Ali Cihangiroğlu 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Kepittim ne len Seni makasa almışlar demek Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 mantar cinsine benziyor? Mantar? Hani? Nerede? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Mantar? Hani? Nerede? yerli mantar bu Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 yerli mantar bu Ohhh, misss. Kaşarlı kaşarlııı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Seni makasa almışlar demek Neyse.. olsun bakalım. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 Ama burda kim kime kepitti belli değil. Zafer bey kardeşim kendi kendine kepitmiş gibi duruyor iki büklüm 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 Türkiye'de de resmen satışı başlayan CUBE tabletlerin montaj aşaması. Özellikleri gerçekten çok iyi ancak satın alıp kullanmak için bence halen erken. Biraz daha gerçek uzun süreli kullanıcı deneyimlerine ihtiyacımız var. http://www.youtube.com/watch?v=tBsRDWZGoOQ Bu arada Cuma günü Samsung Note 10.1 satın aldım. 3G'siz olanı. Ancak ürünle ilgili sorun çıktığı için yarın iade edeceğim. Eğer 10.1 tablet alacak olan varsa, Tab3 10.1 ile Note 10.1 arasında "bence" aradaki fiyata değecek bir fark yok. Elbette kullanım amacı önemli. Note'un kalemi harika. Ancak örneğin benim işime yaramaz. Aklıma bile gelmez o kalemi çıkarmak. Ancak sunum, tanıtım, eğitim gibi işleri olanlar kullanabilirler. Parçalı pencere görünümü de oldukça iyi ama herkes için ihtiyaç değil. En önemli kısımlardan biri olan ekran çözünürlüğü her iki tablette de aynı. 1280x800. Note'un HD olmasını beklerdim. Yine öne çıkan Note özelliği olan stereo hoparlör Tab3'te de var. Son olarak da tableti üniversal uzaktan kumanda olarak kullanabilmeyi sağlayan kızılötesi göz yine her ikisinde var. Note'un bence en kötü tarafı microUSB portu bulunmaması. Şarj için 30 pin giriş kullanıyor. Yani günümüzde kullandığımız diğer dijital cihazların kablolarını Note ile kullanamıyorsunuz. Yine de piyasada ucuz fiyatlı dönüştürücüler var. Note'un artıları: - İşlemci 4çekirdek, (Tab3: 2 çekirdek) - Arka kamera 5MP + flaş, (Tab3: 3MP flaş yok) - RAM 2GB, (Tab3: 1 GB) - Kalem, (Tab3: yok) Genel olarak Tab3'ü çoğunlukla internet, film, oyun, müzik gibi işler için kullanacaklar tercih etmeli. Note ise daha çok business class Ben de iade onaylandıktan sonra Tab3 10.1 (P5210) sipariş vermeyi düşünüyorum. CUBE için birileri gaz vermezse hizlial.com'da satılan ve 10.1 inch CUBE tablet: http://www.hizlial.com/cube-u30gt-2-16gb-101-wi-fi-android-tablet/02.049.0431.0002 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 CUBE ile ilgili şurada bir konu var. http://forum.donanimhaber.com/m_72601159/mpage_47/tm.htm Her zaman olduğu gibi, tırt diyen de çok, harika diyen de. Ama GPS yokmuş. Hayal kırıklığı yaşadım Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 Oğlana tablet sözüm vardı. Tab 3 aldım. 7" olanından. Yavaş ve bence RAM'i biraz daha yüksek olmalıydı ama oğlana yeterli bence. Hem de GPS var, arada ben de araçta kullanırım artık Yorum bağlantısı
Misafir 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 Türkiye'de de resmen satışı başlayan CUBE tabletlerin montaj aşaması. Özellikleri gerçekten çok iyi ancak satın alıp kullanmak için bence halen erken. Biraz daha gerçek uzun süreli kullanıcı deneyimlerine ihtiyacımız var. http://www.youtube.com/watch?v=tBsRDWZGoOQ Bu arada Cuma günü Samsung Note 10.1 satın aldım. 3G'siz olanı. Ancak ürünle ilgili sorun çıktığı için yarın iade edeceğim. Eğer 10.1 tablet alacak olan varsa, Tab3 10.1 ile Note 10.1 arasında "bence" aradaki fiyata değecek bir fark yok. Elbette kullanım amacı önemli. Note'un kalemi harika. Ancak örneğin benim işime yaramaz. Aklıma bile gelmez o kalemi çıkarmak. Ancak sunum, tanıtım, eğitim gibi işleri olanlar kullanabilirler. Parçalı pencere görünümü de oldukça iyi ama herkes için ihtiyaç değil. En önemli kısımlardan biri olan ekran çözünürlüğü her iki tablette de aynı. 1280x800. Note'un HD olmasını beklerdim. Yine öne çıkan Note özelliği olan stereo hoparlör Tab3'te de var. Son olarak da tableti üniversal uzaktan kumanda olarak kullanabilmeyi sağlayan kızılötesi göz yine her ikisinde var. Note'un bence en kötü tarafı microUSB portu bulunmaması. Şarj için 30 pin giriş kullanıyor. Yani günümüzde kullandığımız diğer dijital cihazların kablolarını Note ile kullanamıyorsunuz. Yine de piyasada ucuz fiyatlı dönüştürücüler var. Note'un artıları: - İşlemci 4çekirdek, (Tab3: 2 çekirdek) - Arka kamera 5MP + flaş, (Tab3: 3MP flaş yok) - RAM 2GB, (Tab3: 1 GB) - Kalem, (Tab3: yok) Genel olarak Tab3'ü çoğunlukla internet, film, oyun, müzik gibi işler için kullanacaklar tercih etmeli. Note ise daha çok business class Ben de iade onaylandıktan sonra Tab3 10.1 (P5210) sipariş vermeyi düşünüyorum. CUBE için birileri gaz vermezse hizlial.com'da satılan ve 10.1 inch CUBE tablet: http://www.hizlial.com/cube-u30gt-2-16gb-101-wi-fi-android-tablet/02.049.0431.0002 Bunun kısa versiyonunu daha önce paylaşmıştım ben. Şu ürüne kafayı taktım ama kimse ilgilenmiyor http://www.n11.com/onda-v812-8-ips-ekran-4-cekirdek-android-tablet-bilgisayar-P16100014 Ayrıca kalem çok işe yarıyor. Rahatlık açısından. Tabletler mouse olmadığından kullanımı biraz daha zor. Örneğin flash içeriklerde (gazete sayfalarında) kalemi gezdirdiğinizde o ekran açılıyor. Aynı Pc de mouse ile yapıldığı gibi. sahibinden gibi sitelerde ilanlarım sekmesinde hani yayında olan, yayında olmayan gibi menülere kalemle kolayca uğraşmadan erişim var. elle üzerine basılı tutuyorsun önce kopyala ,aç vb menü geliyor, geri yapıp seçebiliyorsun. Bence kalem iyi iyi Bu 4 çekirdekli 2 gb ramli cinli tabletler hakkını veriyor mu çok merak ediyorum. Ben sana diyorum 8 inç tab 3 al daha iyi performans alırsın bence. Ama 10 olsa fena olmaz yani, benimde kafam karıştı ya Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 Bunun kısa versiyonunu daha önce paylaşmıştım ben. Şu ürüne kafayı taktım ama kimse ilgilenmiyor http://www.n11.com/onda-v812-8-ips-ekran-4-cekirdek-android-tablet-bilgisayar-P16100014 Ayrıca kalem çok işe yarıyor. Rahatlık açısından. Tabletler mouse olmadığından kullanımı biraz daha zor. Örneğin flash içeriklerde (gazete sayfalarında) kalemi gezdirdiğinizde o ekran açılıyor. Aynı Pc de mouse ile yapıldığı gibi. sahibinden gibi sitelerde ilanlarım sekmesinde hani yayında olan, yayında olmayan gibi menülere kalemle kolayca uğraşmadan erişim var. elle üzerine basılı tutuyorsun önce kopyala ,aç vb menü geliyor, geri yapıp seçebiliyorsun. Bence kalem iyi iyi Bu 4 çekirdekli 2 gb ramli cinli tabletler hakkını veriyor mu çok merak ediyorum. Ben sana diyorum 8 inç tab 3 al daha iyi performans alırsın bence. Ama 10 olsa fena olmaz yani, benimde kafam karıştı ya OTG ve mouse tavsiye ederim, kalem kırk yılda bir kullanıyorum ben. Çin işleri ucuz oluyor ama ilerde üzüyor genelde. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 OTG ve mouse tavsiye ederim, kalem kırk yılda bir kullanıyorum ben. Çin işleri ucuz oluyor ama ilerde üzüyor genelde. Kalem normal stylus denen kalem değil ama Note'larda. ekrana yaklaştırdığın zaman nokta beliriyor ve yazı üzerine getirdiğinde bilgi veriyor veya resimleri dolaştırdığında onları biraz büyütüyor. Tab3 10.1 P5210 alacağım. Ram üzmez inşallah seni. Gerçi Cube 2 gb ram ile aynı değerdedir Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 Note 2 için demiştim çok kullanmıyorum kalemi derken. Tablette OTG ve mouse zevkli olur diye düşünüyorum. Denemek gerek. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 Ben kalemsiz yapamıyorum valla. Klavyeli kılıflar var aslında kullanmak lazım. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 Ram üzmez inşallah seni. Gerçi Cube 2 gb ram ile aynı değerdedir 1,5 ay 7" Tab3 kullanmıştım. Onda da 1GB ram vardı, eksikliğini hissetmedim. Benim kullanımım için yeterli. ASUS MemoPad Smart 10.1 de var aslında ama... Cesaretim yok. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 Android'i klavye ve mouse ile kullanmak başka. Note 2 cep bilgisyarına dönüverdi. Çantamda 5,5 cm'lik makaralı mini mouse ve otg kablo ile geziyorum artık. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 Android'i klavye ve mouse ile kullanmak başka. Note 2 cep bilgisyarına dönüverdi. Çantamda 5,5 cm'lik makaralı mini mouse ve otg kablo ile geziyorum artık. O ne ? 1,5 ay 7" Tab3 kullanmıştım. Onda da 1GB ram vardı, eksikliğini hissetmedim. Benim kullanımım için yeterli. ASUS MemoPad Smart 10.1 de var aslında ama... Cesaretim yok. Neden yok. 4 çekirdekli gayet iyi. Buna 1.5 yada 2 gb ram koysa aslında dadından yenmezmiş. Ama 4 çekirdek olması sanırım yeterli. Ama 1 gb her zaman soru işareti bence. Fiyat ne kadar. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 La bu bildiğin otg. Buna mouse takınca telefon görüyor mu. Du bi deneyim Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 La bu bildiğin otg. Buna mouse takınca telefon görüyor mu. Du bi deneyim Tabi ki. Tek desteklemediği harddisk sanırım Logitech kablosuz mouse klavye usb bellek felan ne varsa bağlıyorum ben 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 Neden yok. 4 çekirdekli gayet iyi. Buna 1.5 yada 2 gb ram koysa aslında dadından yenmezmiş. Ama 4 çekirdek olması sanırım yeterli. Ama 1 gb her zaman soru işareti bence. Fiyat ne kadar. Tab3 10.1 : 725 TL Note 10.1: 900 TL Asus MemoPad Smart 10.1: 650 TL. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 Tabi ki. Tek desteklemediği harddisk sanırım Logitech kablosuz mouse klavye usb bellek felan ne varsa bağlıyorum ben Oldu valla. OTG ile telefonu fotoğraf makinesine bağlayıp hemen telefona da atabiliyorsun. Tab3 10.1 : 725 TL Note 10.1: 900 TL Asus MemoPad Smart 10.1: 650 TL. Görünüşe göre en mantıklısı o zaten Yorum bağlantısı
Recommended Posts