Serkan Toker 30 Eylül 2012 Paylaş 30 Eylül 2012 Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun... Yorum bağlantısı
Cüneyt Genç 30 Eylül 2012 Paylaş 30 Eylül 2012 Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Başınız sağolsun. 60 yaşında bir adamın hastanede yatarken ''baba nerdesin baba'' diye ağladığı geldi aklıma Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 ALLAH rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 Allah gani gani rahmet eylesin. Sizlerede sabırlar versin. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 Caner kardeşim Allah babana gani gani rahmet, mekânını cennet eylesin. 2003 yılında 51 yaşında ağabeyimi, geçen sene de 83 yaşında babamı kaybettim. İkisini de mezara yerleştirip sağına yatırmak ve yüzlerini açmak bana nasip oldu. Çok zordu. Tek kelime: ikisini de çok ÖZLÜYORUM, ve bu özlemim hiç azalmıyor. Belki yaşlandığımızda onlara kavuşacağımızı bilmek, ölüm korkusu yerine kavuşma telaşı hissetmemizi sağlayacak. Allah hepimizin geçmişlerinden rahmetini esirgemesin. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 (düzenlendi) 2006 da eşimde babasını kaybetti. Ne o günü ne de sonrasını hiç unutmadık. Bugün bile hala yanımızda gibi. Bir gün eşimi bilgisayar başında ağlarken buldum. Şu şiiri dinliyormuş. Ne zaman bu şiiri dinlesem babamı arar halini hatırını sorarım. 1994 den beri ayrı yaşıyorum. Kader bir türlü yakın oturmak mümkün olmadı. Uzakta da olsa o hep benim yanımda. Şükür ki bizler bu yaşımıza kadar baba sevgisini tadabildik. Ya o ufacık yaşlarında yetim kalan yavrular...? 1 Ekim 2012 tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 Böyle durumlarda boğazımda hep bir düğüm birşey diyemem susarım. Allah rahmet eylesin. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 Allah rahmet eylesin... Kelimelerin kifayetsiz kaldığı an... Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 Eminimki , okuyan herkezin benim gibi gözleri doldu ve yazılanları okurken o sahnelere gitti gözü . Allah sabırlar versin sizlere ve sevenlerine , yakını'nı kaybetmek acıların en zorudur bilirim . Yakın zamanda peşpeşe iki amcamı kaybettim çok zor yokluklarına alışmak . Küçüklüğümde Hasan amcam benim süper kahramanımdı resmen , apartmanımızın bütün tamirat işlerini o yapardı. Bende hayranlıkla izlerdim ... Tekrar başınız sağolsun , Allah rahmet eylesin . Yorum bağlantısı
Ahmet Kalkan 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun... Yorum bağlantısı
Yusuf Yurttaş 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 Çok güzel yazmışsın abi, mekanı cennet olur inşallah. Ama bir de beraber zaman geçirebilmişsin ne güzel her ne kadar hiç bir ayrılık güzel olmasa da. O zamanları baban hayatta olmasına rağmen geçiremeyebilirdin benim gibi belki de. Tekrar başın sağolsun abi, allah sabır versin... Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 2 Ekim 2012 Paylaş 2 Ekim 2012 Caner başın sağolsun, resmen şu an ağlıyorum Yorum bağlantısı
İbrahim KAMALI 2 Ekim 2012 Paylaş 2 Ekim 2012 Başınız sağolsun allah geride kalanlara sağlık mutluluk uzun ömürler nasip etsin. Yorum bağlantısı
Hakan Çelik 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 Yazdıklarınız çok derinden etkiledi. Başınız sağolsun, Allah mekanını cennet eylesin. Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 21 Aralık 2012 Yazar Paylaş 21 Aralık 2012 (düzenlendi) Bugü kıyamet kopacakmış ya.. ) Bu vesileyle 1.- Sayın bankalar , verirsem .... istediğiniz avukatla dilediğiniz mahkemede istedğiniz kadar faizle .. 2.- Alacaklılarım... ister altının birini,ister beşin birini, ister dördün birini yada hepsini ... 3.- Bugün bile fidan dikmek önemli tabii.. yalnız, fidan satan adam o kazandığı parayı ne yapacak? 4.- bakmadım gerçi manşetlere ama muhtemelen cumhuriyet gazetesi "tarih manidar ", zaman gazetesi de " 2023 'ü sindiremediler" , sözcü " bu da mı ergenekon işi?" bugün gazetesi de " inönünün ıslak imza şüphesi " gibi başlık atmışlardır gene .. 5- bana borcu olanlar ..yiyin baba, ben yiyemedim siz yiyin la... 7- avea....aralıktan kalan o 200 mb zehir zıkkım olsun. 8- Ford club üyelerine... benim gittiğim taraf muhtemelen epey bi sıcak olacak gibi..ordaki abiyle bi konuşun arada bi klimayı açsın bana.gazı kaçmış derlerse sabri abiyi çağırın o bilir. Hadi Eyvallah:) ) 21 Aralık 2012 tarihinde Caner Kardeşseven tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 21 Aralık 2012 Paylaş 21 Aralık 2012 Yok ya birşey olmadı..Saat 13:12 de kopacak demişlerdi.. 2 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 21 Aralık 2012 Paylaş 21 Aralık 2012 Kıyamet kopmamış ya,haydi kopalım o zaman Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Aralık 2012 Paylaş 21 Aralık 2012 Olmadı bak, modena için verdiğim çekin tarihi yarındı , yandık 4 Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 21 Aralık 2012 Yazar Paylaş 21 Aralık 2012 Taşımışsınız konuyu Işık hızı sizin yanınızda kağnı arabası hakkaten ..taşımışlar ) Yorum bağlantısı
Recommended Posts