Fahrettin Karakoç 19 Temmuz 2010 Paylaş 19 Temmuz 2010 (düzenlendi) Evde arada bir ekmek makinasında ekmek yapıyorum. Gerçekten nefis oluyor. http://img832.imageshack.us/img832/3116/17072010180.jpg Zeytinli ve kepekli ekmek http://img841.imageshack.us/img841/6416/17072010181.jpg 19 Temmuz 2010 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi Foto?raflar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Temmuz 2010 Paylaş 19 Temmuz 2010 Uzun süre biz de yaptık... Ama usandık mı ne bu günlerde yapmıyoruz... Nefisliğine katılıyorum... Yorum bağlantısı
Fahrettin Karakoç 19 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2010 http://img571.imageshack.us/img571/4433/17072010182.jpg Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Temmuz 2010 Paylaş 19 Temmuz 2010 Evet çok güzel oluyor.Bizde yapıyorduk ama epeydir ortada bir şey yok İnsanoğlu böyle işte hevesi çabuk geçiyor. Yorum bağlantısı
Fahrettin Karakoç 19 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2010 Evet sürekli yapılmıyor. ama her seferinde farklı ekmek yapıyoruz. Çoğu zaman misafirlere yapıyoruz çok beğeniyorlar. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Temmuz 2010 Paylaş 19 Temmuz 2010 Bu ne ya, ufacık, sabah kahvaltısına ancak Bende istiyordum bi arada mutfakta yer kalmadı. Ayrıca meyve sıkacağı tavsiye ederim, taze meyve suyu gibisi yok. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Temmuz 2010 Paylaş 19 Temmuz 2010 2-3 kişilik aileler için yapılan ekmekler oldukça yeterli oluyor.Ayrıca çok dayanıklı oluyor.Çavdar unuyla yapılanlar favorim... Yorum bağlantısı
Fahrettin Karakoç 19 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2010 Bu ne ya, ufacık, sabah kahvaltısına ancak Bende istiyordum bi arada mutfakta yer kalmadı. Ayrıca meyve sıkacağı tavsiye ederim, taze meyve suyu gibisi yok. O ekmeğin ağırlığı 1200 gr. Öyle içi boş değil. Temiz, leziz, katkısız süper. Tavsiye ederim. 4-5 kişiye rahat yeter. Çeşitli yapanlar varsa resimlerini koysunlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Temmuz 2010 Paylaş 19 Temmuz 2010 Bize günde bir ekmek yetiyordu... Akşamdan programlıyorduk.. Sabah sıcak sıcak kahvaltıya hazır oluyordu.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Temmuz 2010 Paylaş 19 Temmuz 2010 O ekmeğin ağırlığı 1200 gr. Öyle içi boş değil. Temiz, leziz, katkısız süper. Tavsiye ederim. 4-5 kişiye rahat yeter. Çeşitli yapanlar varsa resimlerini koysunlar. Süpermiş! Resimden çok daha ufak gözüküyor. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 19 Temmuz 2010 Paylaş 19 Temmuz 2010 Peah makineymiş Ben gibi ekmekçi varmı 8 Sene bilfiil pidecilik Manyak hamur yuğurur manyak hamur açarım Var mı etli etmek isteyen Tahinli pide isteyen Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Temmuz 2010 Paylaş 19 Temmuz 2010 Evde yoğurt yapanda var mı? Olmazmı.. Bizi eve hazır yoğurt giremez... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Temmuz 2010 Paylaş 19 Temmuz 2010 Evde küçük çocuk olupta yoğurt makinesi olmayan ev pek kalmadı gibi..Bizde bebek olmadığı için almadık yoksa hemen alacaktım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Temmuz 2010 Paylaş 19 Temmuz 2010 Makine kullanmıyoruz... Klasik yöntem... : Serçe parmak ile süt ısısı kontrol edilir.. Evde kalan son yoğurt ile mayalanır yoksa komşudan az bişey istenir. Üstü örtülür... Kaç saat sürer bilmem.. Belli bir müddet sonra üstü açılır.. Yoğurt olmuştu Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 19 Temmuz 2010 Paylaş 19 Temmuz 2010 Makine kullanmıyoruz... Klasik yöntem... : Serçe parmak ile süt ısısı kontrol edilir.. Evde kalan son yoğurt ile mayalanır yoksa komşudan az bişey istenir. Üstü örtülür... Kaç saat sürer bilmem.. Belli bir müddet sonra üstü açılır.. Yoğurt olmuştu +1 Mayayı arada bir probiyotik yoğuttanda kullanabilirsiniz.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Temmuz 2010 Paylaş 19 Temmuz 2010 Bu işlerin üstadı Nuri Başer nerelerde? Nuri'nin mutfağında vardır bundan.. +1Mayayı arada bir probiyotik yoğuttanda kullanabilirsiniz.. Ben bilmem, anlamadım da. Yorum bağlantısı
Fahrettin Karakoç 19 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2010 http://ekmeksanati.info/index.php?board=4.0 Güzel ekmek tarifleri var. Yorum bağlantısı
Ümit Akkaya 19 Temmuz 2010 Paylaş 19 Temmuz 2010 6 aydır bizde sık sık kullanıyoruz, üşenmediğimiz zamanlarda tabi , kanaatimce en güzel yönü etrafa yayılan o harika kokusu (ve tabi katkısız oluşunu da unutmamak lazım.) Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2010 Paylaş 19 Temmuz 2010 Alıp kullanmayı merak ettiğim ürünlerden biri, bu gün yarın derken bir türlü alamadım gitti. Yorum bağlantısı
İlknur Öztürk 7 Ağustos 2010 Paylaş 7 Ağustos 2010 Ben merak ettim bu cihazı. Hangi marka ürünler kullanıyorsunuz? Alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? Bu makineyle ekmek yapmak için marketten özel bir un mu alıyoruz? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 7 Ağustos 2010 Paylaş 7 Ağustos 2010 Ben merak ettim bu cihazı. Hangi marka ürünler kullanıyorsunuz? Alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? Bu makineyle ekmek yapmak için marketten özel bir un mu alıyoruz? Uzun zamandır kullanıyoruz; Bizdeki premier marka gayet güzel çalışıyor mantık hepsinde aynı.. En pahalısınıda, en ucuzunuda almayın orta halli birşey işinizi görür.. Alırken boyutuna dikkat edin büyük ekmek istiyorsanız büyük boy olanını( çift pervaneli olanını) alın, büyüğe gerek yokderseniz küçük olan yetiyor. Marketlerde özel unlarda satılıyor ama kendinizde bildiğimiz un ve mayayla istediğiniz ekmeği yapabilirsiniz..( cevizli susamlı vs... ) Makinenin içinden tarif kitabı çıyor ona uyarsanız güzel ekmekler çıkıyor ortaya.. Afiyet olsun.. :lol2: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ağustos 2010 Paylaş 7 Ağustos 2010 Bizimki Sinbo Gayet başarılı, hiç bir falsosunu görmedik... Markette, kampanyalı markalı hangi un varsa onu alıyorum... Bu arada, bu başlığın açıldığı günden beri makineyi ortaya çıkardık ve ekmek yapıyoruz yine.. Şimdi ekmek hazır diye haber verdi.. :lol2: Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Ağustos 2010 Paylaş 7 Ağustos 2010 bizede migrostan hediye çıkmıştı ama bir türli deneme imkanı olmadı daha. Yorum bağlantısı
Recommended Posts