Abdullah Koç 12 Aralık 2010 Paylaş 12 Aralık 2010 Merhaba Sevgili Arkadaşlar, Aracımın kalorifer kontrol panalindeki arızasından dolayı cd çaları çökmek zorunda kaldık fakat tekrar taktığımızda key code istiyor. Elinde programı olan arkadaşalardan ricam aşağıdaki seri no için kod verebilirlse ise çok makbule geçecek Teşekkürler Seri No : M013775 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 12 Aralık 2010 Paylaş 12 Aralık 2010 (düzenlendi) güneşlikte sticker yok mu onda olması lazım key kodunun benimki orada yada kullanım kitapçığının bi tarafına yapıştırılmış olabilir. aracı sıfır mı aldınız yoksa ikinci el mi? 12 Aralık 2010 tarihinde Osman Y tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdullah Koç 12 Aralık 2010 Yazar Paylaş 12 Aralık 2010 güneşlikte sticker yok mu onda olması lazım benimki orada, key kodunun yada kullanım kitapçığının bi tarafına yapıştırılmış olabilir. aracı sıfır mı aldınız yoksa ikinci el mi? Güneşlikte ve torpido gözünde yazmıyor. Aracı ikinci el aldığım içinde herhangi bir kitapçık yok malesef Yorum bağlantısı
Abdullah Koç 12 Aralık 2010 Yazar Paylaş 12 Aralık 2010 Çok teşekkür ederim. Deneyip size bilgi vereceğim. İyi akşamlar. Yorum bağlantısı
Abdullah Koç 12 Aralık 2010 Yazar Paylaş 12 Aralık 2010 Mehmet Bey çok teşekkür ederim. Verdiğiniz şifre ile cd çalarım çalıştı. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 12 Aralık 2010 Paylaş 12 Aralık 2010 Mehmet Bey çok teşekkür ederim. Verdiğiniz şifre ile cd çalarım çalıştı. ooooh dıp tıs dıp tıs o zaman ))) Yorum bağlantısı
Abdullah Koç 12 Aralık 2010 Yazar Paylaş 12 Aralık 2010 ooooh dıp tıs dıp tıs o zaman ))) Aynen öyle yaptım Sevgiyle Kalın. Yorum bağlantısı
Serhan Kaygan 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 benim teyp te kod istiyordu ve hic bir yerde seri nosu yazmiyordu. Seri no yu almak icin teybi söktügümde keceli kalem ile uzerine 4 haneli bir numara yazdigini farkettim ve bir deneyeyim bakalim dedim.Ve "taataaammmm " calisti. Teybi sökmek icin gerekli aparatida ebay dan siparis vermistim Yorum bağlantısı
Mehmet Teoman Tuncel 5 Şubat 2011 Paylaş 5 Şubat 2011 Mehmet Bey benimde bir ricam olsa, şu anda teyp çalışıyor ama kodu ortalıklarda yok ilerde ihtiyaç olur diye size seriyi yazsam banada kodunu verirmisiniz. seri no:M054719 Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 5 Şubat 2011 Paylaş 5 Şubat 2011 bende arattırdım sitede ama kafam karıştı aracımz 2008 model ford transit connect glx üzerinde 6000 cd var herhalde tam modelini bilmiyorum ama f2 trend te kullanılandan teyp kodunu bilmiyorum ama seri numarası sanırsam buydu v231635 eğer bilgisi olan varsa yardıcı olabilirse sevinirim... Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Kartal 9 Eylül 2011 Paylaş 9 Eylül 2011 merhaba arkadaşlar. 2000 focus ghia mın aküsü bitti ve maalesef teyp kodunu da bilmiyorum. rica etsem bana yardımcı olabilir misiniz. seri no: 249424 Yorum bağlantısı
Erkan Karaciga 10 Ekim 2011 Paylaş 10 Ekim 2011 slm arkadaşlar bu teyplerde keycode için nasıl bulabiliriz.diğer arkadaşlar seri numaralarını yazmışlar ama bendeki teyp de seri numarası yok sadece traffıc 3000 diye bir yazı var.nasıl bulabilrim code nu. yardımcı olursanız sevinirim.saygılar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ekim 2011 Paylaş 10 Ekim 2011 Seri numarası teybin arkasında veya yanında olur... Söküp baktınız mı ? Seri numarası yoksa yapacak bir şeyimiz yok.. Yorum bağlantısı
Fatih Kasa 11 Kasım 2011 Paylaş 11 Kasım 2011 teybi sök yan tarafta seri numarası var onu forumdaki arkadaşlara iletirsen kodu eğer ellerinde varsa iletirler. Yorum bağlantısı
Bünyamin Çavuş 14 Aralık 2011 Paylaş 14 Aralık 2011 merhaba mehmet bey dikkatli olun otosan başınızı biraz ağrıtabilirteşekkürler Yorum bağlantısı
Murat Ekizoğlu 20 Şubat 2013 Paylaş 20 Şubat 2013 (düzenlendi) Arkadaşlar Aracın bakımında akünün kutup başının çıkarılması sonucu aracımın sony teyp açılmıyor. Açıldıktan sonra code soruyor, nerden bulabilirim? Vereceginiz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. 20 Şubat 2013 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi imlaya daha dikkat lütfen Yorum bağlantısı
Akan Belen 20 Şubat 2013 Paylaş 20 Şubat 2013 Aracın içine baktınızmı genelde saklama gözlerine kıyısına köşesine bir barkot yapıştırmış olabilirler.Yoksa birde teyp sökünce orada da yapıştırılmış olabilir.Servislerde yardımcı oluyorlar bu durumda.Farklı bir yöntem varmı bilmiyorum Yorum bağlantısı
Misafir 20 Şubat 2013 Paylaş 20 Şubat 2013 Forumda bununla ilgili bir çok konu var mutlaka bulursunuz. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 20 Şubat 2013 Paylaş 20 Şubat 2013 Güneşliğede bak.4 rakamlı bir şifre olacak barkodlu. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Şubat 2013 Paylaş 20 Şubat 2013 arkadaşlar aracın bakımında akünün kutup başının çıkarılması sonucu aracımın sony teyp açılmıyor. açıldıktan sonra code soruyor şifre bu şifreyi nerden bulabilirim? .vereceginiz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. Konunuzu taşıdım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts