Evren Erakçora 17 Mayıs 2016 Paylaş 17 Mayıs 2016 Arka yan camlara 2, ön yan camlara 1 güvenli olur. Polisler de pek karışmaz 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 17 Mayıs 2016 Paylaş 17 Mayıs 2016 Yanlış bilgli değil, aradan 6 sene geçmiş. O zaman öyle idi, yazıları okur iken tarihlerine dikkat etmeye çalışalımKusura bakmayın gözümden kaçmış, bende film yaptıracağım sanırım, 2 numarada gelecek 2 ay sonra, klima falan yetmiyor İzmir Antalya yollarında.Ön camda çatlak, onu da atermik cam ile değiştirmek var aklımda Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 Ön Cam değişecek HGS yi nasıl çıkarırım zarar vermeden? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 22 Mayıs 2016 Paylaş 22 Mayıs 2016 (düzenlendi) evet yanlış bilgi. 6 sene önceki aracımda da vardı. hep hafif kusur yazıldı. ve hafif kusur giderilmek zorunda olmadı hiçbir zaman. --- maalesef polisler çok sıkıntı çıkarıyor Malatya'da. bu işin olması gerekeni ya tamamen yasaklanacak, ya da geçirgenliği ölçen bir alet dağıtacaklar, belirli bir koyuluk sonrasına ceza kesilecek. bu devirde, her yerde kasaplar geziyor-freni tutmaz, lambası yanmaz, sağdan soldan geçer... bu kadar hayati riski var. yolda denedim yok. çek köşe başına, geleni geçeni durdur, yok muayenen gemiş, yok camında film var.... 8. dünya ülkesi.... cezanın amacı para kazanmak-kaza önlemek, insanları kurallara uymaya zorlamak değil. yol boyu sivil kontrol olsun... çeksin videoyu - makas yapmışsın diye göndersin adresime. başım üstüne... hem öderim. hem korkudan bir daha yapamam.... saygılar. Tüv Türk yukarda dediğim gibi ilk zamanlarda bu sistemi devreye soktu. Kısa bir süre sonra uygulayamadığı için kaldırdı 22 Mayıs 2016 tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Elagard 100 tl Suntek 150 tl On cam hariç Siz hangisini önerirsiniz? Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Merhabalar Güneş sıcağından korunmak için 1 numara cam filmi yaptiracagim. Hangi cam filmini önerirsiniz? Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Merhabalar Güneş sıcağından korunmak için 1 numara cam filmi yaptiracagim. Hangi cam filmini önerirsiniz? Merhaba, Konunuz birleştirilmiştir. Burada devam edebilirsiniz. Güneşten korunmak amacı ile düşünüyorsanız 1 numara işinizi pek görmez. Sadece hoş bir görüntü sağlar. Güneş korumalı için en az 2 numara gerekecektir. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Bayılıyorsun konuları birleştirmeye 2 numaraya polis amca kızmasın Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Bayılıyorsun konuları birleştirmeye 2 numaraya polis amca kızmasın 20 tane cam filmi konusu olunca. Zor oluyor üyelerimiz için. Cam filmi numara bakılmaksızın yasak bildiğim kadarı ile. Taktıran için şans işi cezai durum. Ben 2 numara taktırdım. Belli bir markası yok. kaliteli 5 yıl garantili çizilmez Amerikan falan gibi bişey. Güneşe etkisi çok az. YAni yaz sıcaklarında hemen hemen hiç işe yaramayacak diye düşünüyorum. O sebeple eğer amaç güneş etkisini azaltmak ise en az 2 numara olmalı. 3 numara güneş için en ideali. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Sanıyorum ki benim araçta 3 numara var. Şu ana kadar en az 3 çevirmeye girdim. Hiç birinde ses etmediler ancak tabii ki ses etseler bende laf edemem. 3 numara güneşi sağlam kesiyor ancak gece geri geri park etmek için camları açıyorum Yorum bağlantısı
Eser Yıldırım 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Benim araçtada ön yan camlar 2 numara arka yan camlar 3 numara en arka cama da 3 yaptııracaktım ama çok karanlık oluyor.2 numara yaptırdım harika oldu 3 numara güneşi çok kesiyor ama gece aynalar görünmüyor 2 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Önlere 1 arkalara 2 numara yaptırdım. İşlem tamam 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Önlere 1 arkalara 2 numara yaptırdım. İşlem tamam Foto olaydı iyiydi. Hayırlısı olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Aracımın üzerinde Lummar marka film var yaklaşık 10 yıl olacak,ne morarma oldu,nede kabarma oldu...ama dökülmeye başladı içten,fırsat bulunca yine aynı markayı yaptıracağım. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Tuvturk bu konuyu iyice savsaklamaya başlamış bence.. Çünkü aracımda ön yanlarda 2 numara film var yeni muayeneye girdim hiç bakmamışlar. Hafif kusur falan bile yazmamışlar. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 7 yıldır 3M film kullanıyorum, önler 1 arkalar 2 numero, asıl önemli olan koyuluk değil UV filtresidir, ısıyı oluşturuan mor ötesi ışıklardır bunlar filitlenirse güneşin yakmasıbüyük ölçü de gider, hatta ön cama 0 numura film bilem düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 30 Mayıs 2016 Paylaş 30 Mayıs 2016 Cam filminden sonra ön cam akşamları arabayı çalıştırdığımda hemen buğulanıyor. Normal mi ? Filmlerde küçük küçük kabarcıklar var. Yapan kişi 1 haftaya kadar onlar kaybolur dedi. Doğru mudur ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mayıs 2016 Paylaş 30 Mayıs 2016 kaybolmaz ise götürün filmi yenilesinler. film yapılırken içi ıslanmışsa bir süre buhar yapar.. vesile ile bunların olmamasını baştan sağlayan yerler de mevcut 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 30 Mayıs 2016 Paylaş 30 Mayıs 2016 Bana sözle garanti veriyordu. yok öyle çıkar antetli kağıdını yaz plakayı tarihi cam film markasını. ekle oraya 10 yıl imzala kaşele ver. aldım kağıdı Haziran sonunda durum devam edere çökerim tepesine. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mayıs 2016 Paylaş 30 Mayıs 2016 Cam filminden sonra ön cam akşamları arabayı çalıştırdığımda hemen buğulanıyor. Normal mi ? Filmlerde küçük küçük kabarcıklar var. Yapan kişi 1 haftaya kadar onlar kaybolur dedi. Doğru mudur ? Soğuk havada yapılınca kabarcıklar olusabiliyor . Isı tabancası Bunun için var ama havalar sicaklasinca genlesmeden kabarcıklar gider gitmezse geri getirin birde ben 1 gün boyunca cam açmamıştım uyarmislardi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 30 Mayıs 2016 Paylaş 30 Mayıs 2016 Baloncukları spatula gibi bir şeyle alırlar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mayıs 2016 Paylaş 30 Mayıs 2016 şahsen ben hiç blaoncuklu film yaptırmadım ama kaşeli kağıdım da olmadı Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 30 Mayıs 2016 Paylaş 30 Mayıs 2016 Soğuk havada yapılınca kabarcıklar olusabiliyor . Isı tabancası Bunun için var ama havalar sicaklasinca genlesmeden kabarcıklar gider gitmezse geri getirin birde ben 1 gün boyunca cam açmamıştım uyarmislardi Banada 2 gün cam açma ve yıkatma dediler. Bekleyip göreceğiz artık sonucu. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Mayıs 2016 Paylaş 30 Mayıs 2016 (düzenlendi) Banada 2 gün cam açma ve yıkatma dediler. Bekleyip göreceğiz artık sonucu. İşçilik hatası değilde çok uğraşmamışlardır, merak etme 2-3 gün sıcakta kalsın kendiliğinden kaybolur, yavaş yavaş yokolacaktır, gitsin diye kurcalama ve bastırma benmikler 4 günü buldu, hava yağışlıydı ve araba gölgede kaldı, daha sonra baktımki hala ufak tefek su kabarcıkları var, eve izne gidip geldim baktımki alayı yokolmuş, güneş görmesi lazım anlayacağın... 30 Mayıs 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts