Uğur Çınar 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 hayırlı olsun resimleri bekleriz :D resimsiz olmaz Yorum bağlantısı
Yasin Çelik 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Aracınız hayırlı olsun,yakıt tüketimi ve resimleri merak ile bekliyorum Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Arkadaşlar Ben bu araçtan şu an çok memnunum. bu araç ile paylaşımlarınızı bekliyorum. aracımın rengi gece grisi boya koruma yaptırmak istiyorum, kol dayama desteği yok focus III'ler de böyle bir aksesuarı nerden bulabilirim. birde camlara rüzgarlık yaptırmak istiyorum ama balıkesirde bulamıyorum. Mehmet Bey aramıza hoş geldiniz. Öncelikle sizi tanıyacağımız bir tanışma konusu vede aracınızın resimleri ile birlikte bir de arabam konusu açarsanız çok güzel olur. 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Hayırlı olsun aracınız. 1.0 lt motorla ilgili yorumlarınızı bekliyoruz zaman içinde. Yorum bağlantısı
Selçuk Özkan 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Aracınız hayırlı olsun. Bende diğer arkadaşlar gibi yakıtını merak ediyorum Yorum bağlantısı
Sedat Cırık 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Ben bayramdan hemen önce 1,0 ecoboost 125 Hp aldım. Şimdiye kadar yaklaşık 1200 km yol yaptım.Performansı tahminimden çok çok daha iyi.(Veya önceki arabam Fİesta 1,25 olduğu için bana çok çok iyi geliyor:)) Start- Stop'a pek alışamadım. 30 C nin üzerindeki hava sıcaklıklarında çalışmıyor.Ama düşük sıcaklıklarda çalışıyor. Ama hava sıcaklığı ne olursa olsun kalkış esnasında yanlışlıkla arabayı stop ettirdiğinizde araç hemen otomatik olarak çalışıyor. Dikkatimi en çok çeken olay motorun hemen ısınması. Araç ilk kalkışta çok atak. 1400 devirden sonra ivmelenme başlıyor.Yakıt olarak şuan şehir içi yaklaşık 8,4 lt/100km gösteriyor. Şehirler arası 110 km sabit hızla 5,3 Lt/100 km. Ama servis elemanları ilk 15,000 bakımından sonra yakıt miktarının dahada düşeceğini söylediler. Bu aracı almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim. 2 Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Sedat Bey, aynı şehirdeyiz. Birgün Mehmet Kaya ve diğer arkadaşlarla biraraya gelelim. Yeni aracınız hakkındaki deneyimlerinizi canlı canlı duymak da isteriz. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 1.0 banada az geldi binip denemk lazım. Yorum bağlantısı
Sedat Cırık 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Sedat Bey, aynı şehirdeyiz. Birgün Mehmet Kaya ve diğer arkadaşlarla biraraya gelelim. Yeni aracınız hakkındaki deneyimlerinizi canlı canlı duymak da isteriz. Teşekkür ederim Fazlı bey. Bende isterim tabiki. Uygun bir zamanda biraraya gelebiliriz. 1 Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Öncelikle hayırlı olsun diyelim . Bu motor pek çok testten alnının akılyla çıkmış bir motor, gerek performans gerekse tüketimden çok iyi puanlar almış, sizide performans olarak memnun etmiş zaten.Turbolu araç sürdüğünüze göre eskisi gibi devir çevirmenize gerek yok 2000 dd civarı vites attığınızda(ve sürekli üst vitesi kullanarak).Kalkışlarda sakin kullanırsanız ,arabayada alıştıktan sonra fabrika verilerine yaklaşacağınızı düşünüyorum. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle 3 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Arabaniz hayirli olsun agiz tadiyla binersiniz umarim.. Bugune kadar buyuk hacimli motorlara alistigimizdan biraz kucuk gelsede teknoloji ilerlediginden eskiden 1.6 tofasin verdigi performansin cok daha fazlasini az yakit tuketerek 1.0 dan alabiliyoruz.. 3 Yorum bağlantısı
Yener Yıldırım 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 aracınız hayırlı olsun, inşallah kazasız belasız sürersiniz. Gerçek yakıt tüketimi daha için daha çok erken bence, benim fiesta başta 6,5 yakıyordu özellikle uzun kmli yollardan sonra ve 2500 km civarında 100 kmde 4,5'e kadar düşmüştü, sizinki de azalacaktır diye tahmin ediyorum. Bu arada style serisine de ilerleyen günlerde smart ve tekno paket geleckmiş Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 (düzenlendi) lem dergilerimi kaptırdım sana başına bir şey gelmesin ben bakamadım onlara daha :D hafta içi bir gün geleyim de bir iki araba daha bakalım 15 Ekim 2012 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 bu sefer haberli gidelim de araba bulalım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Alaman dergisi test etmiş TSI Golf'ten net 1.2lt daha az yaktı diyor abi... Çok iyi değer. Demekki bu araçla şehir dışı 4-5 litre, olası bir değer Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 (düzenlendi) Çok iyi değer. Demekki bu araçla şehir dışı 4-5 litre, olası bir değer 1.2 TSI dan mı? 1.4 den mi? (Alman dergisi hikayesi). Vergisinin düşük olması cabası. Bence o da önemli. 5 senede ne kadar vergi avantajı olur kabaca? yılda 300 den 1500 lira mı? 5 Eylül 2012 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 motor suyunun çabuk ısınması için birçok yenilik var, termostat bile sonradan devreye giriyor, dolaşım sistemi farklı zaten blok da çok farklı, subaplar hareketli vs. çok düüşük devirde max. torku sağlayınca da ara hızlanmada sıkıntı yaşatmaz, torku 1.6 atmosferikten daha da iyi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts