İçeriğe Yönlendir

Tablet Seçimi, Ürün, Donanım Ve Fiyat Tavsiyeleri

Engin Deniz

Recommended Posts

Mustafa Çiçek
Selçuk Keleş

Çok zor. Alacağın cihazlar da muhtemelen elinde kalır. Bütçeyi artırman ya da beklentilerini kısıtlaman gerekli. Ör : 10" değil 7" alabilirsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek
  • 2 hafta sonra...
Mustafa Çiçek

Aristo 2 aldım kullanıyorum şu an gayet memnunum. Tavsiye ederim

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mustafa Erhan

Vatan' da çalışıyorum. Tabletleri sık sık inceliyorum. Fiyat tam hatırlamamakla beraber 150-200lükler gerek ekran kalitesi, gerek dokunmatik falan tavsiye edeceğim ürünler değil. Piranha falan pek iyi değil. Ancak Acer, Lenovo, Asus' un ucuzlarından tercih edilebilir. Diğerlerine göre daha iyi. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
H.Cenk Bayrakçı

2 gün önce kendime yeni nesil İpad aldım. Ipad Air WiFi 32GB. Performansı güzel. Zaten sadece il dışına çıkışlarda ve internette işim olduğu için kullanacağım. Ama tabi bizim ufaklıkların elinden alabilirsem. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Bahadır Kılınç
Murat Dere
Zafer Ayvacı

Yedi inç olacaksa Asus. Ama niye Samsung harici anlamadım. Samsung sorunsuz tabletlerinde.

Yorum bağlantısı
Bahadır Kılınç

Yedi inç olacaksa Asus. Ama niye Samsung harici anlamadım. Samsung sorunsuz tabletlerinde.

Hocam sorunsuz ama şöyle bir durum var samsung düşük özellikleri yada eskimeye başlayan teknolojiyi yüksek fiyata veriyor. Örneğin Galaxy tab 4 çıktı 3 le aynı özelliklerde ekran çözünürlüğü 1280*768. Birde 8 gb olması düşündürüyor beni. Yoksa güzel cihazlar.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

Asus 7 inc var arkadasta. Samsungun basit arayuzu malesef digerlerimde yok. Illa sifir olmasin diyenler icin note 10.1 N8000 veya 8005 fiyatlari super hatirlatayim. 550 yd kadar dusmus. Forumda bu fiyatlaedan bahsediliyor. 4 cekirdek 16 gb ve 2 gb ram...

Yorum bağlantısı
Caner Kırmacı
(düzenlendi)

Daha önce tab 3 8 inc t330 vardı çokta memnundum lakin hanım kırdı ve teknosadan alıp sigortada yaptırmıştım. Tamiri mümkün olmadı onun yerine hediye çeki verdiker gene aldık tablet. Bu sefer tab 4 7 inc aldım.Aslında işlemcisi 4 çekirdek olması dışında tab 3 daha iyidi. 8 inç düşünürseniz tab 4 değilde tab 3 alın fiyat farkı yok ama tab 3 ten daha çok memnundum.

tarihinde Caner Kırmacı tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Daha önce tab 3 8 inc t330 vardı çokta memnundum lakin hanım kırdı ve teknosadan alıp sigortada yaptırmıştım. Tamiri mümkün olmadı onun yerine hediye çeki verdiker gene aldık tablet. Bu sefer tab 4 7 inc aldım.Aslında işlemcisi 4 çekirdek olması dışında tab 3 daha iyidi. 8 inç düşünürseniz tab 4 değilde tab 3 alın fiyat farkı yok ama tab 3 ten daha çok memnundum.

+1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Şaşırdım. Tab4 neden memnun etmedi sizi? Tab3 neden daha iyi sizce ?
Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan

Vatanda calisiyorum. Vatan icib uretilmis casperin 400 liraya tableti var. İntel islemcili. Basarili urun tavsiye olunur.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
Guest Mert Boran

Bugün samsung tab 3 lite aldım. Tam bir f/p ürünü bence. :)

279 TL'ye 9 taksitle aldım.

Yorum bağlantısı

"Biraz büyükçene olsun (ekranı), ufaklık (Ayaz) kaliteli film vs seyredebilsin, sesi araba içinde 90 km/h ile giderken bile tatminkar şekilde duyulsun, şarjı uzunca gitsin, yeterince dayanıklı olsun, fiyatı da 279 dan fazla olmasın." Dersem. :) Ne dersin Mert? Bu ürün iyi mi?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

iki çeşidi var.. hangisinden aldın Mert..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...