Mehmet Taner Kadak 17 Nisan 2011 Paylaş 17 Nisan 2011 Ilk sana soylim dedim Gelicem yakinda. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Nisan 2011 Paylaş 17 Nisan 2011 Ilk sana soylim dedim Gelicem yakinda. vaaay öyle olsun Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 21 Nisan 2011 Yazar Paylaş 21 Nisan 2011 (düzenlendi) Epeydir eksikliğini hissettiğim ama yapamadığım birşeydi artık sırası geldi dedim bende Yapmışken biraz farklı olmasını istedim. Fikrimi Servet abiyle toplantıda paylaşmıştım zaten o da beğenmişti Yaptığım sistemde ayak aydınlatmaları tavan lambası düğmesinden kontrol edilebiliyorlar. İstenildiğinde sürekli yanıyor, tamamen sönebiliyor ve kapılar açıldığında açılıp kapandığında sönebiliyor. Aynı anda sağ harita lambasını açtığımda sağ ayak aydınlatmaları sol harita lambasını açtığımdada sol ayak aydınlatmaları yanıyor. Torpido lambası içinde Bmw e46 ların torpido ışığını kullandım. Switch üzerinde lambasıda olduğu için oldukça kolay ve şık bir çözüm oldu... 3 lambanın da 12+ taraflarından 3 kablo çektim. Sağ ve soldan gelen kablolara diyot koydum (1N5822). Ortadan yani hem sağı hemde solu yakması gereken kablodanda hem sağa hemde sola diyot bağladım. Bu sayede 4 diyot kullanıp tavandan ayak kısmına 2 kablo çekerek daha az kablo kullanmış oldum Şu şekilde basitçe çizdim yapmak isteyenler için... Harita lambası bağlantısı ... 3 lü bir soket bağladım takıp çıkartması kolay olsun diye... Videosu... Torpido lambası : Yandan görünümü düğmenin arkasında ba9s tipinde lamba takılı harita lambalarıyla aynı tipte. Buda aydınlatması Umarım beğenirsiniz 21 Nisan 2011 tarihinde Anil Berke Kavraal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 21 Nisan 2011 Yazar Paylaş 21 Nisan 2011 Öndeki turuncu ışıklar mercekli farlardan önce güzeldi ama yeni farlardan sonra çok gözüme batmıştı yeni panjur arayışı içindeyken Mustafa nın beni aydınlatmasıyla sport trend panjuru aldım forum sponsorumuzdan... Kırmızı şeritide gelir gelmez taktım hemen o da saolsun yıkanır yıkanmaz çıktı misinayla bağlamayı düşünüyorum şimdilik Yorum bağlantısı
Semih İzgi 21 Nisan 2011 Paylaş 21 Nisan 2011 Anıl bravo. Hepsi birbirinden güzel çalışmalar.Eşik ve torpido benimde planlar arasında ama öncesinde çok daha masraflı bir planım var İyi günlerde kullan hepsini.Şu senin güzel farlarının içi kara olsa ne hoş olurdu Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 21 Nisan 2011 Paylaş 21 Nisan 2011 hepsi birbirinden güzel, gerekli çalışmalar. el emeği olması ayrı bir takdir sebebi. panjur şeridi için Sefa abinin yöntemi baya hoşuma gitmişti. kırmızı elektrik kablosunun içini boşaltıp panjur kenarına geçirmişti konuyu bulamadım ama yöntemi çok beğenmiştim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Nisan 2011 Paylaş 22 Nisan 2011 Anıl beğendim. çok güzel olmuş Bir ara saatinide ayarlarsın aracının Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Nisan 2011 Paylaş 22 Nisan 2011 Eline sağlık müdür. Panjur için şerit illa olacaksa panjurun en dışından yap bence.iç tarafta bir değişik geldi bana. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 22 Nisan 2011 Paylaş 22 Nisan 2011 Getirde panjuru boyayayım. Ömürlük olsun... Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 22 Nisan 2011 Yazar Paylaş 22 Nisan 2011 (düzenlendi) Harika olmuş, ellerine sağlık. Hele ki harita lambası ile ayak aydınlatmasının da yanması çok güzel olmuş. Ahmet abi çok teşekkür ederim epeydir istiyordumda yapamamıştım güzel oldu gerçekten Anıl bravo. Hepsi birbirinden güzel çalışmalar.Eşik ve torpido benimde planlar arasında ama öncesinde çok daha masraflı bir planım var İyi günlerde kullan hepsini.Şu senin güzel farlarının içi kara olsa ne hoş olurdu Semih teşekkür ederim farlar böyle iyi ya siyah olmasını özellikle istemedim ben... hayırdır plan ne Maşşallah Anıl on numara olmuş valla...ellerine sağlık.. Teşekkür ederim hadi ne zaman geliyorsun İstanbul'a? uykuluk falan yicez daha Yapılan herşeyi çok beğendim,elinize sağlık... teşekkür ederim.. 1.8 TDCİ orjinalde var allahtan şu aydınlatma yoksa rezillik ya evet olmaması büyük saçmalıkta kabullendik işte artık ben yorumumu yapmıştım zaten süper.. teşekkür ettim senin sayende hep zaten o ustayı öğrettiğin iyi oldu bana hepsi birbirinden güzel, gerekli çalışmalar. el emeği olması ayrı bir takdir sebebi. :nazar: panjur şeridi için Sefa abinin yöntemi baya hoşuma gitmişti. kırmızı elektrik kablosunun içini boşaltıp panjur kenarına geçirmişti konuyu bulamadım ama yöntemi çok beğenmiştim evet orayı denedim bende o şekilde ama gözüme güzel gözükmedi böyle daha şık oldu diye karar verdim birde el emeği desek mi bilemiyorum ben istediğimi söylüyorum bir ustam var onunla beraber yapıyoruz... Anıl beğendim. çok güzel olmuş Bir ara saatinide ayarlarsın aracının Servet abi çok teşekkür ederim bana ne zaman yardım ediceksin abi zaman söyle hemen gelicem yanına yarın de yarın ordayım abi saatim doğru zaten niye öyle dedin ki Eline sağlık müdür.Panjur için şerit illa olacaksa panjurun en dışından yap bence.iç tarafta bir değişik geldi bana. teşekkürler Mustafa yok ya oraya denedim de o şekilde güzel olmadı ... Getirde panjuru boyayayım. Ömürlük olsun... Gelirim bak zaten ne zamandır görüşemedik 22 Nisan 2011 tarihinde Anil Berke Kavraal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez 23 Nisan 2011 Paylaş 23 Nisan 2011 Hepside çok güzel olmuş...Elinize sağlık... Bu arabaya şeffaf sinyal çok yakışacaktır.... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Nisan 2011 Paylaş 23 Nisan 2011 Anıl bu gün kızların programları uzadı. Yoksa bu gün senin ve Can'ın araçlarını kızağa çekecektim. Haftaya nasip ise. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 23 Nisan 2011 Yazar Paylaş 23 Nisan 2011 Hepside çok güzel olmuş...Elinize sağlık... Bu arabaya şeffaf sinyal çok yakışacaktır.... teşekkür ederim şeffaf sinyalim var aldım ama ilk denediğimde güzel durmamıştı birdaha deneyeceğim Anıl bu gün kızların programları uzadı. Yoksa bu gün senin ve Can'ın araçlarını kızağa çekecektim. Haftaya nasip ise. Canın sağolsun abi bana şans dile aşağıya iniyorum gösterge panelini sökücem arkasında yeşil tabakayı temizliycem haftayada sen beyaz ledlerini takarsan bana dile benden ne dilersen Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 23 Nisan 2011 Yazar Paylaş 23 Nisan 2011 Başladım bir gazla umarım kazasız belasız bitirebilirim İlk sökerken yarısı plexi de yarısı siyah kısımda kaldı ... acemilikle bol kepçe kazımışım arkasından yandan bu şekilde ışık sızıyordu... arkadan fazla kazıdığım yerleri tekrar boyadım .. Şimdi aşağıya iniyorum deneyeceğim güzel olucak gibi Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 23 Nisan 2011 Yazar Paylaş 23 Nisan 2011 idareten taktım şu anda benzini doğru göstermiyor olabilir sorun değil o yol bilgisayarı ötünce alırım benzini birde ışıklar dengesiz onunda olacağını biliyordum zaten bundan sonraki kısımdaki herşeyi Servet abinin yanına gittiğimde düzelteceğim ... uğraştırdı ama değdi doğrusu çok hoşuma gitti .. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 24 Nisan 2011 Yazar Paylaş 24 Nisan 2011 Nefis Anıl ellerine sağlık, hepsi de biribirinden güzel olmuş.Gösterge paneli beyaz olunca sınıf atlıyor resmen görüntü. teşekkür ederim ... bugun sabahtan akşama kadar nerdeyse uğraştırdı beni bunun hatrına İlteber'lerle uykuluk yemeye gidemedim (hoş teyzemlerde geldi onunda etkisi var) Mehmet abiyide rahatsız ettim arada arabayı gösterge takılı değilken kullansam birşey olur mu diye Yorum bağlantısı
Semih İzgi 24 Nisan 2011 Paylaş 24 Nisan 2011 niye hep projelerimi çalıyorsun kavga çıkar Harika çalışmalar. Ben vakit bulursam iç göstergeleri ve submarine'i kırmızımsı turuncu yapmayı planlıyorum. Ne tatlı olur Aslında hazır derinlere dalmışken sende öyle birşeyler yap bence Anılım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Nisan 2011 Paylaş 24 Nisan 2011 Anııl.. detay alalım lütfen... Çok güzel görünüyor.. Parlak kısımları dimleyebilecekmisin.. Nasıl bir led kullandın.. ? Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez 24 Nisan 2011 Paylaş 24 Nisan 2011 Çok homojen bir aydınlatma olmuş..Sanırım şerit led...Güle güle kullanın.... Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 24 Nisan 2011 Yazar Paylaş 24 Nisan 2011 Anııl.. detay alalım lütfen... Çok güzel görünüyor.. Parlak kısımları dimleyebilecekmisin.. Nasıl bir led kullandın.. ? Mehmet abi çok detaylı fotoğraflar çektim ekliycem hepsini yarın bugun ales falan derken vakit olmadı ... Çok homojen bir aydınlatma olmuş..Sanırım şerit led...Güle güle kullanın.... teşekkür ederim daha homojen değiller fotoda öyle çıkmış göstergesiz gezmek istemediğim için toplayıp taktım Servet abi ne zaman çağırırsa eksiklerini o zaman tamamlıycam ... Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 24 Nisan 2011 Paylaş 24 Nisan 2011 anıl çok güzel bir çalışma olmuş gerçekten uykuluğa gelememene sevindim şu görüntüden sonra yaptıklarını detaylı resimlerle birlikte anlatırsan çok daha iyi olur Yorum bağlantısı
Recommended Posts