Ali Cihangiroğlu 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Aldım gitti bugün hiç aklımda yokken bende Ufaktan bir sorayım şimdi.Yarımdan fazla şarj var bitincemi takacağız yoksa takalım dolsun mu.Birde bunlarda gece taksam sabaha kadar kalsa sıkıntı oluyormu acaba. Kılıf almadım birkaç tane gösterdi ama fiyatları uçuktu eleman.Deri kılıf gösterdi kitap gibi açılandan 50 tl dedi.Birde ekran koruyucu gösterdi ekranın kırılmasını engelliyormuş ona da 50 tl dedi.Hiçbirini almadım sormadan.Ekran koruyucu şarmıdır yada nasıl bişi almak lazım acilen lazım sanırım. Sanada hayırlı olsun o zaman, klube hoşgeldin 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 19 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2013 One X için Android 4.2.2 + Sense5 güncellemesi yayınlanmış. Türkiye'deki cihazlar (CID_M27) da aldı güncellemeyi. Ben de yavaş yavaş stock roma dönmeye başlayayım bari Yorum bağlantısı
Emin Önal 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 (düzenlendi) One X için Android 4.2.2 + Sense5 güncellemesi yayınlanmış. Türkiye'deki cihazlar (CID_M27) da aldı güncellemeyi. Ben de yavaş yavaş stock roma dönmeye başlayayım bari Mersi.Baktım gelmiş 20 Ağustos 2013 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 Dün gece güncelleme var diye uyarı vermişti benim ki.Şimdi yeniden kontrol ettim.4.2.2. görünüyor indir dedim bakalım bende Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 20 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2013 One X, sense 5'ten sonra olmuş bir One Yenisini almaya gerek yok artık, arada fark da kalmadı, hem One X daha güzel Yorum bağlantısı
Akan Belen 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 One X, sense 5'ten sonra olmuş bir One Yenisini almaya gerek yok artık, arada fark da kalmadı, hem One X daha güzel Tabi ben aldım ya böyle olur artık. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 Hayrını gör kardeşim Yukledim.resim geçişleri güzel.menü ve arama kaydı kısmı alışkanlıkları değişiyor.bu finki yuklesemmi? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 20 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2013 Tabi ben aldım ya böyle olur artık. Sen bakma bana abi, taklitler asıllarını yaşatır :yav-he-he: Yukledim.resim geçişleri güzel.menü ve arama kaydı kısmı alışkanlıkları değişiyor.bu finki yuklesemmi? Yükle yükle. Zaten istemezsen kullanmıyorsun. Yorum bağlantısı
Akan Belen 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 Bende yükledim ama elbette nelerin değiştiğini anlamadım iyimi kötü mü.Özellikle yapmak gereken yada yüklemek gereken bir durum var mı acaba bu telefonda Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 (düzenlendi) Akan bey, senin CID kodu nedir bir baksana, bana hala güncelleme gelmedi de, birde kutunun yanında S/N numarası nedir, benimki HT37AW mesela. Şunu yükle, çalıştırınca en üstte renkli ve büyük harflerle cid kodunu göreceksin https://play.google.com/store/apps/details?id=org.tritonsoft.cidgetter&hl=tr Bu arada One ve One x hık demiş burnundan düşmüş, bak aynılar (resimdeki One X+ yalnız düz One x değil ) 20 Ağustos 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akan Belen 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 Akıllı telefon akılsızı olarak en kolay nasıl yüklerim bunu.pc den bluetooth ile alsam olur mu ki.Kutu yanımda değil evden bakıp yazarım akşam ama Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 Neyi yükleyeceksin, cid programını mı? telefonda internet yokmu, google marketi aç oradan yükle cid getter proramın adı. Yorum bağlantısı
Akan Belen 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 Bu cid ne iş yapıyor durmasının bir anlamı varmı.Yoksa kaldıralım mı artık öğrendik nasıl olsa Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 Sil gitsin, başka telefonun öz geçmişini görmekten başka işe yaramıyor Benimki neden almadı acaba, hızlı başlatma açık ondan sanırım, tam kapatıp tekrar deneyeyim bari. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 Ali Bey. Hayirli olsun. Forumda one kullanicisi sayisi giderek artiyor. Bazi modeller yol yeni neslin onunu aciyor. Bu modelde de ilk defa bir akilli telefonun ses kalitesi uzerinde calisma yapildi. Yani bundan sonra rakipler dis ses konusunda da one'in izinden gitmeye ya da onune gecmeye calisacaklardir. One emeklemedeki badireleri sanirim atlatti ve artik seri uretimde hatalar yok. S4 ise yazilim sorunlarini cozemedi henuz. Artik genel baslik yerine ozel baslik altinda one kullanici deneyimlerini gormek istiyoruz. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 (düzenlendi) Sağolun, evet, alette hata yok, takılma bekleme yok, ekran güzel, kamera tam test edemedim ama gayet güzel, çekiyormu diye bakarken bastım 10 kare çekmiş yanlışlıka Kısaca bu sefer olmuş diyorum, çokta büyük değil, tam sınırda, 5" ve üzeri akıllı telefon almam zaten, onlar telefon değil tablete giriyor, bu tam sınırda, çay tepsisi değil 2 kişilik misafir kahve tepsisi ölçüsünde bakalım Hatçe bundan sonra neler yapacak, yılbaşında modifiye One gelecek diyorlar Hürmetler... 20 Ağustos 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emin Önal 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 Yükle yükle. Zaten istemezsen kullanmıyorsun. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 20 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2013 Sil gitsin, başka telefonun öz geçmişini görmekten başka işe yaramıyor Benimki neden almadı acaba, hızlı başlatma açık ondan sanırım, tam kapatıp tekrar deneyeyim bari. RUU ile yükle abi, bekleme http://www.usofttech.com/t65988.html Cid.e gelmiş aslında ama OTA niye almıyorsun ben de bilemedim. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 RUU ile yükle abi, bekleme http://www.usofttech.com/t65988.html Cid.e gelmiş aslında ama OTA niye almıyorsun ben de bilemedim. Aldım sorun yok canım Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 11 Eylül 2013 Yazar Paylaş 11 Eylül 2013 http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/HTC-One-S-Siyah-Ak%C4%B1ll%C4%B1-Telefon,103452,465598,830221.html?langId=-14 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Eylül 2013 Paylaş 12 Eylül 2013 kaç aydır satış rakamı düşmemiş, mal kaliteli naparsın 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts