İçeriğe Yönlendir

Maximum Kart Kart Aidatı

Mustafa Tüfekçi

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi

dün yine ekstre de 40 tl gördüm :D aidat aradım talebimizi aldılar bugün gelen mesaj bu :D

Değerli Müşterimiz,

Öncelikle alışverişlerinizde Bankamız kredi kartını kullandığınız için teşekkür ederiz. İş Bankası olarak her zaman müşterilerimizin memnuniyetini göz önünde bulundurduğumuzdan, kredi kartınıza yansımış olan aidat tutarının, bu seneye özel olarak iptal edilmesinin uygun bulunduğunu belirtmek isteriz.

Maximum kredi kartınız, Maxipuan ve taksit avantajlarının yanı sıra sizlere birbirinden farklı ayrıcalıklar sunmaktadır. Kredi kartınız ile ilave taksit ve ekstra puan kampanyalarından, kartınıza ücretsiz verilen ek hizmetlerden faydalanabilir, kartınızı yurtiçinde ve yurtdışında dilediğiniz ülkede alışveriş ve nakit işlemlerinde kullanabilirsiniz. Kredi kartları için verilen hizmetlerin eksiksiz olarak sürdürülebilmesi için deneyimli ve büyük bir personel kadrosuna, yüksek maliyetli teknolojik altyapıya ve oldukça kapsamlı bir operasyona ihtiyaç duyulmaktadır. Bankamızın komisyon ve ücretleri bu maliyetler göz önüne alınarak belirlenmektedir.

Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür eder, keyifli alışverişler dileriz.

Saygılarımızla,

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.

ALTERNATİF DAĞITIM KANALLARI OPERASYONLARI BÖLÜMÜ

Müşteri İlişkileri Grubu

iade ediyoruz ama bizide düşün der gibi yazmışlar :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Ben de iş bankasının kredi kartını kullanıyorum.Çok da sevdiğim bir banka.Benim bildiğim en az bir otomatik ödeme aidatı verince senden o aidatı amıyorlar.Şahsen ben öyle yaptım.Cep telefonu faturamı ödeme talimatı verdi.Benden o aidatı almadılar.Birde yıllık harcama sözü verdim OGS aldım.Çatır çatır kullanıyorum.Özellikle durmadan geçmek çok güzel bir olay:)

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Bank asya hesap işletim ve kart ücreti altında yapılan soyguna şimdilik iştirak etmemiş durumda, bilginiz olsun...

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

kart üzerine değile iş bankasında otomatik ödeme talimatı var aslında :)

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

eğer kart limitiniz yüksek değil ise,bazı bankalara blöf yapmayın çat diye kaparlar kartınızı..

Kart ücreti eğer o kart size imkan sağlıyor ise bence alınabilir mesela ben yurtdışına gittiğimde garantinin amex platinum kart ile atatürk hava limanı cip lounge salonunu 1 misafirim ile ücretsiz kullanabiliyorum ya da ne bileyim restoran harcamalarımda belli oranlarda indirim alıyorum vs. vs. ama hizmetlerinden faydalanmıyor iseniz yada belli oranda size bonus,mil puan,maxi puan vs.vs. dönüşü çok olmuyor ise dokunuyor tabi insana :)

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Hsbc ile çalışıyorum.İş yeriminde çalıştığı banka.Şubeye gidiyorum 1 dk beklemeden işlemim yapılıyor, internet bankacılığından ücret alınmıyor.Kart larda aidat ücreti yok daha ne isteyeyim?Geçen kredi istedim aynı gün verdiler.

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram

Akbank'a ''aidat vermek istemiyorum,kartımı iptal ettiririm''falan demeyin,yemiyorlar.

Ben de 5-6 ay taksitlerim bitsin...kartları iptal ettireceğim.

Makbuz için 40 krş kesiyorlar. :angry:

Bir de birkaç aydır dikkatimi çekti,msj ücreti gibi birşey yazıyor,2.50tl,vakit bulup soramadım...

Haa bir de mmt ücreti gibi 40-50 krş.ta kesmeye başladılar... :shok:

Yani işin iyice b.kunu çıkardılar...

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Finansbank yazmış 20tl. 7 senelik müşterisiyim. İptal etmiyoruz dediler, bende kapatın gitsin dedim. 44tl puanım da vardı, gözüm döndü, iptal ettirdim.

Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca

Bu konuda İş Bankası'nı tek geçerim; annemin kartına gelmişti 40 TL aidat ücreti, hemen dökümü götürüp dilekçe yazdık ve kart aidat bedelini iptalini istediler ve bir kaç güne kalmadan iade edildi. Zaten işin özünde bu alınan kart aidat bedelleri yasal değil.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Konu maksimum kart aidatı ama o kadar dertliyiz ki her banka konuşulmuş :) Hep dert yanıyoruz ama ödüyoruz da.Birini ödemesek diğerini ödemek zorunda kalıyoruz.Şansımıza işte denk gelirse iptal ediyorlar falan filan.Uğraş vermeyene emzik yok :D

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Valla ben İş Bankası'yla 6 senedir falan çalışıyorum. Şu an Yüksek Lisanstayım ve öğrenci olmamın vermiş olduğu avantajla öğrenci kredi kartını aldım. 500 tl limiti var. Kart aidatı vs yok. Zaten bu kartı internet alışverişlerinde ya da maximum karta avantajlı gördüğüm yerlerde kullanıyorum. Alabilme imkanınız ve limite de çok ihtiyacınız yoksa alınabilir.

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin
(düzenlendi)

Geçen Axess kartla ilgili bi sorunum oldu. Kartla bi kez alış veriş yaptım ve 12 taksit geçtim. 1 ay sonra hepsini ödedim. Haziran ayında kart ücreti almışlar ve haberim yok. Bu ay(kasım) son taksit ödenmedi görünüyor. Öyle böyle derken işin aslı anlaşıldı. Haziran ayında kesilen aidat yüzünden. Müşteri hizmetlerinden arkadaş yatıracaksınız dedi. Kızdım ama yatırdım. Arkasından akşam aradım. Ben bu parayı yatırdım, kartı kapatın. Aidat alınanın üzerinden 6 ay geçmediği için parayı iade edebiliriz dediler. Nevrim döndü. Be kardeşim sabah cebimde olan 50TL'yi oraya yatırmak zorunda kaldım. O zaman bunu niye söylemediniz. Kem küm... Kapatın o 50 TL de sizin olsun. Kart iptal.

Söz de kart aidatını geri iade ediyorlar.Ama insanları 40-50 veya 60 TL zorla harcatıyorlar.O da şöyle siz kart aidatını yatıracaksınız ama biz geri iade edeceğiz. Nakit olarak alımı var mı? Yok. Mecbur miktar ne kadarsa hacayacaksın.

6 senedir Maximum kart kullanırım. Hiç aidat kesilmedi.

tarihinde Süleyman Çetin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 11 ay sonra...
Mustafa Tüfekçi

Bu sene öğrenci iken aldığım-verdikleri kredi kartından aidat kesilmiş :) aradım iadesini istiyorum dedim. talebimi aldılar 2 saat geçmeden gelen cevap

Sayın Mustafa Tüfekçi,

Bankamıza iletmiş olduğunuz talebiniz tarafımızca değerlendirilmiştir. Öncelikle alışverişlerinizde Bankamız kredi kartını kullandığınız için teşekkür ederiz.

İş'te Üniversiteli kredi kartınız, taksitli alışveriş yapma ve MaxiPuan kazanma avantajlarının yanı sıra sizlere birbirinden farklı ayrıcalıklar sunmaktadır. Kredi kartınız ile ilave taksit, indirim ve ekstra puan kampanyalarından faydalanabilir, kartınızı yurtiçinde ve yurtdışında dilediğiniz ülkede alışveriş işlemlerinde kullanabilirsiniz.

Kredi kartları için verilen hizmetlerin eksiksiz olarak sürdürülebilmesi için deneyimli ve büyük bir personel kadrosuna, yüksek maliyetli teknolojik altyapıya ve oldukça kapsamlı bir operasyona ihtiyaç duyulmaktadır. Bankamızın komisyon ve ücretleri bu maliyetler göz önüne alınarak belirlenmektedir. Bankamız uygulaması kapsamında kredi kartlarından alınan aidat söz konusu maliyetin asgari düzeyde tutulmuş bir bölümünden oluşmaktadır. İş'te Üniversiteli kredi kartlarından alınan aidat ise Bankamızın diğer kredi kartlarından alınan aidatlara göre daha düşüktür.

İş Bankası olarak her zaman en kaliteli hizmeti ve en kazançlı alışveriş fırsatını sunmaya çalışmaktayız. Kredi kartı üyelik aidatlarını siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek için sunduğumuz bu ayrıcalıklı hizmetlerin bedeli olarak görmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.

ALTERNATİF DAĞITIM KANALLARI BÖLÜMÜ

Müşteri İlişkileri Grubu

kart sözleşmesinde kart aidatı yok deniliyordu yeni uygulamaya geçilmiş artık alınıyormuş. iş bankası da artık kart aidatı işini sıkı tutuyor galiba. çok övdük sıkıntı çıkarmıyolar diye ondan mı oldu ne?

Yorum bağlantısı

Bende de maximum var,ama yıllık 3000 tl alışveriş yapınca aidat parası almıyorlar.oda mazottu,marketti vs.o rakamları buluyor.

Bu rakam 4000 tl'de olabilir ama yanıltmıyayım.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bende de maximum var,ama yıllık 3000 tl alışveriş yapınca aidat parası almıyorlar.oda mazottu,marketti vs.o rakamları buluyor.

Bu rakam 4000 tl'de olabilir ama yanıltmıyayım.

Bu ne yahu? Bir haftalık harcamamı göstersem, üstüne para vermeleri lazım :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bu ne yahu? Bir haftalık harcamamı göstersem, üstüne para vermeleri lazım :p

Sani aman duymasınlar,yoksa seni örnek alabilirler :biggrin:

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

bende de maximum var,her sene aynı sorun.aylık en az 750 tl (trafik sig.taksidi+kasko taksidi+yakıt+market vb) ödemem var,senede 9-10 bini buluyor,gene aidat kesiyorlar.

ben kartı aldığım şubedeki arkadaşa haber veriyorum,sağolsun o iade yapıyor.(aylık-yıllık ödemeler bakıyor tabi ki)

Mustafa,o işi şubenden hallet.dilekçe yaz,şubene ver.onlar hallediyor.

Yorum bağlantısı

bende de maximum var,her sene aynı sorun.aylık en az 750 tl (trafik sig.taksidi+kasko taksidi+yakıt+market vb) ödemem var,senede 9-10 bini buluyor,gene aidat kesiyorlar.

ben kartı aldığım şubedeki arkadaşa haber veriyorum,sağolsun o iade yapıyor.(aylık-yıllık ödemeler bakıyor tabi ki)

+1

Yorum bağlantısı
Emre Köksal

İş bankasında tüketici hakem heyetine başvurmadan iadat iadesini rahat alıyorsunuz...

ykb araç kredimi çekerken asla kart aidatı alınmayacağını belirterek 2 tane bana 2 tane eşime kart pazarladı...

şube kotası falan filan diye...kredi muhabbetine eyvallah dedim ama keşke yazılı bi belge alsaymışım...

kredi kartını aldığımız bayan kart aidatı yanlışlıkla alınsa bile bana bilgi verin iptal edicem dedi...

gün geldi aidatı almışlar aradım bayanı doğum iznindeymiş...

şubeden kadını aradılar ulaştılar ama sözde onun da yapabileceği bişey yokmuş ödemeliymişim...

eşek gibi ödedim ama kartları iptal edip genel müdürlüklerine 2 sayfalık yazı yazdım...

ertesi gün ve 5 aydır her ay arayıp aldıkları aidatın 2 katını verip kartınızı yeniden açalım diyorlar...ben güvensizliklerinden dem vurup kaydı dinleyeceklerini varsayıp sayıp sövüyorum ve kapatıyolar...küfür yemek istedikleri gün arayıp hala iade ve ek hesap açma talebinde bulunuyorlar...

akbank ve garantiyi bu yüzden terk etmiştim, sırada ykb var...

sinek küçük ama mide bulandırıyor...çevremden en az 10 kişinin kartlarını kapatmalarına vesile oldum...

herbirinin dilekçesine kartı kapatmalarındaki etkenin ben olduğumu yazdırıp müşteri numaramı iliştirttiriyorum...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Kesinlikle!

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Kaç lira kesmişler?

Benden 75 tl kesildi, iki gün evvel

Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Bu yıl ne hikmetse ! bazı bankalar kart üçretlerini iyade etmekte zorluk çıkarıyorlar...harçama sözü vs istiyorlar...

g.r.t.bankası bu yıl üzdü beni...3 ay öncesine kadar,aylık (hatırı sayılır) tl harçama(12 ay boyunca) sözüm vardı.bunun

karşılığında'da bonus veriliyordu...(bana kazandır,bende sana kazandırim)

bu yıl ne olduysa kart üçretlerini iyade etmiyoruz filan dendi,yada yarısı kadar bonus vermeyi teklif ettiler.bende kabül etmedim,

sonuçta geçmişte iyade edildi...sorunlu bir müşteri olsam,ödemede aksama,geçikme v.s filan anlarım...lakin yok.

3 kartı kapattım sırada 1 kart daha var.gününü bekliyorum ...

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bu yıl ne hikmetse ! bazı bankalar kart üçretlerini iyade etmekte zorluk çıkarıyorlar...harçama sözü vs istiyorlar...

g.r.t.bankası bu yıl üzdü beni...3 ay öncesine kadar,aylık (hatırı sayılır) tl harçama(12 ay boyunca) sözüm vardı.bunun

karşılığında'da bonus veriliyordu...(bana kazandır,bende sana kazandırim)

bu yıl ne olduysa kart üçretlerini iyade etmiyoruz filan dendi,yada yarısı kadar bonus vermeyi teklif ettiler.bende kabül etmedim,

sonuçta geçmişte iyade edildi...sorunlu bir müşteri olsam,ödemede aksama,geçikme v.s filan anlarım...lakin yok.

3 kartı kapattım sırada 1 kart daha var.gününü bekliyorum ...

Garanti ile çalışmayı seneler önce bıraktım.

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
(düzenlendi)

Bankaların cebinizde beş kuruş yokken verdikleri kredi kartını kullanırken, kazanılan puanları ooh mis bedava benzin aldın bedava bilmem ne aldım derken iyi,hizmet karşılığı olan tutarı öderken tu kaka..

Ticaretlerini sevmiyorsanız kart kullanmayın..

şeklinde bir bakış açısı ile konuyu kuzuya doğru yönlendirmek istiyorum :D :D

tarihinde Fatih Ada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...