Dinç Demirer 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 http://www.youtube.com/watch?v=XhM13SqrT_w carbon clean sistemi hakkındaki bilgi yukardaki linkte yer almaktadır . keyifli sürüşler dilerim . Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Benim aracım 108 binde daha önce tanoto da 45 ve 77 binde CC işlemi yapılmış acaba bunlarda bu şekilde mi yaptılar? Şimdi tavsiyeniz nedir Carbon Clean yaptırmalımıyım? Aracı nasıl kullandığınıza bağlı... Genelde düşük devirde kullanıyorsanız carbon clean yaptırın.. Hakkını vererek kullanıyorsanız bence katkıya bile gerek yoktur.. 1 Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Aracı nasıl kullandığınıza bağlı... Genelde düşük devirde kullanıyorsanız carbon clean yaptırın.. Hakkını vererek kullanıyorsanız bence katkıya bile gerek yoktur..Abi kullanım tarzım 1.6 tdci motor için 1750-2500 devirlerinde gezerim. Nadiren trafikte (vites değiştirmeyim diye yani bites düşümlerinde) 1500 lere indiğim olur. Ama yokuş oldumu basmak istedimmide yer yer 3000 üzerinde vites değiştirdiğimde olur. Ama en genel 1750 2500 diyebiliriz. Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 5. Vites hız ortalama 100-110 yani devir tam 1800-2200. Yol müsait ise Yer yer basarım 130-140 gibi. Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Uzun yol... ? Uzun yolda biraz daha düşük. Ortalama hızım 100-120 yani 1900-2200 devir civarı. Ama uzun yolda motor gayet iyi ısındığından mazotu iyi yakamama gibi bir sıkıntı olmuyordur sanırım. Konunuzu birleştirdim. Farklı bir sorum daha vardı esas o sebeple ayrı konu açmıştım ama konu cc ye yöneldi. İstanbul anadoluda varmı acaba ids ile arabayı okutabileceğim tanıdık tavsiye biyer. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Bence bir şekilde düzenli aralıklarla temizlik yapmalısın.. Anladığım kadarıyla kurum temizleyen devirlere pek çıkmıyorsun... Depoya döküleni dene istersen.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Atak 27 Haziran 2013 Paylaş 27 Haziran 2013 Aracım 2008 model ve ilk sahibiyim, 45.000 km oldu ve yetkili servise carbon clean için gittim. İlk usta carbon clean ın ne olduğunu anlamadı,sonra orada çalışan ve yetkili olan arkadaşımı bulup ona söylediğimde;gerek olmadığını,sorun yoksa böyle binmemi tavsiye etti. Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 27 Haziran 2013 Paylaş 27 Haziran 2013 Bence bir şekilde düzenli aralıklarla temizlik yapmalısın.. Anladığım kadarıyla kurum temizleyen devirlere pek çıkmıyorsun... Depoya döküleni dene istersen.. Depoya koyulanı bin km evvel koymuştum. Würth common rail mazot katkısı diye geçiyor ozaman CC yaptırayım. Arkadaşlar istanbul anadolu yakasında kaliteli işçiliği olan cc yapabilen biryer var mı bildiğiniz? Birde aynı şekilde IDS cihazı olan biryer? Aracım 2008 model ve ilk sahibiyim, 45.000 km oldu ve yetkili servise carbon clean için gittim. İlk usta carbon clean ın ne olduğunu anlamadı,sonra orada çalışan ve yetkili olan arkadaşımı bulup ona söylediğimde;gerek olmadığını,sorun yoksa böyle binmemi tavsiye etti. Benzinli? Dizel? Dizeller için yapılmasını tavsiye ediyorlar. 30 ila 50 binde 1 defa. Kimiside shell GTL gibi yakıtlar kullanırsan arada birde temizleme katkısı kullan gerek yok diyorlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Atak 27 Haziran 2013 Paylaş 27 Haziran 2013 Depoya koyulanı bin km evvel koymuştum. Würth common rail mazot katkısı diye geçiyor ozaman CC yaptırayım. Arkadaşlar istanbul anadolu yakasında kaliteli işçiliği olan cc yapabilen biryer var mı bildiğiniz? Birde aynı şekilde IDS cihazı olan biryer? Benzinli? Dizel? Dizeller için yapılmasını tavsiye ediyorlar. 30 ila 50 binde 1 defa. Kimiside shell GTL gibi yakıtlar kullanırsan arada birde temizleme katkısı kullan gerek yok diyorlar. Aracım dizel.Olmazsa bende depoya konan yakıt katkılarından koyayım. Yorum bağlantısı
Mert Nazmi Serin 27 Temmuz 2013 Paylaş 27 Temmuz 2013 Yaptıran arkadaşlar keşke bir de güncel fiyatlarından bahsetseler? Benim mondi 140 binde ama sanırm km sayacı takılıyor, yani şu an kaçbinde olduğu konusunda hiçbir fikrim yok Ve CC hiç yapılmadığından eminim Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 27 Temmuz 2013 Paylaş 27 Temmuz 2013 Yaptıran arkadaşlar keşke bir de güncel fiyatlarından bahsetseler? Benim mondi 140 binde ama sanırm km sayacı takılıyor, yani şu an kaçbinde olduğu konusunda hiçbir fikrim yok Ve CC hiç yapılmadığından eminim Şimdiye kadar hiç yaptırmadıysanız yaptırmayın diyorlar. Yinede fiyat soruyorsanız yenile Ankara Turoto yetkili serviste 75e yaptılar bide mis gibi iç dış yıkama yapıldı. İlginçtir dışarıdada 75-80den aşağı fiyat alamadım. Servis 75 diyince evimede çok yakın olunca servise gittim ve çok güzel iç dış yıkamışlar (dışarıda 15TL ye böyle yıkamıyorlar). Ankarada yaptırmak isteyenlere tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Yigit Özdal 16 Ekim 2013 Paylaş 16 Ekim 2013 Selamın Aleyküm İyi Bayramlar Bende 2005 model TDCİ aracim var 187 binde arkdasımda da aynı araç var fakat benım aracım hızlanma konusunda cok kotu cok gec gazı alıyor ve hızlanıyor atik değil yanı ama arkdasım aynı kasa dizel atiklik konusunda cok fark var Bı kac kısı CC yaptır kurumları temızlet dedı arastırdım iyi diyende var kotu dıyen de sızlerdende ogrenmek ıstedıgım bu uygulamanın faydası varmı yada aracım neden atik değil.Birde aracim sabah calıstırdıgım da gaza bıraz fazla basıyorum cok fazla duman atıyor ustam sabahları gaza bas kurumları atarsın dedı bu duman neden olur gercekten kurum atıyor mu ? Şimdiden teşekkurler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ekim 2013 Paylaş 16 Ekim 2013 carbon clean bir markanın ismidir, bu işlem tamir edici değildir. sizin km için, emme sistemi komple sökülüp temizlense, enjektörler kontrole gidip temizlenese veya revize edilse, ardından CC yapılırsa. Doğru işlem yapılmış olur. sadece CC sonrası tekleme başlayabilir ki bu içerdeki kurum oluşumu ile alakalı, bir sonra düzelebilir ama düzelmesse de subapları açmak gerekir. sıfırdan beri 30-40binlerde cc yapılsa bunlar anlatım dışı, emme sistemi temizliği bakiidir anacak. Yorum bağlantısı
Yigit Özdal 16 Ekim 2013 Paylaş 16 Ekim 2013 Normalde sabahları ozellıkle soguk havalarda ısı normale gelene kadar gaza dokunmam hatta cok soguk havalarda ilk bastıgımda almayınca otobusle okula gıden bırısıyım ustam sabahları gaza bas dedı fena sekılde duman cıktı bu normal mı sızce sabahları bu kadar duman atması Yorum bağlantısı
Yigit Özdal 16 Ekim 2013 Paylaş 16 Ekim 2013 Duman atması vs normalmi bilemem ama soğuk motora gaz vermeniz normal değil. Özellikle turbo kendisini yağlamadan gaz vermeniz turbonun ömründen ömür yemiştir. Turbonun ıslık çalması yakın gözüküyor. O ustaya bir daha gitmeyin derim ben. fazla yapmadım bu olayı ıkı veya uc defa yaptım Yorum bağlantısı
Yigit Özdal 11 Kasım 2013 Paylaş 11 Kasım 2013 Sorun cozulmustür enjektorlerde sıkıntı vardı halledıldı Yorum bağlantısı
Caglayan Celiker 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 Sorun cozulmustür enjektorlerde sıkıntı vardı halledıldı Geçmiş olsun. Kaça halledildi? Yorum bağlantısı
Yigit Özdal 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 Geçmiş olsun. Kaça halledildi? enjektör tamiri yapıldı 400 lira gibi bi fiyat cıktı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 Selamın Aleyküm İyi Bayramlar Bende 2005 model TDCİ aracim var 187 binde arkdasımda da aynı araç var fakat benım aracım hızlanma konusunda cok kotu cok gec gazı alıyor ve hızlanıyor atik değil yanı ama arkdasım aynı kasa dizel atiklik konusunda cok fark var Bı kac kısı CC yaptır kurumları temızlet dedı arastırdım iyi diyende var kotu dıyen de sızlerdende ogrenmek ıstedıgım bu uygulamanın faydası varmı yada aracım neden atik değil.Birde aracim sabah calıstırdıgım da gaza bıraz fazla basıyorum cok fazla duman atıyor ustam sabahları gaza bas kurumları atarsın dedı bu duman neden olur gercekten kurum atıyor mu ? Şimdiden teşekkurler Geçmiş olsun. Kaça halledildi? enjektör tamiri yapıldı 400 lira gibi bi fiyat cıktı Konu birleştirilmiştir. Yorum bağlantısı
Murat Günyüzlü 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 Arkadaşlar ben de bugün burdaki-Yozgat- bosch servise gittim,cc hakkında bilgi istedim,sonuç biraz değişikti; bir makina var,iki hortum var,biri egzosa,biri de depoya.önce egzosun içine doğru bir çubuk koyuyorlar,araç çalışırken çıkan gaz değerlerine göre makina kendi ilaç düzeyini belirliyor ve depoya o miktarda ilaç boşaltılıyor,ne kadar ilaç konulursa o kadar fiyatı oluyormuş ve sonra arabayı kullanmaya devam,araç bu şekilde temizleniyormuş,katalitik konvektörü de tıkamıyormuş.. Bu bana würth ün depoya konulan enjektör temizleyicisini hatırlattı,ne dersiniz,sizce bu sağlıklı mı? Diğer cc makinasından da yok dediler.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 Arkadaşlar ben de bugün burdaki-Yozgat- bosch servise gittim,cc hakkında bilgi istedim,sonuç biraz değişikti; bir makina var,iki hortum var,biri egzosa,biri de depoya.önce egzosun içine doğru bir çubuk koyuyorlar,araç çalışırken çıkan gaz değerlerine göre makina kendi ilaç düzeyini belirliyor ve depoya o miktarda ilaç boşaltılıyor,ne kadar ilaç konulursa o kadar fiyatı oluyormuş ve sonra arabayı kullanmaya devam,araç bu şekilde temizleniyormuş,katalitik konvektörü de tıkamıyormuş.. Bu bana würth ün depoya konulan enjektör temizleyicisini hatırlattı,ne dersiniz,sizce bu sağlıklı mı? Diğer cc makinasından da yok dediler.. Markası carbon clean değil, en azından bunu anladık Yorum bağlantısı
Hakan Akdemir 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 İyi akşamlar arkadaşlar, Aracıma carbon clean işlemi yaptımayı düşünüyorum. İnternette biraz araştırdım, daha önce yapan arkadaşlar işlemin sonucu ve maliyeti hakkında bilgi verebilirler mi? Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts