Ali Cihangiroğlu 14 Ağustos 2012 Paylaş 14 Ağustos 2012 Bizim ülke, dengesizlikler ülkesi zaten. Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 14 Ağustos 2012 Paylaş 14 Ağustos 2012 iPhone konusunu Dandro-it'çiler basmış... Siz takılın burada devam edin... Abi sen 5 al senin 4s i de ben alayım Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Ağustos 2012 Paylaş 14 Ağustos 2012 iPhone konusunu Dandro-it'çiler basmış... Siz takılın burada devam edin... Tırtios çu basmasından iyidir .... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 14 Ağustos 2012 Paylaş 14 Ağustos 2012 Çocuk gibi o güzel bu çirkin demek bir yana, ayfon kullanım olarak daha keyifli bir telefon. Menü geçişleri, simgelerin şekli vs. her anlamda muadili yerine konulan cihazlardan üst noktada. İkisini de kullandım gördüm. Benim analizim bu şekilde. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Ağustos 2012 Paylaş 14 Ağustos 2012 Hocam, yapma Allah aşkına hem abd işi biliyosun, mındar alet. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 14 Ağustos 2012 Paylaş 14 Ağustos 2012 Hocam, yapma Allah aşkına hem abd işi biliyosun, mındar alet. Bu kadar diyorum işte, ben anlamam. Müslüman en iyisine layık. Yapsın eşşekler işte, bizde kullanalım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Ağustos 2012 Paylaş 14 Ağustos 2012 (düzenlendi) Hocam haklısın, keşke olsa ahh 14 Ağustos 2012 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Ada 15 Ağustos 2012 Paylaş 15 Ağustos 2012 "Bir ülkede en çok hangi takımdan nefret ediliyorsa en büyük takım daima odur. Güçlüler hiç bir zaman sevilmez, daima kıskanılır." -Diego Armando Maradona Apple için de aynı şeyin geçerli olduğunu düşünüyorum.. İphone kullanandan çok kullanmayanların yorumu var,yok şöyle tırt yok böyle tırt,yok s3 şöyle yener,ip'u yok böyle bitirir,en birinci android,100 puan s3'ün 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 15 Ağustos 2012 Paylaş 15 Ağustos 2012 Hakkatten merak ettim , bu samsung kullananlar neden iphone konularında liste başı oluyorlar . Özellikle Ali Cihangiroğlu , doğru söyle abi samsung'tan reklam parası mı aldın ? 2 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ağustos 2012 Paylaş 15 Ağustos 2012 Nasıl yani? htc yi bırak ,İphone bak .Yani pişmanım Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Ağustos 2012 Paylaş 15 Ağustos 2012 (düzenlendi) Hakkatten merak ettim , bu samsung kullananlar neden iphone konularında liste başı oluyorlar . Özellikle Ali Cihangiroğlu , doğru söyle abi samsung'tan reklam parası mı aldın ? Ben hatice kullanıyorum yanız Olay, kötüydü vs. değil, hepsi iyi güzel, sadece körü körüne ayfon tektir rakibi bile olamaz mantığı beni sinir ediyor o kadar, hepsi süper artık, olay kısaca bu. Reklam vs. olayında Ford desen hadi diyeceğimde, artık onuda bıraktım, doğru düzgün modeli kalmadı gibi bu Ford' un, artık başka markalara yelken açmaya karar verdim. Not: kullanmayanların değil, kullanıpta beğenmeyenlerin yorumu var, dikkatinizi çekerim, ulaşılamaz alet vs. değil biliyorsunuz. 15 Ağustos 2012 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 15 Ağustos 2012 Paylaş 15 Ağustos 2012 Konunun telefonları karşılaştırmak amaçlı açıldığını düşünmüyorum.. Açıkçası telefonları karşılastırırken fanatik olmayı veya bununla ilgili öbürüne b*k atar gibi konuşmalarada hayret ediyorum.. Kendi telefonum, kendi beğenip aldığım cihaz vede kendi param sonuçta. Vesile ile yeni iphone 5 ilk anda fazla değişmiş gibi görünmesede, incelmiş olması dikkatimi çekti.. Gözümde alınabilirliği arttı. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 15 Ağustos 2012 Paylaş 15 Ağustos 2012 Ben hatice kullanıyorum yanız Olay, kötüydü vs. değil, hepsi iyi güzel, sadece körü körüne ayfon tektir rakibi bile olamaz mantığı beni sinir ediyor o kadar, hepsi süper artık, olay kısaca bu. Reklam vs. olayında Ford desen hadi diyeceğimde, artık onuda bıraktım, doğru düzgün modeli kalmadı gibi bu Ford' un, artık başka markalara yelken açmaya karar verdim. Not: kullanmayanların değil, kullanıpta beğenmeyenlerin yorumu var, dikkatinizi çekerim, ulaşılamaz alet vs. değil biliyorsunuz. Abi kimse tek demiyorki zaten , Hem ulaşılamıyacak da demiyor kimse . Bunu sen diyorsun aslında farkında olmadan Genelde dikkatimi çeken senin yazıların oluyor . Ne zaman iphone ile ilgili bir yazı olsa seninde yazın var . Ama androit veya samsung konularında iphone kullanan lara rastlamadım Konunun telefonları karşılaştırmak amaçlı açıldığını düşünmüyorum.. Açıkçası telefonları karşılastırırken fanatik olmayı veya bununla ilgili öbürüne b*k atar gibi konuşmalarada hayret ediyorum.. Kendi telefonum, kendi beğenip aldığım cihaz vede kendi param sonuçta. Vesile ile yeni iphone 5 ilk anda fazla değişmiş gibi görünmesede, incelmiş olması dikkatimi çekti.. Gözümde alınabilirliği arttı. Kardeşim , 5 çıkınca gider alırız nede olsa ulaşılamıyor 1 Yorum bağlantısı
Fatih Ada 15 Ağustos 2012 Paylaş 15 Ağustos 2012 Kardeşim , 5 çıkınca gider alırız nede olsa ulaşılamıyor Aman Ali şimdi böyle yazdın uuuww ne enayiliğin kalır ne saflığın Ben 4s burada 2500 TL. iken 710 dolara yani 1300 TL. gibi bir rakama almıştım galaksye 1600 tl veren bile gelip burada yok efendim iphone o para verilirmi diye ahkam kesmişti 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 15 Ağustos 2012 Paylaş 15 Ağustos 2012 Aman Ali şimdi böyle yazdın uuuww ne enayiliğin kalır ne saflığın Ben 4s burada 2500 TL. iken 710 dolara yani 1300 TL. gibi bir rakama almıştım galaksye 1600 tl veren bile gelip burada yok efendim iphone o para verilirmi diye ahkam kesmişti Hatta alınca telefonu kapalı tutucam kimse banada ulaşamasın :D 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 15 Ağustos 2012 Paylaş 15 Ağustos 2012 Gerek yok ya beğenirim alırım para benim zevk benim.. :) Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ağustos 2012 Paylaş 15 Ağustos 2012 İlk koyu alan:Abi 1 sene önceki konulara gidelim,iPhone dünyayı kurtaran alet ti ? Samsung mu hTcmi oda kimdi kimse iPhonenin rakibi olamazdı hatırlasana ama şimdi bak yazılara dikkat et öyle birşey yok,heleki s3gibi bir canavar ortadayken olamazda İkinci koyu alan:Varya Amerikada peynir ekmek gibi herkeste var,veriyorsun abi 200 dolar Birde kontrat yapıyorsun aylık şu kadar görüme yapıcam diye tertemiz Onuda bırak 649 dolar gözüküyor apple storede birde vergileri falan ekle buna 1200-1300tl falan oluyor yani öyle ulaşılamaz bir cihaz falan değil aksine Amerikada Androidli cihazlar ulaşılamaz satımasın diye ellerinden geleni yapıyorlar cihazlar hep sim kilitli ,benim içime otururdu şahsen bizim ülkemizde 2.500tl idi ya 2.500tl hemde iPhone4,insanlar bu fiyattan iPhone4 satın aldılar.Gel gelelim illa yurt dışı olucaksa 850 liraya S2 alabiliyorsun 1300-1400 lirayada s3 ama sen yok ben yurt dışından s3 ile aynı fiyata 4S alırım dersen sana kalmış Sonuçta o bir iPhone Ben paşalar gibi Türkiyeden garantili telefonumu alırım,rootumuda yaparım garantiyi bozmuyor zaten,vergimide veririm ülkeme keyfime bakarım.Hatta Evren abi şahidim kendisi İpad almadan önce ben Amerikadaydım,kendisine söyledim Evren abi istiyorsan alıyım aldığım fiyat neysede direkt getirir veririm sana dedim,bana dediği lafta buydu:''ben ülkesine vergi veren saygılı vatandaş konumunda, paşa paşa ABD'nin iki katına alır, elektro marketlerin hanesine artı kar yazarım:) '' Ben ordan bir tane telefon getirdim Samsungun getirmez olaydım mp3-mp4 player olarak görev yapıyor. İsteyen istediğini alsın karışan mı var yok.Benim kendi düşüncelerim bunlar.Benim mantığıma aynı işi yapan,belkide daha iyi yapan bir cihaz varken neden gidip diğerini tercih ediyim.Para sizin cihaz sizin tepe tepe kullanın ben yorumu düşüncemi söylüyorum siz saldırıya geçiyorsunuz ne var bunda.Alt tarafı telefon Sen yorumdan düşüncenden ziyade Iphone alanları kötülüyor gibi konuşuyorsun. Senin S3'un sana, bizim 4s'imiz bize. Söylediğin gibi Alt tarafı Telefon Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 15 Ağustos 2012 Paylaş 15 Ağustos 2012 e 52 ile devam... Canavar olmasa da yavrusu. Yazık . Servet abi haklı. Telefon için o kadar para verilmez. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 15 Ağustos 2012 Paylaş 15 Ağustos 2012 Neresi kötü dedim ? Fiyatı gereksiz pahalı Türkiyede bunun dışında nesini kötülemişim iPhonin İlk koyu alan:Abi 1 sene önceki konulara gidelim,iPhone dünyayı kurtaran alet ti ? Samsung mu hTcmi oda kimdi kimse iPhonenin rakibi olamazdı hatırlasana ama şimdi bak yazılara dikkat et öyle birşey yok,heleki s3gibi bir canavar ortadayken olamazda Senin yorumun Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ağustos 2012 Paylaş 15 Ağustos 2012 İlk koyu alan:Abi 1 sene önceki konulara gidelim,iPhone dünyayı kurtaran alet ti ? Samsung mu hTcmi oda kimdi kimse iPhonenin rakibi olamazdı hatırlasana ama şimdi bak yazılara dikkat et öyle birşey yok,heleki s3gibi bir canavar ortadayken olamazda Senin yorumun Teşekkürler Fatih hocam, Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ağustos 2012 Paylaş 15 Ağustos 2012 Kim ne derse desin,i phone 1 numara.Fiyat konusuna gelince ,diğerlerinin hiçbiri de o fiyatları etmez.Bence fiyat yönünden karşılaştırma yapılmamalı.Elmayla armutu ayırmak lazım. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 15 Ağustos 2012 Paylaş 15 Ağustos 2012 Neresi kötü dedim ? Fiyatı gereksiz pahalı Türkiyede bunun dışında nesini kötülemişim iPhonin Güzel kardeşim , fiyatı gereksiz pahalı peki neden dizel golf alıyorsun o da pahalı . Trend focus niye almadın biz de sana böylemi yaklaşalım . Tercih meselesi Neyse bunlar boş şeyler . Umarım bu telefon konusundaki karşılaştırma mevzularıda yasaklanır ... 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 15 Ağustos 2012 Paylaş 15 Ağustos 2012 Benim aldığım fiyata 95lik trend focus etmiyor bir kere 53.500 liste fiyatı var 1.6 tdi comfortline dizel golfün Araştıralım biraz lütfen... Düzenleme belki 95lik trend focus almak için üstüne 500 lira koyarsam alabilirdim İşte benim gözümde de focus ucuz golf pahalı görüzüküyor . Demek istediğim bu . Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 15 Ağustos 2012 Paylaş 15 Ağustos 2012 blackberry ile devam dokunmatik bana sıkınıtılı geliyor... Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 15 Ağustos 2012 Paylaş 15 Ağustos 2012 Bir zamanların ulaşılmazı ) :tongue2: :tongue2: :tongue2: 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts