İçeriğe Yönlendir

Fiesta IV - Teyp Kodu İçin Yardımınızı Rica Ediyorum

Abdullah Koç

Recommended Posts

Abdullah Koç

Merhaba Sevgili Arkadaşlar,

Aracımın kalorifer kontrol panalindeki arızasından dolayı cd çaları çökmek zorunda kaldık fakat tekrar taktığımızda key code istiyor. Elinde programı olan arkadaşalardan ricam aşağıdaki seri no için kod verebilirlse ise çok makbule geçecek :)

Teşekkürler

Seri No : M013775

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin
(düzenlendi)

güneşlikte sticker yok mu onda olması lazım key kodunun benimki orada yada kullanım kitapçığının bi tarafına yapıştırılmış olabilir. aracı sıfır mı aldınız yoksa ikinci el mi?

tarihinde Osman Y tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Abdullah Koç
güneşlikte sticker yok mu onda olması lazım benimki orada, key kodunun yada kullanım kitapçığının bi tarafına yapıştırılmış olabilir. aracı sıfır mı aldınız yoksa ikinci el mi?

Güneşlikte ve torpido gözünde yazmıyor. Aracı ikinci el aldığım içinde herhangi bir kitapçık yok malesef :(

Yorum bağlantısı
Abdullah Koç
57133248.jpg

Çok teşekkür ederim. :( Deneyip size bilgi vereceğim.

İyi akşamlar.

Yorum bağlantısı
Abdullah Koç

Mehmet Bey çok teşekkür ederim. Verdiğiniz şifre ile cd çalarım çalıştı.

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin
Mehmet Bey çok teşekkür ederim. Verdiğiniz şifre ile cd çalarım çalıştı.

ooooh dıp tıs dıp tıs o zaman :bravo:)))

Yorum bağlantısı
Abdullah Koç
ooooh dıp tıs dıp tıs o zaman :bravo:)))

Aynen öyle yaptım :good1:

Sevgiyle Kalın.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Serhan Kaygan

benim teyp te kod istiyordu ve hic bir yerde seri nosu yazmiyordu. Seri no yu almak icin teybi söktügümde keceli kalem ile uzerine 4 haneli bir numara yazdigini farkettim ve bir deneyeyim bakalim dedim.Ve "taataaammmm " calisti. Teybi sökmek icin gerekli aparatida ebay dan siparis vermistim :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Teoman Tuncel

Mehmet Bey benimde bir ricam olsa, şu anda teyp çalışıyor ama kodu ortalıklarda yok ilerde ihtiyaç olur diye size seriyi yazsam banada kodunu verirmisiniz.

seri no:M054719

Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal

bende arattırdım sitede ama kafam karıştı aracımz 2008 model ford transit connect glx üzerinde 6000 cd var herhalde tam modelini bilmiyorum ama f2 trend te kullanılandan teyp kodunu bilmiyorum ama seri numarası sanırsam buydu v231635 eğer bilgisi olan varsa yardıcı olabilirse sevinirim...

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Mehmet Emin Kartal

merhaba arkadaşlar. 2000 focus ghia mın aküsü bitti ve maalesef teyp kodunu da bilmiyorum. rica etsem bana yardımcı olabilir misiniz.

seri no: 249424

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Erkan Karaciga

slm arkadaşlar bu teyplerde keycode için nasıl bulabiliriz.diğer arkadaşlar seri numaralarını yazmışlar ama bendeki teyp de seri numarası yok sadece traffıc 3000 diye bir yazı var.nasıl bulabilrim code nu.

yardımcı olursanız sevinirim.saygılar.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Seri numarası teybin arkasında veya yanında olur... Söküp baktınız mı ?

Seri numarası yoksa yapacak bir şeyimiz yok..

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Fatih Kasa

teybi sök

yan tarafta seri numarası var onu forumdaki arkadaşlara iletirsen kodu eğer ellerinde varsa iletirler.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Bünyamin Çavuş

merhaba mehmet bey dikkatli olun otosan başınızı biraz ağrıtabilirteşekkürler

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Murat Ekizoğlu
(düzenlendi)

Arkadaşlar

Aracın bakımında akünün kutup başının çıkarılması sonucu aracımın sony teyp açılmıyor. Açıldıktan sonra code soruyor, nerden bulabilirim? Vereceginiz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi
imlaya daha dikkat lütfen
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Aracın içine baktınızmı genelde saklama gözlerine kıyısına köşesine bir barkot yapıştırmış olabilirler.Yoksa birde teyp sökünce orada da yapıştırılmış olabilir.Servislerde yardımcı oluyorlar bu durumda.Farklı bir yöntem varmı bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Güneşliğede bak.4 rakamlı bir şifre olacak barkodlu.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

arkadaşlar aracın bakımında akünün kutup başının çıkarılması sonucu aracımın sony teyp açılmıyor. açıldıktan sonra code soruyor şifre bu şifreyi nerden bulabilirim? .vereceginiz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Konunuzu taşıdım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...