İçeriğe Yönlendir

hTC Telefonları Genel Başlık

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Yılmaz Ertek
(düzenlendi)

Onu biliyoruz canım :)

Zor oluyor öyle. Türkçe q klavye istiyorum. Yok mudur ?

Yani tek ekranda hem G hem Ğ gibi

tarihinde Yılmaz Ertek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Banada lazım bundan. :)

Yılmaz abi eklediğin sey sana hırsız damgasi yapistirmis. Sanki fbi sitesi allahim ya. :D

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

başka foto buldum :

80.png

mevcut klavye ile mail yazmak çok zor. çok acil bu tip bir klavyeye ihtiyacım var.

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

kelime önerme/otomatik düzeltme özelliğini kapatıyorum tüm telefonlarımda. %95 doğru sonuç bulsa da, hızlıca atılan bir mailde ciddi sıkıntı oluşturabilecek kelimeler çıkabiliyor ortaya :)

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek
(düzenlendi)

Uygulamayı denediniz mi?

indirdim, bir türlü aktif edemedim.

daha doğrusu aktif görünüyor ama hiç bir şey değişmedi...

açıklamasında :

ÖNEMLİ: Ayarlardan klavyeyi etkinleştirdikten sonra herhangi bir metin kutusuna 3 saniye basılı tutarak, çıkan menüden de (select input method) klavye tercihi yapmanız gerekmektedir.

yazıyor ama yapamadım...

tarihinde Yılmaz Ertek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

Abi çözümün...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gokeyboard&feature=search_result

Hem istediğin dil seçeneklerinde hemde istediğin temayı kullanarak go keyboard iile çözebilirsin...

bunu da kurdum, ayarlarda on-off yeri var.

sonrasınde seçeceğin yere gelmiyor.

Ayarlar . Dil ve klavye . Htc sense input . Klavye seçimi.

evet bu menüye gelmiyor, standart klavye seçenekleri var

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bunun F klavyesini kullanmıştı arkadaşım. Şu anda neden çalışmadığını anlayamadım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

:) ben anladım

ilk fotodaki Go Keybord yazısı da ayrı bir menüymüş, ben sadece on-off ayarı yapılabiliyor sanmıştım.

acemilik işte :)

aktif edebildim ama klavye istediğim gibi olmadı.

bunu silip, tekrar ilk dediğiniz Ğ simgeli klavyeyi deneyeceğim...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Eee bu kadar kullandın, genel anlamda yorumları alalım, nasıl güzelmi bu hatçe 1 :)

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

Eee bu kadar kullandın, genel anlamda yorumları alalım, nasıl güzelmi bu hatçe 1 :)

:)

4.2.2'yi hatta 5'i bekliyorum :)

kabloyu tak, ister mp3 ister foto ekle olayını çok beğendim tabi ki ( yıllardır ios kullandığım için büyük nimet gibi geldi)

Google Play'i hala sevemedim, HTC One veya S4'e özel uygulama arayamıyorum, 

uyumludur yazıyor ama çamur gibi bir görüntü çıkabiliyor. ben çalışabilen değil, o kalitede uygulama aramak istiyorum.

foto kalitesi tüm forumlarda övülmüş, çok test edemedim ama iPhone5 daha iyiydi sanki...

zoe modu temelde çok mantıklı görünse de videolardaki gibi mükemmel sonuçlar vermiyor maalesef ( çok komik sonuçlar çıktı bende)

hızlı, S3'te olduğunu duyduğum rehber sıkıntısı yok. rehber ve diğer tüm uygulamalar gayet hızlı açılıyor.

ios'ta para verip aldığım, ya da bedavayken indirdiğim çoook uygulama vardı, onları arıyorum tabi :)

ne bileyim, siz sorun cevap vereyim :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bu full hd olayı işi bozuyor, uyumlu yazılım çıkar elbet, ios un tek iyi yanı tüm modelleri zaten aynı olduğundan yazılımda tek modele göre yapılıyor, o yüzden bu tür sorunlar olmuyor, zaten aksi olmaz ios un kapasitesi farklı model vs. ye yetmez, tek tip, askeri düzen yani :)

Pil durumu nasıl, kapasites yeterlimi? Kamera yazılım güncellendikçe daha iyi olacakmış, yakında bir güncelleme daha yiyecek zaten.

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

pil için de aynı şey geçerli abi, dediğin gibi full hd olayının bazı dezavantajları var. 

sürekli kurcaladığım için de olabilir ama şu an 1 gün gitmiyor :)

bazı forumlarda HTC One için 4.2.2'nin 12 haziranda çıktığı yazılıydı ama bende güncelleme yok.

HTC yazısının da tuş olup olmayacağı kesin değil sanki...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bize herzamanki gibi geç gelir, malum 3. sınıf millet sayılıyoruz, baksana vw bile bizde üretimden vazgeçti  :angry:

HTC yazısı tuş, custom romla istediğin şeyi yapıyor, yinede orjinal rom da kal sen, daha custom için erken, hatta hiç yükleme, HTC nin zamzung la olan en büyük farkı donanıma göre rom hazırlamak, zamzungsa buna önem vermiyor, sadece roma uygun ek uygulmalar yapıyor, rom-donanım 2. planda, o yüzden htc romuyla fazla oynamak gereksiz bence, ekstra şeyler istersen yükle ama ben yüklmeyeceğim sanırım, tabii önce hatçe 1 de almam lazım :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

şu custom rom olayına girmem lazım. iphonu da jailbreak yapmadan kullanamazdım.

hiç ama hiç bilmediğim için kurcalamak istemiyorum. işler çok yoğun. zaman ayırıp araştıramadım.

yeni versiyon çıksın, istediğim gibi olmaz ise dalacam bi yerinden :)

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

MIU gibi bir şey vardı. İphone'da onu kullanıyordum. Güzeldi

Bir ayı geçti telefonu alalı, rootlamadım bile, böyle güzel. :)

Uygulama tavsiyesi var mi ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...