Hasan Aksüt 20 Ekim 2012 Paylaş 20 Ekim 2012 Haritayı günlük rotam da test ettim bir sorun göremedim. Kavşak tabelaları artmış iyice. Teşekkürler. Biz de yükleyip deneyelim. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 20 Ekim 2012 Paylaş 20 Ekim 2012 Aklıma geldi. TMC özelliğini navigasyon cihazında kullanan ve trafik yoğunluk bilgisinin tutarlılığı hakkında yorumu olan var mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Ekim 2012 Yazar Paylaş 20 Ekim 2012 Lisanslı mıdır? Next'e aittir.. Yükleyip link vermemiz yanlış olur... Ulaşması zor bir program değildir... http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=676076 Bu konuda linki var, foruma üye olmak yeterlidir... Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 Next YE-G708 cihazların son güncelleme tarihi Aralık 2012 olarak belirtilmişti. İnternet sitesinde güncelleme sınırsız olarak yayınlanmış. http://www.nextnavigasyon.com/model_YE_G708.html 1 Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 26 Ocak 2013 Paylaş 26 Ocak 2013 Garmin'ler için Başarsoft 2012.07 guncellemesi yanyınlandı. http://www.baytekin....inks.aspx?ID=18 Next için bugün güncelledim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Şubat 2013 Paylaş 20 Şubat 2013 Az önce benim Piranha'yı bağladım, bayağı bir güncelleme indiriyor. Galiba ben geç kaldım Yorum bağlantısı
Aktaş Murat 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 geri vites kamerası olarak da kullanmak için bugün almak istediğim piranha notraffic s type navigasyon cihazını A101'den satın aldım almak isteyenler piyasadan yaklaşık 40tl daha ucuza satın alabilirler. ancak bugün sygic assitant programını yükledikten sonra program kendini update etmek istedi fakat bir türlü başaramadı dolayısıyla bende cihazımı güncelleyemedim. neden olabilir bilen var mı? Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 2012 Q4 harita güncellemesi yayınlanmış. Yükledim. Speedcam içinde TurkeyForum'da güncelleme var. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Mayıs 2013 Paylaş 18 Mayıs 2013 Başarsoft'un beklenen 2013.03 (Q1) harita sürümü şuan Toolbox ile indirilebilir durumda. http://www.basarsoft...t_TR_201303.pdf başart soft anca poi güncellesin. geçen ay sayesinde off road yaptım Erzincan-sivas yollarında. Yorum bağlantısı
Muhittin Özer 15 Haziran 2016 Paylaş 15 Haziran 2016 Merhaba arkadaşlar, Navigasyon için SD karttaki haritayı güncelleme imkanımız var mı? Ben biraz araştırdım ama bulamadım. Bazı yollar eski görünüyor bendeki navigasyonda. Dolayısıyla yeni yapılan yolları kaçırıyorum ona güvenip yola çıktığımda. Bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim. Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 15 Haziran 2016 Paylaş 15 Haziran 2016 Eğer yasal olarak alınmışsa ve 5 yılı geçmemişse dizüstü bilgisayarın kart yuvasına takılarak uygun programla güncellenir. Örneğin IGO ise naviextras toolbox gibi. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 15 Haziran 2016 Paylaş 15 Haziran 2016 Merhaba arkadaşlar, Navigasyon için SD karttaki haritayı güncelleme imkanımız var mı? Ben biraz araştırdım ama bulamadım. Bazı yollar eski görünüyor bendeki navigasyonda. Dolayısıyla yeni yapılan yolları kaçırıyorum ona güvenip yola çıktığımda. Bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/196550-navigasyon-harita-g%C3%BCncellemeleri/page-12 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Haziran 2016 Paylaş 15 Haziran 2016 Merhaba arkadaşlar, Navigasyon için SD karttaki haritayı güncelleme imkanımız var mı? Ben biraz araştırdım ama bulamadım. Bazı yollar eski görünüyor bendeki navigasyonda. Dolayısıyla yeni yapılan yolları kaçırıyorum ona güvenip yola çıktığımda. Bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim. Merhabalar, Konunuz birleştirilmiştir. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Muhittin Özer 16 Haziran 2016 Paylaş 16 Haziran 2016 (düzenlendi) Eğer yasal olarak alınmışsa ve 5 yılı geçmemişse dizüstü bilgisayarın kart yuvasına takılarak uygun programla güncellenir. Örneğin IGO ise naviextras toolbox gibi. Aracı alırken Ford Otokoç'tan aldım SD kartı da. Aracın kendi navigasyon sistemine ait datalar var. 3rd party navigasyon cihazları ile aynı mantıkta mı oluyor bilemiyorum. İlgili uygulama SD kartın içinde hazır oluyor mu? Merhabalar, Konunuz birleştirilmiştir. Saygılarımla, Teşekkürler. Ben aracın kendi sistemine ait navigasyon olduğu için buraya açmamıştım ama yeri bura ise kusura bakmayın 16 Haziran 2016 tarihinde Muhittin Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Guzel 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 piranha marka navigasyon cihazının harita güncellemesini nasıl yaparım. güncel harita yok mu? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 piranha marka navigasyon cihazının harita güncellemesini nasıl yaparım. güncel harita yok mu?Naviextras ile yapabilirsiniz. Tabi omur boyu guncellemeli alindiysa. Yorum bağlantısı
Mahmut Guzel 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 bendeki cihaz piranha no traffic s type modeli, naviextras proframı desteklemiyor. Ilgili linkten kendi programını kurduğum linkteki yönlendirmelerle ilerledigim halde program cihazı bulamıyor Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 1 Temmuz 2016 Paylaş 1 Temmuz 2016 Merhabalar, nissan qashqai için navigasyon harita güncellemesini nasıl yapabiliriz. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Temmuz 2016 Paylaş 2 Temmuz 2016 bendeki cihaz piranha no traffic s type modeli, naviextras proframı desteklemiyor. Ilgili linkten kendi programını kurduğum linkteki yönlendirmelerle ilerledigim halde program cihazı bulamıyor Piranha'nın kendi yazılımını kullanıyormuş. Piranha'dan telefonla destek alabilirsiniz. Merhabalar, nissan qashqai için navigasyon harita güncellemesini nasıl yapabiliriz. Hangi marka multimedya var ise onun güncelleme yönergelerini izlemeniz gerekir. Sistem Nissan'ın kendi sistemi ise, Nissan'dan temin etmeniz gerekebilir güncellemeyi. Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 2 Temmuz 2016 Paylaş 2 Temmuz 2016 Tamam kontrol edelim Sani, teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts