İçeriğe Yönlendir

Caner'le Sohbetler

Caner Kardeşseven

Recommended Posts

Caner Kardeşseven

Kaynak: Alman derin devleti/ truva vyayınları,2,baskı 2006

yazar : zafer güler (eski dsp milltvekili )

sayfa: 219, 3.paragraf:

" Bu gemiden tek sağ kurtulan aile FORD firmasının romanya temsilcisi idi. Amerikadaki Ford Firmasının üst düzey yetkilileri ozamanın "büyük sanayicisi"Vehbi Koç'u araya sokarak bu Ford temsilcisinin o zamanın istanbul valisinin izniyle ailesiyle birlikte sağ sağlam gemiden inmelerine sebep olmuştur.

Vehbi koçun girişimi bir aileyi kurtamakla kalmamış strumada bulunan birçok insana hem tıbbi hemde manevi destek olmuştu."

Ford temsilcisi ibaresi yer almamakla beraber , ford firmasının isteği ile harekete geçmiş ve yardımlarda bulunmuş.

Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Abdülkerim Demir

şaraptan, sevgiliden kastedilen nedir?

belki şu an anladığımız gibi değildir.

belkide anladığımız gibidir.

ama ne olursa olsun insana sarhoşluk veren bir maddenin kullanabilirliliğine cevaz veremez.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Ruhan Sorgun

Başınız sağolsun, çok içli ve içten yazmışsınız. ben babamı 27 yıl önce kaybettim, yazdıklarınızı okuyunca 27 yıl önceye gittim, allah sabır versin.

Yorum bağlantısı
Cem Işık

İçim parça parça oldu yazdıklarınızı okudukça, acınızı tahmin edebiliyorum, Allah babanızın mekanını cennet bahçeleri eylesin, sizlere de sabırlar versin inşallah..

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Caner başın sağolsun :( Allah rahmetini merhumdan eksik etmesin. 2001 yılı 12 Martında bende babamı toprağa verdim. O zaman henüz 19 yaşındaydım. Ne şanslıymışsın ki babanla bu kadar uzun bir ömür geçirebilmişsin. Moralini bozma. Allah sana ve evlatlarına hayırlı uzun ömürler nasip etsin. Ameli bir olanların öbür dünyada da birlikte olacağına inancım tam. Gün gelecek kaybettiğimiz tüm sevdiklerimizle, rabbimizin huzurunda buluşacağız inşallah.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Korhan Orkun

Başınız sağolsun.. Çoğumuz bir çok şeyin değerini yitirdikten sonra anlıyoruz.. Allah sizlere ömür versin..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Her insan yaşar ama her insan yaşatamaz... Sen bunu başarıyorsun Caner.. Ağladın muhtemelen ve beni de ağlattın...

Başın sağolsun kardeşim.. makamı cennet, çektikleri kefareti olsun inşallah..

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Başınız sağolsun, Merhuma Allah'tan rahmet sizlere de sabır diliyorum. :(

Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

başın sağolsun abi. Sizin babanız çok şükür sizi büyütmüş, araba sürmeyi öğretmiş, parka götürmüş. Şimdi hergün onlarca çocuk yetim kalıyor. Hemde hiç tanımadan. Yetim büyümek pek zordur babam anlatırdı çok içli içli hüzüne bopardı beni yine oldum gözlerim doldu. Baba diyince duygularım bir başka kabarıyor benim. Anne de bu kadar duygulanmıyorum nedense ama baba diyince bir başka oluyorum. Babam ve oğlumu izlerken çok ağlamıştm mesela. Allah babanızın mekanını cennet eylesin. Peygamberimize komşu eylesin. cennet bahçelerinde buluşursunuz inşallah

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun, size de Allah sabırlar versin.... :(

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Başınız saolsun.Çok duygulu bir yazı olmuş.Okurken çok hislendim.Allah rahmet eylesin.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...