda da aynı sorunlar yaşanıyor mu? (yeni kasa focus ta) Yorum bağlantısı
Misafir 17 Haziran 2010 Paylaş 17 Haziran 2010 Yeni kasa otomatik cvt değil. Klasik otomatik. Daş gibidir. mk1 otomatik nasıldır modeli ne diye geçiyor? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Haziran 2010 Paylaş 17 Haziran 2010 O da klasik otomatik cd4e kodu var son kasaya kadar benzinli tüm otomatik mondeolarda o vardı Yorum bağlantısı
Misafir 17 Haziran 2010 Paylaş 17 Haziran 2010 O da klasik otomatik cd4e kodu var son kasaya kadar benzinli tüm otomatik mondeolarda o vardı daş gibimidir yoksa sorunlumudur. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Haziran 2010 Paylaş 18 Haziran 2010 ben diyeyim 96 dan beri siz deyin daha evvelden 2007 ye kadar kullanılmış olması lazım Hakan abi daha iyi bilir ama mkI mkII de şanzımanın sorunlu diyene ben pek rastlamadım. klasik olupta sorunlu ford şanzımanı yok diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Haziran 2010 Paylaş 18 Haziran 2010 revizyonu sanayide yaptırsak yaklaşık ne tutar acaba? Yorum bağlantısı
Misafir 18 Haziran 2010 Paylaş 18 Haziran 2010 tşk.daş gibi oldugu anlaşılmıştır.iyi bir bakımla tabikide. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Haziran 2010 Paylaş 18 Haziran 2010 bakımı 45 binde yapılan şanzıman 150 binde mi revizyon isitiyor Hakan abi. tırtmış o yaa. Dediğim doğru mu peki tüm otomatik benzinli mondeolar aynı şanzımanı mı kullanıyor Yorum bağlantısı
Metin Güven 27 Şubat 2011 Paylaş 27 Şubat 2011 Arkadaşlar, 2007 Otomatik 1.6 Benzinli (LPG) Fusionum var, P-R-D-N-2-1 Haftasonu 3. vitese kadar normal geçiş olduğunu, 4. vitese geçmediğini ya da geçse bile hiçbir işlev yapmadığını gördüm.. Otokoç' a gittim, teste çıktık, 3. Viteste 80-90 Km. hızda 4 e geçmesi lazımken 110-120 lerde bile geçmiyor gibi, 4500 devirlere çıkıyordu. Test sonrası Şanzuman yağ kontrolünde yağ azalmış dediler. Salı günü ya değişecek ya da ilave edilecek. Böyle bir sorun yaşayan dostlarımız var mı.. Sizler ne dersiniz. Önerileriniz nelerdir. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Şubat 2011 Paylaş 27 Şubat 2011 (düzenlendi) O/D ışığı yanmıyor değil mi? onunla alakalı bir şey gibi. 27 Şubat 2011 tarihinde Mustafa T tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 27 Şubat 2011 Paylaş 27 Şubat 2011 O/D ışığı yanmıyor değil mi? onunla alakalı bir şey gibi. Benim de aklıma ilk O/D geldi ama servisin atlayacağını düünmek istemiyorum Yağ ekleyerek sorunun çözümlenmesi ise bana pek anlamlı gelmedi. Umarım bu kadar kolay bir çözümü vardır. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Metin Güven 28 Şubat 2011 Paylaş 28 Şubat 2011 Benim de aklıma ilk O/D geldi ama servisin atlayacağını düünmek istemiyorum Yağ ekleyerek sorunun çözümlenmesi ise bana pek anlamlı gelmedi. Umarım bu kadar kolay bir çözümü vardır.Saygılarımla. Hiçbir uyarı vermiyor arkadaşlar.. Dün hiç bir sorun çıkarmadı mesela, gayet rahat 4' e geçti, 90-100 Km. hızda 3000 devire yakın seyretti, normaldi yani... Kendim de araştırıyorum, Yağ eksikliği haricinde, 4. vites selenoid arızası türü birşey de olabilir mi diye..! Bu arada Yağ kontrolünü Test dönüşü motor stop durumda yaptı servis çalışanı ..! Yorum bağlantısı
Emre Olgum 7 Ekim 2011 Paylaş 7 Ekim 2011 otomatik vitesli araçlarda şanzıman yağı kontrolü araç GERİ VİTES te iken yapılır yani R konumunda Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ekim 2011 Paylaş 7 Ekim 2011 otomatik vitesli araçlarda şanzıman yağı kontrolü araç GERİ VİTES te iken yapılır yani R konumunda geri viteste mi bakacaz aracı R pozisyonuna getirip stop mu edecez, yoksa R konumunda el fireni kaldırarak mı çalşır halde? Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 7 Ekim 2011 Paylaş 7 Ekim 2011 n konumunda 4500 devir yapıp d ye atmıştm ve gaz vermeye devam etmiştim mondeoda sonuç mükemmeldi. Ama kesinilikle şanzımana zarar veren tehlikeli bir davranış. Bilgilendirme için teşekkürler.... Yorum bağlantısı
Emre Olgum 8 Ekim 2011 Paylaş 8 Ekim 2011 geri viteste mi bakacaz aracı R pozisyonuna getirip stop mu edecez, yoksa R konumunda el fireni kaldırarak mı çalşır halde? aracı geri vitese alıp çalışır konumda kontrol ediniz sizin. geri viteste iken frene basıp bir ustanın kontrol etmesi daha iyi olur Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ekim 2011 Paylaş 8 Ekim 2011 aracı geri vitese alıp çalışır konumda kontrol edinizsizin. geri viteste iken frene basıp bir ustanın kontrol etmesi daha iyi olur peki hocam, anladım kendim kontrol da edebilir miyim? Yorum bağlantısı
Emre Olgum 8 Ekim 2011 Paylaş 8 Ekim 2011 şanzıman yağının da motor yağı gibi çubuğunda işaretli yerler var aracınızı geri vitese takıp bir yakınınız frene basılı tutar ve bu esnada sizde çubuktan kontrol edebilirsiniz el frenine almaktansa birinin frene basılı tutması daha yararlı olur Yorum bağlantısı
Emre Aytan 25 Ocak 2012 Paylaş 25 Ocak 2012 Bu arada geçtiğimiz cumartesi aracımın otomatik şanzıman yağını (mobil atf 320 3.5lt) ve şanzıman filtresini (motorcraft) değiştirttim. Sürüş konforum arttı. Yağ özelliğini kaybetmeye başladığı zaman özellikle vites düşürürken kendini belli ediyor. Vuruntu artıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ocak 2012 Paylaş 25 Ocak 2012 peki hocam, anladım kendim kontrol da edebilir miyim? mondeo da rölantide ölçülür, R de ölçülecek biçimde dizayn edilmişse, çubukta uyarı vardır zaten Yorum bağlantısı
Ercan Mürtezaoğlu 25 Ocak 2012 Paylaş 25 Ocak 2012 Mesela ışıklarda durmamız gerektiğinde arac çok yavas hareketteyken yani durmaya bir kac sanıye kala N konumuna almamız sıkıntı yaratıyor mu ayrıca ısıklarda beklerken de aynı sekılde N Konumunda olması sorun teskıl eder mi, arac bekleme anında D konumundayken hareket etmesin diye frene bastığımızda sanki balatayı zorluyor gibi geliyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ocak 2012 Paylaş 25 Ocak 2012 hidrolik by passs yaapr, N ye almak şart değil, alınırsa da sorun değil Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 peki değiştirirken frene basma gerekliliği bir sıkıntı yaratmayacakmı?, yani araç zaten ışıklara yaklaştığında düşük bir hıza sahip, N ye almak için frene asılacaksınız ve araçta ani bir duruş olaracak zaten? Yorum bağlantısı
Recommended Posts