İçeriğe Yönlendir

29 Mayıs Fotoğraflar

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Çağlar Bayur

Çok faydalı bir organizasyon oldu, focus3 için birçok soruma cevap buldum. Otosan ve Otokoç ekibine teşekkürler. Şapkaların rengi çok güzel.

201105290066.jpg

Fotoğraflar ve videolar oldukça bol.

Praktiker/Carrefoure otoparkında buluştuk, yanımıza 3 defa gelen güvenlik ekibini, sarf ettikleri uygunsuz ifadeleri, alenen ayıplıyorum.

201105290059.jpg

Otokoç Taşdelen'de kapıda karşılandık, rahatça park ettik.

201105290068.jpg

Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez

Gerçekten Çok güzel bir gündü...

Forumda katıldığım ilk toplantıydı..

Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum..

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

İkram leziz ve boldu, çay içtiğimizyerin manzarası harika: Servisi seyrettik.

201105290072.jpg

Zemin temizliğine bakınca mest oldum

201105290073.jpg

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Çok güzel bir gündü. Çağlar abiye ve tüm Otokoç yetkililerine teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

201105290069.jpg

201105290077.jpg

201105290076.jpg

201105290075.jpg

115 Ps tdci, artık stop ederken sallanmıyor, üst plastik kapak standart, biz çıkardık:

201105290091.jpg

Eski 109 Ps tdci:

201105290090.jpg

Viraj farlı ve Xenonlu far:

201105290089.jpg

201105290109.jpg

201105290101.jpg

201105290099.jpg

201105290100.jpg

201105290097.jpg

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Yeni tdci motoru çok beğendim. Sessiz, güçlü ve ilk 3 viteste çok seriydi. En çok hoşuma giden tarafı, yüksek vites çok düşük devirlerde titreme yoktu.

Araç içi sessiz, o eski alt takım sesleri çok büyük ölçüde ortadan kalkmış.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ben hiç memnun olmadım. Eco boost'un benzini bitti dediler vermediler, TDCİ nin balata koktu vermediler.

Alenen şunu diyebilirlerdi ;

Kardeşim biriniz aracın acil duruşunu test etti iki kere bayrak direğine patlattı, :blush:

Diğeriniz ESP 'yi test etti kaldırıma çıktı. :f1: biraz daha kullansak iki araç kesin pert olacaktı :good1:

Yorum bağlantısı
Burhan Kahraman

c-max cisin dediler kız vermediler :blush: c-max yokmus bende Focus'a binmedim sığma ihtimalimi değerlendirdim

katılan ve emeği geçen herkese çok teşekkürler.Çektiğim videoları nası ekliycem bir bakayım

Otokoç'a gidiş yol videosu ve şehir içi aktif güvenlik testleri normal olanı ve Çağlar beyin sistemi bloke ettiği an :good1:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

2 defa önümüzdeki kocaman flamaya çarpan benim :blush:

Low Speed Safety sistemi: 30km/h altındaki hızda, gaza basmıyorsanız, önünüzdeki araba durunca, kendisi fren yapıyor, dörtlüleri yakıyor, tabi viteste olduğu için stop ediyor, debriyaja basınca kendisi marşa basıyor, satış personeli sistemin nasıl işe yaradığını gösterdi,

ben bindim, 2 defa direğe tosladık :good1: kontağı kapatıp açınca, sistem devre dışı uyarısı verdi, bir şeklide devreden çıkmış, zaafiyeti: devreden çıkınca uyarı vermemesi.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

125 Ps atmosferik benzinli Titanium kullandım, 6 ileri vites. İç mekan sessiz, suspansiyon sesi duyulmuyor, bu konularda eskisinden iyi, göstergelerin konumu, düğmeler çok güzel yerleşmiş, yola yapıştım hissi de var, kesinlikle hantal değil, 5/6 .vitesler hariç gaza basınca hızlanması makul, ancak vites kolu şaşırtıcı şekilde yukarıda ve arkada, 6 ya atmak için, bileği ters çevirmek gerekiyor, orta konsol dirseğe çarpıyor, el freni gereksiz şekilde vitesin solunda ve sağ bacağımın dibinde. Koltuğu en arka ve aşağı alsam da bu ergonomi problemi gitmiyor. Trend verisyonunda, orta konsol yok, nispeten dirsek rahatlıyor ama bileği geri bükerek 6ya atmak hiç hoş değil.

Bagaja ince stepne şart, iç mekan focus2 ye göre büyümemiş, ölçülerini bilmiyorum ama kokpit fazla Hondalaşmış.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
180 PS ford focusu kullanan arkadaşlar performans yorumu alabilirmiyim?

125lik ti-vct den çok çok az iyi ama uçan kaçan bir araba değil gibi geldi. tabi biz arkadaydık Süha abi sürdü biz arka koltukta oturunca test etmiş sayılıyor muşuz. :good1: Zaten araçtaki yetkiliye göre aile arabası imiş çok bişi beklemek doğru değilmiş. 180 ps motor diye satmasınlar o zaman :blush:

ben en çok 125 ps ti-vct yi beğendim. hiç olmazsa kağıt üstünde yazduğı gibi bir araba.

115 tdci ise 6 vites daha çok ekonomi odaklı ilk 3 viteste araç güzel ivmeleniyor ama 4-5-6 da ara hızlanma isteyince çok da bekleneni vermiyor.

ecobostu sürücü olark değil yolcu olarak deneyebildik. :f1: En iyi yorumu hem 125 lik hem 180 lik ecoboostu aynı anda deneyen şanlı 3-4 kişi karşılaştırır.

park sistemi güzel ama düz vites için çok kullanışlı değil bence. otomatik olsa ve frenide o yapsa iyi olur diyecem ama o akıllı fren miydi neydi onun gibi olupta öndeki arkadaki arabaya vurması muhtemel.

yinede bu organizasyonda emeği geçenlere içtenlikle teşekkür ederim, ford için böyle bir deneyim otosan adına artı bir değer oldu. ah bide ecoboost çabuk yorulmasaydı :p

Yorum bağlantısı
Burhan Kahraman
2 defa önümüzdeki kocaman flamaya çarpan benim :blush:

Low Speed Safety sistemi: 30km/h altındaki hızda, gaza basmıyorsanız, önünüzdeki araba durunca, kendisi fren yapıyor, dörtlüleri yakıyor, tabi viteste olduğu için stop ediyor, debriyaja basınca kendisi marşa basıyor, satış personeli sistemin nasıl işe yaradığını gösterdi,

ben bindim, 2 defa direğe tosladık :good1: kontağı kapatıp açınca, sistem devre dışı uyarısı verdi, bir şeklide devreden çıkmış, zaafiyeti: devreden çıkınca uyarı vermemesi.

Abi sistemi şimdi aktif trafikte düşününce önündeki arabaya çarpma kaçınılmaz , sistem fiyasko sende hiç bir hata yok

önünde duran cismi 5-10mt den fark etmesi lazım 50cm den olacağı o olur

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Aktif fren aracı görecek şekilde tasarlanmış olması çok büyük zaafiyet. Koyarsın cisim sensörü insanada aynı tepkiyi verir. Şahsen İnsana 20km ile vurmaktansa arabaya vurmayı yeğlerim. Ford ürüne değer katmış bu sistemle, insana değil...

Yorum bağlantısı
Burhan Kahraman

Test sürüşüne katılırım diye form doldurdum ama bende c-max yok diye sürüşe Focus arka koltuğundan katıldım arka bana dar geldi :blush:

park alanında sadece otomatik park sistemini denedim güzel güzel park etti ama geri çıkarmadı benden eksi puan aldı :good1:)

ben o park edene kadar park eder tekrar çıkarırdım arabayı

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

180 Ecoboost a binmek nasip olmadı ama, 1500kg kütleli bir aile arabası sonuçta, Hız limitsiz Alman otobanı haricindeki yerlerde pek bir memnuniyet sağlamaz (180Ps merakı ile binilirse). Alırsın 1100kg dsgli Cupra yı :blush: al sana keyif....

2521 cc. vergisi vermeden , ailenle Migrosa gidip geleceğin, kimse yokken ara sıra tam gaz gidilecek bir konsept.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Aktif fren aracı görecek şekilde tasarlanmış olması çok büyük zaafiyet. Koyarsın cisim sensörü insanada aynı tepkiyi verir. Şahsen İnsana 20km ile vurmaktansa arabaya vurmayı yeğlerim. Ford ürüne değer katmış bu sistemle, insana değil...

focus için o akıllı park ve aktif fren sistemi lüks havası vermek için takılan ama işlevselliği tartışmalı donanımlar.

akıllı park güzel ama onu alıp kullanacak kişi ve yer yok gibi. aktif fren ise tam olmamış. zaten volvoda da benzer bir sistem testi bizimkinden daha kötü sonuçla bitti. s60 tırın altına girdi testte :blush:

Yorum bağlantısı
Burhan Kahraman
(düzenlendi)

Otokoca giderken

sehir ici aktif guvenlik sistemi normal calisirken

tarihinde Mehmet tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
180 Ecoboost a binmek nasip olmadı ama, 1500kg kütleli bir aile arabası sonuçta, Hız limitsiz Alman otobanı haricindeki yerlerde pek bir memnuniyet sağlamaz (180Ps merakı ile binilirse). Alırsın 1100kg dsgli Cupra yı :blush: al sana keyif....

2521 cc. vergisi vermeden , ailenle Migrosa gidip geleceğin, kimse yokken ara sıra tam gaz gidilecek bir konsept.

Abi zaten piyasadaki 1.6 turbo olup da uçan kaçan bir araba yok pek. 1.6 turbo Opel İnsigna 1.6 T,C 180k vs. bunların gideride çok farklı değil ama en azından ara hızlanmada ve rampada atmosferikten az biraz daha iyi gitmeliydi bence. 125 likte sürücü,180 de yolcu koltuğundaydık o ayrı ama o tork hissini alamadım. galiba 125 lik focus beklentimin üstünde çıktı o yüzden.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

hahaha bi dakika ya bize 125 ps diye sürdürdükleri ecoboost muş :blush: 6 vites 125 ps yok dimi?

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
125 Ps, 6 vites, sen ecoboost diye mi bindin ona :blush:

abi çözemedim ben. senin sürdüğün 125 likte 5 vites mi? valla görevli dediki 125 lik denemek isteyen gelsin. ben arabaya 125 diye bindim ama 6 vites idi araba. sitesinde bakıym 125 lik 5 vites gözüküyor?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

6.vites 2000d/d da 80km/ ile gittiğini bile denedik, 125 atmosferik 1.6 benzinli. Dedim sana, düz vites seni bozar, sana Explorer lar layık, en otomatiğinden V6 4x4...

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

güzel bir etkinlikti. her nekadar arabaları yeteri kadar kullanamasakda genede güzeldi ben focusu hiç beğenmedim. bagaj kaybolmuş arka farları astradan arka tampon petekli yapı cıvıc hb den, ön tarafı fiestadan çalınmış ufacık küçücük bir araba çıkmış ortaya. otomatik park güzeldi çok hoşuma gitti ama birde kendi otomatik çıksa parktan ne güzel olacak. sunum gayet güzeeldi sabah kahvaltısı ayrıca güzeldi. bu günü organize eden başta Çağlar abi olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederim. filamalar için ayrıca teşekkür ederim çağlar abi.

Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur
6.vites 2000d/d da 80km/ ile gittiğini bile denedik, 125 atmosferik 1.6 benzinli. Dedim sana, düz vites seni bozar, sana Explorer lar layık, en otomatiğinden V6 4x4...

Bende isterim Çağlar abi V6 bu yakıt zamlarının üstüne iyi gider :blush::good1:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...