İçeriğe Yönlendir

29 Mayıs Fotoğraflar

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi
6.vites 2000d/d da 80km/ ile gittiğini bile denedik, 125 atmosferik 1.6 benzinli. Dedim sana, düz vites seni bozar, sana Explorer lar layık, en otomatiğinden V6 4x4...

abi fordun sitesine bak bi :good1: tamam ben bugün çok yoruldım sınav vs kafam almıyor da 1.6 ti-vct 125ps 6 vites diye bir araba sitede yok :f1: benim bindiğim arabaya görevli 125 ps dedi ben de 125 ps diye bindim. ama 6. vitese taktım. eğer ikramdaki meyva suyunda vodka felan yoksa da kafam iyi felan değil di :blush:

eğer benim 125 lik diye sürdüğüm araba 180 ps ecoboost ise ford farklı bir beygir birimi kullanıyor. aslında şüphelenmeliydim 125 beygir mondeo da var bizim arkadaşta onunla karşılaştırıp focus a bu 125 lik motor güzel olmuş performansı 125 ps için gerçeken güzel vs diyede araç içinde muhabbeti de döndü. ama 180 ps ise o araba isterse 2 ton çeksin atmosferik araba gibi gidiyor. 240 nm torku hiç hissettirmiyor. vw nin 122 lik 1.4 T motorlu passatıda focus kadar ağır belk idaha fazla ama onda bile turbolu araba hissi var.

Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak

Ben geçen hafta Ankara'da test ettim 180 lik ecoboost'u. Gaza basınca arabadaki ataklık net şekilde hissediliyor, bir kaç ara hızlanma denedim gayet başarılıydı,motor sesi de güzel.. Onun dışında 4. viteste normal seyirde giderken 6'ya alıp gaza yüklendim araç gitmem demedi, çok fazla homurdanmadan toparladı ve devam etti. Ayrıca bagajda tam boy stepne kullanılmasıyla ilgili olarak elemanın söylediği, net hatırlayamıyorum ama çekiş kontrol sisteminin sağlıklı olarak çalışabilmesi için tüm lastiklerin ebatlarının aynı olması gibi bir zorunluluk varmış o yüzden tam boy stepne kullanmak gerekiyormuş, elemanın söylediğinin yalancısıyım :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Siteye yanlış bilgi girmişlerdir, yarın düzeltirler.

İnşallah öyledir çünkü tüp takabileceğimiz tek focus o 125 lik :)

Yorum bağlantısı
Yasin Çelik

Her şey çok güzel , Anladğım kadarı ile bu Focus 3 olmamış gibi ? Lakin hiç olumlu yorumda bulunan arkadaş yok, Ayrıca geçenlerde bir alışveriş merkezinde de sergileniyor idi biraz kurcalama fırsatım oldu sanırım en boşu idi ama çok fiyasko geldi bana, yani objektif olarak söyliyorum benim fiesta bile daha tatminkar idi ( tabi görsellik olarak )

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çok keyifli bir gün geçirdiğinizi görüyorum ve duydum...

Çağlar'a ne kadar teşekkür etsek azdır..

Şunu söyleyebilirim.. Çağlar'ın çok uçuk projeleri var.. Bundaki projeler, siyasi parti liderlerinde bile yok :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
İnşallah öyledir çünkü tüp takabileceğimiz tek focus o 125 lik :)

Çağlar abi 6 vites 1.6 125 yok. ingilizlerin sitesinede baktım.

Eğer senin sürdüğünde 6 vites benzinli ise biz 180 likleri denemişiz. ona göre yorumunu alayım. sende atmosferik diye bindim sanırım :good1:

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

İşin ilginci ingilizlerde 1.6 ecobost diye yazan motorda 150 ps :)

Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez
İşin ilginci ingilizlerde 1.6 ecobost diye yazan motorda 150 ps :)

Mustafa sen 125liğide iyi zorladın :good1:

Arka koltuk çok rahattı..tavan mesafesi gayet iyiydi..

Parçalı derikoltuklar gayet iyiydi..

ancak amortisörler çok sert geldi bana f1 e göre..

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Eğer senin sürdüğünde 6 vites benzinli ise biz 180 likleri denemişiz. ona göre yorumunu alayım. sende atmosferik diye bindim sanırım :)

ben 125 lik diye bindim otomatiği nasıl olurki diye ara hızlanmaları güzeldi. 100 ile giderken gaz kesip gaz verdim sanki fırlıcak gibi olmuştu gerçi ben pek alışık değilim manuel benzinliye bana ondan öyle gelmişde olabilir 180 lik se benim kullandığım ondanmış demekki

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
(düzenlendi)
180 ps e 180 diyen el kaldırsın tamer abi nerdesin kullandın mı 180 lik?

Maalesef Gökhan ecoboost un benzini bitmiş kullanamadım. Tdci kullandım. Onu beğendim ama, onda da şöyle bişey var eski 109 ps. turbosunu hissetirirken, 115 ps. motor daha yumuşak bir kullanıma sahip ve performansdan ödün vermiyor.

Ama ben hala inanamıyorum nerede o 180 ps' deki rakamlar, nerede kullanıcı yorumları.

180 diye 150 ps. mi getirdiler? 0-100 testi yapan oldumu?

tarihinde Tamer Topa tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Eğer senin sürdüğünde 6 vites benzinli ise biz 180 likleri denemişiz. ona göre yorumunu alayım. sende atmosferik diye bindim sanırım ;)

Mustafa adamı çıldırtma :nazar: , vallaha de? Benim kullandığım 6vitesti, 125 Ps ti dediler ondan bindim, eğer ki ecoboost 180 Ps ise, kimse alınmasın ama O otomobilde arıza vardır diyeceğim :bravo: :bravo: :rolleyes: , 2.0 Zetec daha performanslıdır ruhsatı masaya koyabilirim.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Mustafa sen 125liğide iyi zorladın :nazar:

Arka koltuk çok rahattı..tavan mesafesi gayet iyiydi..

Parçalı derikoltuklar gayet iyiydi..

ancak amortisörler çok sert geldi bana f1 e göre..

abi sen şahitsin 125 diye bindik süpriz yumurta gibi içinden 180 çıktı :bravo: Sadık abinin arabasından esp çıkması gibi :bravo: ben sakin sürdüm sonuçta emanet araba :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Satışcı çok cimri davranmayıp 44-45 civarı rakam telaffuz etse idi C max işi tamam olurdu.

Çağlar abi öncelikle sana teşekkür ederim ve Mustafa, üşenmeden Bursa'dan gelmen ziyadesi ile memnun etti bizi.

Sonuç olarak yeni Focus bagaj hariç güzel.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Mustafa adamı çıldırtma :nazar: , vallaha de? Benim kullandığım 6vitesti, 125 Ps ti dediler ondan bindim, eğer ki ecoboost 180 Ps ise, kimse alınmasın ama O otomobilde arıza vardır diyeceğim :bravo: :bravo: :rolleyes: , 2.0 Zetec daha performanslıdır ruhsatı masaya koyabilirim.

abi sana diyorum işte şaka gibi ....

Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez
(düzenlendi)
abi sen şahitsin 125 diye bindik süpriz yumurta gibi içinden 180 çıktı :rolleyes: Sadık abinin arabasından esp çıkması gibi :nazar: ben sakin sürdüm sonuçta emanet araba ;)

:bravo:

Valla yine iyi bastın...

kamyonlar sol şeride falan girmeseler dahada basılırdı..120 km de yol sesi gerçekten çok azdı..ancak arkada egzost sesi hariç...

tarihinde Hasan D tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ben radyo frekansı ayarlıyordum ne zaman yaptık :bravo: focusI tdci 1.8 , olay budur.

abi sana diyorum işte şaka gibi ....

Ben ecoboost mu kullanmışım :nazar:

Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez
Benim f1 e Göre Baya baya Konforluydu abicim siz ne ara kaçtınız size bay bay diyemedim herhalde Yoksa dedimmi onuda hatırlamıyorum .

Kaçarken korna bastıydım..

Giderken falan selem vermiştim..heralde sen o sırada test sürüşündeydin..

:nazar:

Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez
bu da bir diğeri

Hb çok dardı gerçekten..sedanda ise çok güzel diz ve tavan mesafesi vardı..

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

1600 - 5000 d/d 240 nm. 2000 - 4000 d/d arası ise ani hızlanmalarda 260 nm. tork nerede?

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
:nazar:

Valla yine iyi bastın...

kamyonlar sol şeride falan girmeseler dahada basılırdı..120 km de yol sesi gerçekten çok azdı..ancak arkada egzost sesi hariç...

:bravo: yok abi emanet araba kağıt felanda imzaladık ;)

normalde abarth tipi egzost sesinden haz etmem ama focustaki o susturucu sesi aracın devirli sürüldüğünü hissettiriyor baksana abi 180 lik turbo araba verdiler altımıza atmosferik 1.6 diye sürdük :rolleyes:

yol sesi az ama lastikler conti idi dahada iyi olabilir bence pütürlü asfaltta ben sesi duyuyordum farkıda aradaki temiz asfalt yamalarda hissettim. rüzgar ses seviyesi düşmüş en çok kapılardaki tam tur çift fitiller hoşuma gitti tokluk hissi veriyor.

İlk fırsatta 125 lik bir focus denemem lazım.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Esoto ya falan sor, ayarlarsan atlar gelirim 2 dak da, merak ettim bu işi :rolleyes:;):)

punto ayrı vakaa, 7.30d bile dayanamaz o Pilota :nazar:

:bravo: yok abi emanet araba kağıt felanda imzaladık :p

normalde abarth tipi egzost sesinden haz etmem ama focustaki o susturucu sesi aracın devirli sürüldüğünü hissettiriyor baksana abi 180 lik turbo araba verdiler altımıza atmosferik 1.6 diye sürdük :bravo:

yol sesi az ama lastikler conti idi dahada iyi olabilir bence pütürlü asfaltta ben sesi duyuyordum farkıda aradaki temiz asfalt yamalarda hissettim. rüzgar ses seviyesi düşmüş en çok kapılardaki tam tur çift fitiller hoşuma gitti tokluk hissi veriyor.

İlk fırsatta 125 lik bir focus denemem lazım.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Ben ecoboost mu kullanmışım :bravo:

Millet 125 lik diye o arabaya yanaşmıyordu bende boşken bineyim dedim :bravo: O değilde Ali abim olacaktı makaranın hasını görürdük. ecoboosta don lastiği filmi çekerdik :rolleyes:

1600 - 5000 d/d 240 nm. 2000 - 4000 d/d arası ise ani hızlanmalarda 260 nm. tork nerede?

nasrettin hoca fırkası gibi bir test yapmışım daha yeni farkına varıyorum.

kedi buysa et nerde et buysa kedi nerde.

Esoto ya falan sor, ayarlarsan atlar gelirim 2 dak da, merak ettim bu işi ;):):p

punto ayrı vakaa, 7.30d bile dayanamaz o Pilota :nazar:

"nazer" e de esoto ya da telefon felan edecem 125 lik için.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...