Yılmaz Ertek 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 gittigidiyorda spigen markanın Türkiye temsilcisi olduğunu iddia eden bir firmadan kılıf sipariş ettim dün. bugün elime ulaştı. kapalı kutusu orjinal gibi kaliteliydi. ama maalesef içi tam bir hayal kırıklığı, arka kapak çizik, alt kesim çapaklı. (bence) ürünün orjinal olma ihtimali yoktu ve aynen yazdım. önce orjinal olduğunu iddia etti satıcı, seri numarası yazılı sitesinden kontrol edin dedi. orjinal bir kılıfın seri numarası da kopyalanabilir (kutunun dışında yazıyor çünkü) dediğimde iadeyi kabul etti. canımı sıkan, 400-500 ürün satmış ve neredeyse tamamında olumlu yorum almış bir satıcı kapağı görseniz 5TL vermezsiniz, o derece yani... yazık. linki paylaşmıyorum, kötüleme yasak diye... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Bu site nasıl, iyimi acaba? http://www.htc.web.tr/kat/110-cep-telefonu-htc-one-serisi Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 burdakiler marka değil, aynılarını dx.com'da buldum. hatta 2 adet sipariş veriyorum şimdi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Double dip nasıl, az kalınlaştırıyor ama koruması çok iyiymiş. Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Bence tipini çok bozuyor bu kılıf Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 S4 e güneşte bak sen, ekran en yüksel yoğunluğa sahip, beyaz rengi daha iyi veriyor ve yan açıdan bakma olayıda iyi, ekranı çok iyi yani merak etme, yerim tıklaya tıklaya çalışan s4 ü Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 19 Haziran 2013 Yazar Paylaş 19 Haziran 2013 Bu site nasıl, iyimi acaba? http://www.htc.web.tr/kat/110-cep-telefonu-htc-one-serisi Yurtdışından alıp, burada satan bir arkadaş. Öyle kurumsal bir durumu yok yani, şahıs. Facebook'ta da sayfası var. Sıkı bir hTC takipçisi. Facebook sayfasından, "orijinal" diye duyurduğu bir kaç ürün için "orijinalliğini teyit eder misin?" diye sordum, mesajlarımı sildi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Anlaşıldı ve TIRT landı Bence tipini çok bozuyor bu kılıf Koruması süper ama, bana şart, hatta otter box lazım, malum şantiye şartları... 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 (düzenlendi) Baksana ne güzel, fena durmuyor ve kaba değil hani Burayı daha yeni gördüm, süslü bir site yapmışlar... http://one.htc.com/experienceit/index.html?site=US&view=BlinkFeed 20 Haziran 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 Siyah aldım ben telefonu.Yakışmaz. Çok koruyacağını da sanmıyorum Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 (düzenlendi) Siyahı seninki, bilmiyordum, ben beyaz alayım diyorum ama siyahta iyi sanki, yakından görmedim, nasıl duruyor acaba? Zaten bu kılıf hertarafı kapatıyor, siyah-beyaz farketmez, resimdeki gibi görünecek.... 20 Haziran 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 iPhone beyazdı. Siyah aldım bunu. Pişman değilim Kılıf bulmak zor o kadar Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 Kılıf yok vallahi, full gövde koruma yapmaya gerek varmı, zagg invisible gibi mesela? Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 Arkası bombeli. Olur mu acaba ? Bir de iPhone gibi parlak değil. Kaplama olmaz sanki... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 Hımm, arka bombesi sorun değil, zagg yapışkanlı zaten, ama pürüzlü yüzey sorun çıkarır, neyse arkaya gerek yok, nasılsa kılıf olucak, ekranıda 3 liralık microsonic koruyucu bile korur, olmada spigen ekran koruma filmi alırız... Bu arada telefonlarını değişime verenlerin yeni kutulu telefonları ülkye girmiş, önümüzdeki ay yeni parti satışa çıkar artık... Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 kullandığım tüm telefonların ön yüzüne film kaplattırmıştım. ekran kalitesini ve hassaslığını ciddi derecede bozuyor. yine de çizilmesin diyorsun, takıyorsun. bu defa takmayacağım. arka kapak biraz çıkıntılı oldu mu, ön yüzü yere gelecek şekilde de koysanız, yere değmiyor ve çizilmiyor. laptop çantamın bir gözünü sadece telefona ayırdım, başka bir şey koymuyorum. yani bana siyah telefona yakışacak, kaliteli bir arka kapak lazım... 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 20 Haziran 2013 Yazar Paylaş 20 Haziran 2013 Burayı daha yeni gördüm, süslü bir site yapmışlar... http://one.htc.com/experienceit/index.html?site=US&view=BlinkFeed Blinkfeed sayfasına bakın, kaydırınca en altta ne çıkıyor 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 Blinkfeed sayfasına bakın, kaydırınca en altta ne çıkıyor Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 22 Haziran 2013 Paylaş 22 Haziran 2013 hayırlı olsun, telefon siyah mı, gri mi ? bende siyahı var, kılıf konusunda ben de dertliyim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Haziran 2013 Paylaş 22 Haziran 2013 Hayırlı olsun, kutulu değişim için yeni parti ülkeye girdi diyorlardı, demek doğruymuş, şimdi rahatça bulunur olucak demekki Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 23 Haziran 2013 Paylaş 23 Haziran 2013 zaten rahat bulunuyor abi, sen yeter ki niyet et. hala kılıf bakıyorum Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Haziran 2013 Paylaş 23 Haziran 2013 Double dip alacağım, benim için sorun yok Bu arada bu sitede tam yeri, bootlock vs. otomatik halloluyor http://www.htcdev.com/ 1 Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 (düzenlendi) bulaşmaya korkuyorum, bir an önce al da, tecrübelerinden faydalanalım abi 6 Temmuz 2013 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 Gümüş forever en ufak darbede alttan beyaz nonta şeklinde aliminyum çıkar, wildfireS ten deneyimliyim, gerçi 1 tani toplu iğne ucu kadar var ama olsun 1 Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 (düzenlendi) siyah çok şık be abi 6 Temmuz 2013 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts