Ayhan Sırtıkara 2 Temmuz 2013 Paylaş 2 Temmuz 2013 (düzenlendi) Geçen hafta gölgede yatınca arabayı karıncalar sarmış, uzun yol yaptık ama düşmemişler hepsi İstanbul'lu oldu. Dün bugün 2 kez yıkattım nafile halen kaputta tavanda dolanıyorlar. Boyaya zarar vermeden bunları nasıl kovalarız? 2 Temmuz 2013 tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Kuru 2 Temmuz 2013 Paylaş 2 Temmuz 2013 Günah diyoruz ama ilaçlatmaktan başka çare yok anlaşılan. Alın bir kutu böcek ilaçı (sprey olnlardan) aracın elinizin girdiği her yere sıkın. Yorum bağlantısı
Muhammed Bozkurt 2 Temmuz 2013 Paylaş 2 Temmuz 2013 Bizim evde de geçen hafta bir istila vardı, 3-5 gün beraber yaşamayı denedik ama olup olmadık yerde üzerimize çıkmalar, koltukları filan da kullanmaya kalkınca, baktık böyle olmayacak, gittim bi tarım ilacı satan yere, 8 TL ye toz bir ilaç aldım, eve geldim hanıma verdim ilacı aldım diye, o gün fırsat olmadı ilacı kullanmaya, sabah kalktığımızda evde hiç karınca kalmamıştı, nasıl bir ilaçsa paketini açmadım poşetinden çıkarmadım ama evde karınca kalmadı Daha önce tecrübe ettim, kolay kolay inanan çıkmıyor ama ben yine de yazayım , karıncaları ilaçlamak son çare olunca, önce bir gün önceden kendilerine gitmezseniz ilaçlayacağız sizi gibi birşeyler söyleyin, muhtemelen etkili olacaktır. Biz bunu yıllar önce denedik ve ilaç kullanmaya gerek kalmadan karıncalar gitmişti, geçen haftaki eve ilaç alma mevzuuda buna eşdeğer gibi oldu, ilacı aldığım gün sanki duymuşlar gibi hepsi birden gitti karıncaların. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 2 Temmuz 2013 Paylaş 2 Temmuz 2013 Karıncaların koku duyuları daha hassas.Siz ilacı açmamış bile olsanız kokusunu alıp gitmiş olabilirler.O ilacında etkileşimi koku ile kaçırmaya yönelik olabilir. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 Temmuz 2013 Paylaş 2 Temmuz 2013 Karıncalardan kurtulmak istiyorsanız ; geldiği yolu biliyorsanız o yol üzerine limonu küçük parçalar halinde keserek belli aralıklarla koyun limonun kokusuna gelmeyeceklerdir. ( Balkondan eve giriyorlardı çare bulamadım betonu patlatıyorlardı bir arkadaşım tavsiye etti uyguladım ve kurtuldum, tecrübe ile sabit yani ) 2 Yorum bağlantısı
Muhammed Bozkurt 2 Temmuz 2013 Paylaş 2 Temmuz 2013 Karıncaların koku duyuları daha hassas.Siz ilacı açmamış bile olsanız kokusunu alıp gitmiş olabilirler.O ilacında etkilşimi koku ile kaçırmaya yönelik olabilir. Bende öyle düşündüm ama ilaç kutusu gibi sağlam muhafazalı bir pakette, ve ayrıyetten de poşette, mübarekler her odadalardı hepsini bir etkileyeceğini sanmam, ama ihtimalde var tabiki. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2013 Paylaş 2 Temmuz 2013 Eve karınca yiyen alın Bunla uğraşıcağına evi taşıyalım daha iyi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2013 Paylaş 2 Temmuz 2013 Bunla uğraşıcağına evi taşıyalım daha iyi Evde yeni bir eko sistem kuracağız dur Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2013 Paylaş 2 Temmuz 2013 Evde yeni bir eko sistem kuracağız dur Olmadı elektrik verirsin uzmanlık alanın nede olsa Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2013 Paylaş 2 Temmuz 2013 Karıncaları fctr'ye üye yapalım, kısa zamanda gider, bir daha da gelmezler. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 2 Temmuz 2013 Paylaş 2 Temmuz 2013 Arabaya napacaz, kaportaya limon mu sürelim yoksa suyunu cam sil şişesine doldurup fıs fıslayalım mı, en etkilisi tehdit yöntemi galiba... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 Temmuz 2013 Paylaş 2 Temmuz 2013 Değişik yerlerine parçalar koyup denemekte fayda var diye düşünüyorum Ayhan bey.... Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Temmuz 2013 Paylaş 2 Temmuz 2013 Evi değiştir. Taşınma vaktin gelmiş. Yeni sahiplerine çıkarken güle güle kullanın demeyi unutma Çözümün ben de emmi Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 2 Temmuz 2013 Paylaş 2 Temmuz 2013 Değişik yerlerine parçalar koyup denemekte fayda var diye düşünüyorum Ayhan bey.... Dostça beraber yaşamayı deneyin Akşam gelince kaputu kaldırıp baktım içeride cirit atıyorlar, haftasonuna kadar mühlet verdim, 1-2 gün dostça yaşayıp müdahale edeceğim kol kuvvetiyle 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts