İçeriğe Yönlendir

Yaşasın Beyaz Inci Gücü, 2002 Focus Sedan 2,0

Anil Berke Kavraal

Recommended Posts

Lokman Ceritlioğlu

evet hellayı yazmayı unutmuşum emmi, sağol ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak

Beyaz Focus. Hicbise yapmasan bile karizmasi yeter :p Ben 2 aydir tek far patlak geziyorum usengeclik kotu bise :)

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Anıl Çok güzel olmuş güle güle kullan. İlker çok güzel bir iş çıkarmış yine. :p

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal
anıl çok güzel olmuş en yakın toplantıda inceleyelim

teşekkür ederim İlteber :) uykuluk istiyor canım bu aralar çok fena ...

aracı yakından gördüğüm için far olayı almış başını yürümüş iyi günlerde kullan :fiuw:

Fatih teşekkür ederim :fiuw: biraz sıkıntılıydı eski hali biliyorsun :)

buda benden.

Lokman abi nazar değmesin fren lambandaki olayda çok güzel oldu ...

Lokman abi sende kaç tane uzun var :)

Anıl süper olmuş gerçekten güle güle kullan :)

bana telefonunu mesaj atsana İlker'in yanına giderken ararım seni..

Teşekkür ederim :) senin olay olursa asıl o zaman bomba olucak ...

Beyaz Focus. Hicbise yapmasan bile karizmasi yeter :) Ben 2 aydir tek far patlak geziyorum usengeclik kotu bise :(

seninde payın var unutmamak lazım ... ama bu aralar panjur biraz gözüme batıyor eskisi de taaa Antalya'da deneyemiyorum biraz sıkıntılı o yuzden ...

Anıl Çok güzel olmuş güle güle kullan. İlker çok güzel bir iş çıkarmış yine. :lol2:

Onur çok teşekkür ederim... geleneksel bahar toplantısı gelsin de tanışıp biraz fotograf çekelim artık ..

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

yeni follow me home devremi taktım Mustafa nin eline sağlık tam istediğim gibi oldu artık...

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

hayırlı olsun abim, 10 üzerinden 10 :)

renklerde biraz sorun var gibi sadece :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

+1 aynen arabanın nü rengarenk olmuş Anıl :)

Hayırlı olsun yinede :(

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

teşekkür ederim Lokman abi ama birkaç lamba ısmarladım hele bir gelsinler duruma göre bakacağım artık bende durumdan rahatsızım ama karar veremedim henuz ne yapıyım diye...

+1 aynen arabanın nü rengarenk olmuş Anıl :spiteful:

Hayırlı olsun yinede :spiteful:

teşekkür ettim Süha o olaya el atıcam da nasıl guzel olur deneme yapmam lazım....

Eskisi boşa çıktığına göre onuda bi ara halledelim diyorum Anıl ;)

Ben sana vermeyi planlamıştım zaten Fatih ama başka birkaç fikir geldi aklıma sanırım başka bir yerde kullanıcam onu sana Mustafa dan yeni bir tane isteriz...

elinize sağlık cok güzel olmuş

teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

video eski mi farları naptın ? :)

Amerikan parkın parkını iptal et sadece sinyal versin, tampondaki sinyallerede beyaz sinyal tak ama sinyal ampulu takma. aslında en temizi kaportacı tamponuın sinyal kısımlarını iptal ederse olur. benim arabada şu an sadece farı içindeki sinyaller yanıyor diğerleri komple iptal. hatta üst panjuru makyajlı kasanınki olsa güzel olacak. alt panjurada aynı aralıklı baklava desen tam bütün olur :)

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
video eski mi farları naptın ? ;)

Amerikan parkın parkını iptal et sadece sinyal versin, tampondaki sinyallerede beyaz sinyal tak ama sinyal ampulu takma. aslında en temizi kaportacı tamponuın sinyal kısımlarını iptal ederse olur. benim arabada şu an sadece farı içindeki sinyaller yanıyor diğerleri komple iptal. hatta üst panjuru makyajlı kasanınki olsa güzel olacak. alt panjurada aynı aralıklı baklava desen tam bütün olur :)

tampon yanındaki sinyalleri dönüşlerde (artık puntolarda bile var,sağa dönüşte sağ sis,sola dönüşte sol sis yanıyo) yan tarafları aydınlatma için kullanın bence sinyalden tetik alsın sinyal verdiğinde yanar ne güzel :)

Anıl önemli değil sen yap planını :spiteful: ben mustafayla amerikan park içinde konuştum ama bugün fikrim geldi kafamda başka bişey var şuan :spiteful:

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal
(düzenlendi)
video eski mi farları naptın ? :blink:

üst panjuru değiştirmeyi düşündüm de sanırım bu baklava olan desenden iki çeşit var ...

benim şu hoşuma gitti bundan bulabilirmiyiz ? hem buna hep şu istediğim kırmızı şeritten de çekebilirim rahatça ...

grill98.jpg

tampon yanındaki sinyalleri dönüşlerde (artık puntolarda bile var,sağa dönüşte sağ sis,sola dönüşte sol sis yanıyo) yan tarafları aydınlatma için kullanın bence sinyalden tetik alsın sinyal verdiğinde yanar ne güzel ;)

Anıl önemli değil sen yap planını :) ben mustafayla amerikan park içinde konuştum ama bugün fikrim geldi kafamda başka bişey var şuan :)

abi naptın seeen puntolarda bile var ne demek bak punto aşığımız gelicek sonra başlık yalan olcak aman diyim :p

tarihinde Anil Berke Kavraal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
üst panjuru değiştirmeyi düşündüm de sanırım bu baklava olan desenden iki çeşit var ...

benim şu hoşuma gitti bundan bulabilirmiyiz ? hem buna hep şu istediğim kırmızı şeritten de çekebilirim rahatça ...

grill98.jpg

bunlar sport trend panjuru

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal
bunlar sport trend panjuru

teşekkür ettim Mustafa bu hoşuma gitti sanırım bundan alacağım bulabilirsem...

Bugun farları makineyle ayarladık tam güzel oldu kesilme çizgisi ...

dsc01189fg.jpg

Birde egzos a krom uç aldım vidayla takılanlardan bir müddet böyle denemek istedim gözüm alışana kadar ...

dsc01174ec.jpg

;)

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal
Kesilme çizgisi güzel olmuş Anıl..

Son susturucu taksaydın keşke sesli veya sessiz tabi senin zevkin.

Tekrardan kazasız sürüşler dilerim.. ;)

Erkan teşekkür ederim. Egzos olayını sesini pek sevmiyorum hep istediğim hem sağda hem solda tek zarif bir krom uç susturucusuyla birlikte ama soldan sağa boru çekilerek olanlar hoşuma gitmiyor arkadan gelen araba o boruyu hep görüyor birtek ben ayaktan bakarken görmüyorum :nazar: o yuzden minumum şekilde biraz daha iyi görünmesini sağladım ...

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Yahu bacanakta olmasa ben de düşüneceğim şu Focus 1'i de olmuyor işte "benim arabamdan almışsın" dedirtmemeliyim ;)

Çok hoş araba Anıl Bey. İyi günlerde kullanın :nazar:

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal
Kesilme çizgisi güzel ayarlanmış ve çok hoş duruyor,güle güle kullanın...

Teşekkür ederim :)

Yahu bacanakta olmasa ben de düşüneceğim şu Focus 1'i de olmuyor işte "benim arabamdan almışsın" dedirtmemeliyim :p

Çok hoş araba Anıl Bey. İyi günlerde kullanın :good1:

Teşekkür ederim...

Boşverin bacanağı siz alın onunkinden daha güzel bir focusunuzun olacağından eminim ...

ayar güzel olmuş Anıl :nazar: eksoz ucuda hayırlı olsun.

Teşekkür ederim Lokman abi listede kaldı 3 şey ... :) ondan sonra keyfini çıkartacağım ... Bu arada toplantıda birine bir sürpriz yapacağım hazır olun ;):nazar:

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal
hayırdır Anıl süpriz kime :D

Lokman abi bir buluşalım da gösteririm sana ne aldığımı :melek:

Aslında difüzör yaptırsan siyah ..sırıtmaz..

Birde ehli ustalar yapar bence boru gözükmez ...Arkadaşım Poloya yaptırmıştı çokta güzel olmuştu..

usta falan bulmak lazım uğraşmak lazım Erkan benimde çok aşırı bir hevesim yok olsa kesin kastırırdım :melek:

Sport Trend değil ST panjuru :shok:

peki sordum sponsorumuza bakalım bir sonuç alabilecekmiyim :melek:

Anıl, güzel olmuş.. Güle güle kullan...

teşekkür ederim Mehmet abi ...

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

gündüz farı ve ayna altı aydınlatma veya kapı kolundan yere aydınlatma gibi işlerde kullanmak düşüncesiyle aldığım led lambalar geldi...

bu lambada 3 tane 1.3 watt lık high power led var... fren ve park olarak da arkadada kullanırım belki diyerek çift kontaklı olan modelinden aldım azken 25 lumen çokken 165 lümen yanıyor. Üzerindeki lens 90 derece ışık veriyor söküldüğünde ise 130 derecelik açıyla ışığı veriyor. yarın yada pazar gündüz denemesi yapıp paylaşırım sizlerle sonucu ...

img1915m.jpg

bu da yukarda bahsettiğim ayna altı veya kapı kolundan yere doğru olan aydınlatmalar için kullanılabilecek ledler ... ledden sonraki 10 cm lik kablonun kalınlığı sanırım 2-3mm falan :D üzerindeki led 5050 smd ve kablonun içinde rezistansı var direk 12 volta bağlanabilmesi için ...

img1907sy.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...