Mehmet Ozyurek Dün saat 06:49 Paylaş Dün saat 06:49 Cihaner Öztürk yazdı: Selamlar. 2022 sonunda aldığım conti kış lastikleri 2. kışında sertleşti ve beni hayal kırıklığına uğrattı. Madem bu kadar sertleştin diyerek bende hiç çıkarmadan yaz boyu kullandım. En ufak sıkıntı yaşamadım. Şimdi kış geldi ama Ankara da güney sahilleri gibi kar yağmadan kış bitiyor. Bakalım bu kış ne olacak.:)) Contiyi beğenmeyen nadir kişiler arasındasın abi Ben aldırmıştım bu lastiği sana Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 07:10 Paylaş Dün saat 07:10 Metin Akbal yazdı: Bir Conti TS 860 performansı da benden. Kar altı buz. Şunu eklemeliyim. Lassa Snoways 3 ün kar performansı, TS 860 ın ıslak ve kuru performansı daha iyi sanki. Ts 860 genel kış kullanımı için, Snoways 3 kar kullanımı için daha ideal diye düşünmeye başladım. Mehmet Ozyurek yazdı: Contiyi beğenmeyen nadir kişiler arasındasın abi Ben aldırmıştım bu lastiği sana Karda beni mutlu etmedi kuru ve ıslakta da normal ama bana vaov dedirtmedi O zaman bende nadirim Nokian WRD4 ve Lassa Snoways 3 en favorilerim. Su an Laufen ve Sava var. Kar testi olmadı ama Laufen eh işte Sava özellikle sıcak havada güzel yol tuttu frenleme mükemmel. Laufen yanak yüksekliği fazla birde Taigo yumuşak suspansiyon olduğundan da olabilir. Çünkü yazında virajda Giti lastik memnun etmedi. 1 Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Contiyi beğenmeyen nadir kişiler arasındasın abi Ben aldırmıştım bu lastiği sana Yok be. Ben Conti ve Michelen dışında lastik almadım zaten. Ama cidden bu yaz kışlıkları kullandım. Tabiki limitleri hiç zorlamam ve biliyorsun çok yoğun araç kullanmıyorum. En ufak sorun yaşamadım. Sonraki lastiklerim kesinlikle 4 mevsim olacak. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts