Çağlar Bayur 28 Kasım 2009 Paylaş 28 Kasım 2009 Kompresyon cihazını bizim gibi kaybetmezlerse yaparlar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Kasım 2009 Paylaş 28 Kasım 2009 Distribütörden Şenol beyi arayın, tavsiyeyi verebilir, şahsen ordan kimseyi tanımıyorum. Yorum bağlantısı
Ümit İçkan 29 Kasım 2009 Paylaş 29 Kasım 2009 Arkadaşlar bugün yaptırdım.ustam kendi bujilerini taktı carbon clean yapmadan önce.ben benzinde giderken motorun tokanır gibi hızlanmasından şikayet ederek gittim.ustam biraz dip gaz yaptı.benzin pompası arızalı olsa kesintisiz max devire çıkmazdı senin sorunun enjektörlerin tıkalı olması dedi.bende zaten aynı şekilde düşündüğüm için carbon clean için gitmiştim.yaptırdım.bugün defalarca denedim araba yağ gibi tırmanıyor devirleri.çekişide sanki daha iyi gibi.işlem esnasında arada bir gaz verdi,egzostan gri dumanlar filan çıktı.sanırım iyi oldu.tavsiye ederim.. merhaba nerede yaptırdınız acaba adresve fiyat bilgisi verebilirmisiniz? Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 29 Kasım 2009 Paylaş 29 Kasım 2009 Kompresyon cihazını bizim gibi kaybetmezlerse yaparlar Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 28 Aralık 2009 Paylaş 28 Aralık 2009 Bugün ford cevizlide carbon clean yaptırdım ve arabam hala çalışıyor Çalışır bir şekilde teslim ediyorlar, kapıdan çıkana kadar da garanti veriyorlar Şaka bir yana, aracın devirlenmesinde gelişme var. Daha da 100 km sonra etkisini gösterecekmiş. Bu arada Ford cevizlide KDV dahil 60 TL ye yapıyorlar. Birde 3000 tl lik ferdi kaza sigortası hediye ediyorlar. Teşekkürler Çağlar abi Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 28 Aralık 2009 Paylaş 28 Aralık 2009 (düzenlendi) http://img696.images.../resim004s.jpg/ http://img46.imagesh.../resim001g.jpg/ arkadaşlar aracıma carbon clean uygulaması yapıldı, motorun alt kısımlarında yağ kaçakları tespit edildi ve onların giderilmesi için balata temizleyici sprey kullanıldı. carbon clean uygulamasından sonraki ilk gözlemlerim. 1) Aracın sesinde hissedilir şekilde azalma oldu. 2) Araç gerçekten daha seri ve atak hale geldi. 3) Araba sanki daha rahat nefes alıyormuş gibi hissettiriyor ya da ben öyle hissediyorum 9 Mayıs 2013 tarihinde Ayça Şimşek tarafından düzenlendi linkler ölmüş, kaldırdım Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 2 Ocak 2010 Paylaş 2 Ocak 2010 Bugün Ford Cevizli'ye gidip karbon temizliği yaptırdım. Dolasıyla Çağlar Bayur ile de bizzat tanışma fırsatım oldu. İlgisi müthiş, geldiğimde beni bekliyordu. Aracımı beğenmesi de beni memnun etti. Birkaç sorun daha var, onları da haftaya halledeceğiz. Teşekkürler Çağlar bey. Görüşmek üzere. Yorum bağlantısı
Abdullah Ercan 2 Ocak 2010 Paylaş 2 Ocak 2010 (düzenlendi) peki arkadaşlar ankarada uygun fiyatlı ve doğru işlem yapan yer tavsiye edebilirmisiniz.? Bugün ben de CC yaptırdım. Bahsedildigi gibi hızlanmalarda bir artış oldu. Özellikle motorun sesinde ve rolantideki çalışması da baya bir düzeldi. Ankara da Erler Renault servisinde yaptırdım. Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine gittim ücret olarak 80 dediler fakat arkadaşın sayesinde daha uygun yaptırdık. Aracım 100k da. CC aşamasında gaza tam yüklendiğimde egzosdan siyah kurumlar çıkardığına bizzat şahit oldum. Herkese tavsiye ederim. Şu ana kadar bir zararını görmedim. Eğer gitmek isteyen olan arkadaşlar olursa adres ve telefonlarını iletebilirim. Edit: İmla 2 Ocak 2010 tarihinde Abdullah Ercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 3 Ocak 2010 Paylaş 3 Ocak 2010 Ara hızlanmalar nasıl oldu? Sizden ayrıldıktan sonra çevre yolundan bir Pendik-gittik geldik yaptım. Yol boştu, manuel viteste ve yüksek devirde,2500-3000, civarı 50 km. kullandım. Triptonikte kullanırken ara hızlanmalarda toparlamayıp çok sık bir alt vitese geçiyordu, şimdi toparlayıp aynı viteste devam edebiliyor. Siparişini verdiğimiz hava filtresi çamurluk çıkış parçası için sizden haber bekliyorum. Selamlar. Yorum bağlantısı
Volkan Aydogdu 3 Ocak 2010 Paylaş 3 Ocak 2010 (düzenlendi) Bugün ben de CC yaptırdım. Bahsedildigi gibi hızlanmalarda bir artış oldu. Özellikle motorun sesinde ve rolantideki çalışması da baya bir düzeldi. Ankara da Erler Renault servisinde yaptırdım. Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine gittim ücret olarak 80 dediler fakat arkadaşın sayesinde daha uygun yaptırdık. Aracım 100k da. CC aşamasında gaza tam yüklendiğimde egzosdan siyah kurumlar çıkardığına bizzat şahit oldum. Herkese tavsiye ederim. Şu ana kadar bir zararını görmedim. Eğer gitmek isteyen olan arkadaşlar olursa adres ve telefonlarını iletebilirim. Edit: İmla Abdullah bey adres ve telefonunu verebilirseniz sevinirim ankara için... Ankarada güvenebileceğimiz nereleri tavsiye edebilirsiniz çağlar bey... 3 Ocak 2010 tarihinde Volkan Aydogdu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ocak 2010 Paylaş 3 Ocak 2010 CC sonrası, ototmatik arabalarda, alt vitese geçme süreci daha az olur, zira arabayı yeterince hızlandıraiblien üst vites ile yola devam eder. Ankara vs. için : http://www.carboncleanturkiye.com/iletisim.htm telefon ile irtibata geçin, selamımızı söyleyin, en yakın ve doğru yerin bilgisini vereceklerdir. Yorum bağlantısı
Abdullah Ercan 3 Ocak 2010 Paylaş 3 Ocak 2010 Abdullah bey adres ve telefonunu verebilirseniz sevinirim ankara için...Ankarada güvenebileceğimiz nereleri tavsiye edebilirsiniz çağlar bey... Volkan Bey inşallah yardımım dokunmuştur. ÖM attım. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 15 Ocak 2010 Paylaş 15 Ocak 2010 Sıralı sistem LPG li bir araçta CC işlemi nasıl yapılıyor ? Sıkıntı oluyor mu ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ocak 2010 Paylaş 15 Ocak 2010 CC işleminde bir fark yok... Arac benzine alınıyor... benzin giriş çıkışları sökülüyor.. Carbon clean cihazına bağlanıyor.. bu kadar.. Yorum bağlantısı
Hasan Kerik 15 Ocak 2010 Paylaş 15 Ocak 2010 Çağlar Bey, Carbon clean için bende geleceğim bir ara , ancak bi soru sorayım ; 135.000 de bakım yapıldı , su anda 139.000 civarında . Bu durumda doğrudan CC yapılabiliyor mu? yoksa CC öncesi veya sonrası gene aracın yağı tuzu değişmesi gerekiyor mu ? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 15 Ocak 2010 Paylaş 15 Ocak 2010 CC işleminde bir fark yok... Arac benzine alınıyor... benzin giriş çıkışları sökülüyor.. Carbon clean cihazına bağlanıyor.. bu kadar.. Emmim teşekkür ederim düşünememiştim Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 15 Ocak 2010 Paylaş 15 Ocak 2010 Çağlar servis günü nezaman olacak haber bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 15 Ocak 2010 Paylaş 15 Ocak 2010 2 gün önce opel e bakım yaptırdım servisin ustabaşı ile sohbet ediyorduk cc yaptıracagım dedim usta gerek yok dedi şimdi Çağlar abi o ustaya bir daha selam bile verme diyecek Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 16 Ocak 2010 Paylaş 16 Ocak 2010 2 gün önce opel e bakım yaptırdım servisin ustabaşı ile sohbet ediyorduk cc yaptıracagım dedim usta gerek yok dedi şimdi Çağlar abi o ustaya bir daha selam bile verme diyecek Opel servisleri nedense cc işlemine öcü gibi bakıyor, babamın arabasını servise bırakmıştım geçen hafta cc yapıyormusunuz dedim hiç önermiyoruz yapmıyoruzda dediler ( Çağlar abi çek şunların kulaklarını ) Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Ocak 2010 Paylaş 16 Ocak 2010 Opel servisleri nedense cc işlemine öcü gibi bakıyor, babamın arabasını servise bırakmıştım geçen hafta cc yapıyormusunuz dedim hiç önermiyoruz yapmıyoruzda dediler ( Çağlar abi çek şunların kulaklarını ) Valla aracı yeni aldıysanız, km si 20 30000 binlere geldiğinde ve her 20-30000 de bir wurth kullanın, başka bişeye gerek kalmaz, tamam cc firması süper diyor ama bir okadarda zarar veriyor diyen servis var, her nekadar test sonuçlarıda olsa bu derece yoğun olarak bir maddenin motorda yakılması beni şüphelendiriyor, ben her 15 yada 20000 km de bir wurth temizleyici kullanıyorum, araba hala 0 km gibi hızlanıyor ses yok seda yok, aynı km de birçok fiestayla karşılaştırdım, ses bariz az, diğerleri takır takır çalışıyor, bence şöyle yapılmalı, 100.000 130.000 km lere kadar hiç yapılmadıysa bir seferde kurumların büyük kısmı gitsin diyorsanız zaten cc yaptırın, cc tam olarak bunları sökemez ama olsun, bukadar km yapılmışsa tam temizlik için anca motor açılmalıdır, siz bu km lerdeyseniz 1 kez cc yaptırın, daha sonra 20.000 de bir wurth kullanın cillop gibi olur, gerçi wurth üde 20lt yakıt varken kullanın aynı şey, yada makinesine bağlatın, ama ford servisleri makineyi önermiyordu depoya atmayı daha uygun buluyorlar bu arada. Yorum bağlantısı
Emre Özen 16 Ocak 2010 Paylaş 16 Ocak 2010 (düzenlendi) burada würth'ün işlerini yapan bir garaj var..70tl denildi CC fiyatına .. ilaç da würth marka sizce yaptırayım mı ? başkada yapan bi yer yok kütahyada depodan atılan ilaç varmış birde makinaya bağlanarak yapılan.. hangisini tercih etmeliyim sizce ? 16 Ocak 2010 tarihinde Emre tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Şendur 18 Ocak 2010 Paylaş 18 Ocak 2010 35000 km de yaptırdım hiç bi fark göremedim. boşuna 70 lira gitti yada ben farketmedim. ben de 45000 de yaptırdım,pek bi fark goremedim Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 9 Şubat 2010 Paylaş 9 Şubat 2010 carbon clean motorun hangi bölümlerini temizliyor.egr falan da temizleniyor mu? carbon clean dan memnun olan yok mu? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Şubat 2010 Paylaş 9 Şubat 2010 (düzenlendi) burada würth'ün işlerini yapan bir garaj var..70tl denildi CC fiyatına .. ilaç da würth marka sizce yaptırayım mı ? başkada yapan bi yer yok kütahyada depodan atılan ilaç varmış birde makinaya bağlanarak yapılan.. hangisini tercih etmeliyim sizce ? Makina yada depo farketmez, makina daha yoğun yapıyor, sebebide daha az yakıtla karıştırılması ve aracın rolantide çalışması, depoya atınca aracı devirli kullanıyorsunuz o yüden daha fazla yakıta eklenmesi gerekiyor, bence kullanmak daha etkili bir yol, siz 1 kutu alın deponuzda 25lt yakıt varken tamamını depoya ekleyin ve bu depo bitene kadar üstüne yakıt eklemeyin, boşa 70 tl falan vermeyin gereği yok. carbon clean motorun hangi bölümlerini temizliyor.egr falan da temizleniyor mu?carbon clean dan memnun olan yok mu? Bu konuda çok açıklama mevcut ama tekrar yazalım, bu işlem EGR yi temizlemez, sadece yakıt yolları pompa enjektördeki kalıntıları ve sibob yuvaları ile silindir kafalarındaki kurumları çözerek yanmasını sağlayarak temizlik yapar, CC den memnun kalanda var kalmayanda ama wurth ün kötü sonucunu daha duymadım, seçim sizin ikiside aynı para, wurth depoya konarakta kullanılabiliyor daha pratik ve ekonomik farkı bu. 9 Şubat 2010 tarihinde Ali Cihangiro?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts