İçeriğe Yönlendir

Tablet Seçimi, Ürün, Donanım Ve Fiyat Tavsiyeleri

Engin Deniz

Recommended Posts

Zafer Ayvacı

Zafer

TTNET'in Asus Transformer T100 kampanyasını gördün mü? Windows istemez misin tabletinde?

:i-ih:

800-75 Çok iyiymiş.

:unsure2: :unsure2: :unsure2:

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Vodafone, Huawei 1GB internet dahil 24x30TL.. Araştırmadayım bende

abi benim tablet ten :D al 320 lira :D ucuz da yetkili serviste ilgili :p belki cancincon ama iş görür :D

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Huawei tırt çıktı. MHL desteği yok, OTG desteği var. Çok kısa inceledim, ses çok güzel. Tok bir sesi var. Hoşuma gitti. Ekran standart diğerleri gibi, arka kısım metal çok şık. Ekran hassasiyeti gayet iyi.

MHL desteği olsaydı almıştım, olmadı.

Tab3 10.1'i alacağım.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Huawei tırt çıktı. MHL desteği yok, OTG desteği var. Çok kısa inceledim, ses çok güzel. Tok bir sesi var. Hoşuma gitti. Ekran standart diğerleri gibi, arka kısım metal çok şık. Ekran hassasiyeti gayet iyi.

MHL desteği olsaydı almıştım, olmadı.

Tab3 10.1'i alacağım.

Abi, almışken Note al. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

abi benim tablet ten :D al 320 lira :D ucuz da yetkili serviste ilgili :p belki cancincon ama iş görür :D

gider Casper alırım. Belli servis ilgili diyorsun ama dokunmatiğimi bozdular diyorsun. bayağı ilgililer yani :)

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

gider Casper alırım. Belli servis ilgili diyorsun ama dokunmatiğimi bozdular diyorsun. bayağı ilgililer yani :)

abi casper da servis bile yok güncelleme gelir mi bilinmez :D bne deki tablete bile iki güncelleme geldi :D aldığımdan bu yana  bide abi bide şans isi bunlar genelde 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Valla ben Huawei'ye bile şüpheyle yaklaşmış adamım Artes Portos Aramis falan bozar beni :D

Ucuz istiyorsan 350'ye alacaksın Tab3 7" 'i bakacaksın keyfine. Mis..

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Valla ben Huawei'ye bile şüpheyle yaklaşmış adamım Artes Portos Aramis falan bozar beni :D

ben memnum abi iki gb ram ips ekran :D 4 çekirdek işlemci ile :D 8 inch ekran ile :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Zafer boşa uğraşma, bunlarin hiçbiri seni kesmez, ucuz etin yahnisi hep birşeyler eksik olacaktir, gidip parayi basıp üst düzey asus lardan almadigin surece her istediğinin olduğu ucuz yollu birşey de bulsan istediğin performansı yakalayamayacaksın, ucuzlarin olayi bu.

Baktıklarinin hepsi idare eder, en iyisi bile anca iyi sayılır, o yüzden fazla zorlama, içlerinde en iyi ekran hangisinde varsa al geç, geri kalan yönler hepsinde ayni ve tırta yakin. seviyede nasılsa...

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Öyle abi hepsi ayni. Ekran ayni, işlemci ram ayni. O yüzden bana özellikle Mhl olan bisi lazımdı son kadar Tab3 10.1 oldu, yarın gelir artık. Hayırlısı.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

vaybe artese bak yeni cihaz gönderiyolarmış :D şaşırdım ufacık sorunu bile çözemediler :D :D :D 

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
(düzenlendi)

Peder bey Meksika'dan  200TL ye Acer iconia A1 810 almış.  Fena değil güzel ve seri bir cihaz.  Root yapmak zor olacak gibi ama.. Kullanan bilen var mıdır? :) 

tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mustafa Çiçek
Uğur Çınar

http://forum.donanimhaber.com/m_76940793/tm.htm

şu cihazı kullanıyorum baya da memnum

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

Simkartla internete girilebilmesi için hangi özelliği olmalı? (kusura bakmayın baya uzağım bu teknolojilere)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Simkartla internete girilebilmesi için hangi özelliği olmalı? (kusura bakmayın baya uzağım bu teknolojilere)

3g si olmalı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek
Sani Gerşon
Sani Gerşon
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...