Fatih Ada 15 Ağustos 2012 Paylaş 15 Ağustos 2012 (düzenlendi) 850 lirayada S2 alınıyordu ona kalırsa yurt dışı,710 dolara evet fakat öyle getireni bulmak zordu olanda o fiyattan satmıyordu zaten sizin gibi... Ne yani öylemi,iphone Dünyayı kurtaran bir cihaz değil öyle birşey yok S3 varkende olamazda yani bunamı siz kötüleme diyorsunuz Buna kötüleme diyorsanız şu mesaja ne diyeceksiniz acaba. Pardon ya özür dilerim ben telefon satarken kaça satacağımı sana sormam gerektiğini unutmuşum gerçekten çoook özür dilerim :D İphone dünyayı kurtaran cihaz diye birşeyi biz hiç söylemedik,siz her iphone konusuna girip yada birisi iphone alsam mı diye her ileti yazdığında çıkıp yok iphone şöyle tırt iphone bir halta yaramaz,iphonea verilen para yazık günah,yok efendim samsung onu şöyle tokatladı böyle ezdi dediniz.. Bizde söz konusu dokunmatik ise iphone dışındakiler yalan dedik,biz kullandık beğenmedik iphonea geçtik dedik siz yok efendim benim arkadaşımda kayınçomda vardı ben aldım baktım beğenmedim dediniz.. (bak yukarıda 2 kişide yazmış iphone daha iyi geldi diye) İphone ile ilgili her konuya gelip android samsung s2 s3 muhabbetine çevirdiniz.. Ben böyle holiganlığı tribünde bile görmüyorum Genel yazdım sen üzerine düşeni alıp cevaplarsın Mert kardeş 15 Ağustos 2012 tarihinde Fatih Ada tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 15 Ağustos 2012 Paylaş 15 Ağustos 2012 iPhone pahalı gerçekten. İmkan varsa yurt disindan almak daha avantajli ama bu tum telefeonlar icin gecerli İphone 4 serisi ve iOS 5 ile oldukça kullanışlı hale geldi. iCloud olayı muhteşem. iOS 6 ile de daha da harika olacak. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 16 Ağustos 2012 Paylaş 16 Ağustos 2012 Yakın zamanda alacağım telefon büyük ihtimal İphone olacak. Belki üst serileri iyidir ama bu galaxy telefon artık benle dalga geçiyor bildiğin. Gerçi androidin suçu yok samsung yeteneksiz. Android hiçbir zaman iOS, iOS hiçbir zaman android olamaz. Birde şu var biz gösterişçi bir milletiz. Sırf elma logosu var diye çakma İphone alanlar dahi var. Kimse aa bunun samsungu var baak demez ama İphone bir ortamda farkediliyor. Mert bana sildircen len imzadaki arabayı o olcak Ya tamam güzel arabada abi bence Türkiye şartlarında çok büyütülüyor, fiyatlarda bu yüzden bu kadar şişti. Eleştirmek kolay da, daha önce iPhone 4 veya 4S kullanıp memnun kalmadığı için şimdi Galaxy S2 veya S3 kullanan var mı? Var abi. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Ağustos 2012 Paylaş 22 Ağustos 2012 (düzenlendi) Bayram iznine gittik, ayrı kaldık hale bak yok s3 alana kimse bakmaz, yok 4s varsa farkedilirim, yani bunun için mi alınıyor bu aleltler, bu arada s3 ün yanına bile yaklaşamaz bu 4s o da ayrı, kimsenin o kötü bu kötü dediği olmadığı gibi, ios kullanıcıları nın andro ya gelipte sataşmadığıda bir gerçek, zaten isteselerde sataşamazlar, sabit yazılım sınırlı kapasite ve sonuna kadar gelişmiş dahada adım atamaz haldeki ios la bu zaten imkansız, siz önce eksikleri giderin, face time komedisini falan halledin. Samsung un alt modelleri işe yaramaz, zaten konusu geçenler s2 vs s3, bu aletlerede elmadan kötü diyorsanız diyecek birşey yok zaten, ben elma da alırım android kullanan bir markada, ama elma almam için avrupa fiyatının aynısıyla burada satılması lazım, androlarda ucuz olmalı bu arada, şimdi 5 gelecek 2500 olacak, bunu neden alayım, saçmalığın dik alası olurdu bu. Sonuç olarak hep dediğim gibi, artık androda süper, (-) yönü falan yok fazlası var, o yüzden ben artık bu konularda tartışmayacağım, elmanın üstün olduğu devir 2 sene önce bitti, artık alayı süper, hangisi kafama yatarsa onu alırım, 4s te olsa 5s te, s3 te olsa tamamı zaten gereksiz bana göre, bu aletleri 1 gün kullanmadığımda aramıyorum bile, elimde olduğundada kurclamaktan, yeni birşeyler yükleyip para harcamaktan başkada işe yaramıyor, resmen zaman geçirme aleti bunlar, canım isterse gider alırım, sonra eskiyince bizim oğlana veririm, karpuz keser, kızgın kuş falan oynar, boş iş bu telefon işi, boşa ios tu androydu diye tartışmayacağım artık, ikiside aynı, biride hiper gelişme hızıyla zaten seneye tartışmaya bile maal vermeyecek, bu ios değil tabikide Neyse, isteyen istediğini alsın, hepsi süper zaten (hepsi demem, sadece bu sene için yalnız, kazanacak olan zaten belli, kazanan sabit yazılımlı 3310 olmayacak elbet ) 22 Ağustos 2012 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ağustos 2012 Paylaş 24 Ağustos 2012 Teknoloji markalarinin tuketiciyi sasirtan urunleri genelde ilk cikisi yapan oluyor. Sonrasinda cikan modeller ise birbirinin tekrari. Ta ki yeni bir teknolojik icada kadar. İphone 5 piyasaya cikarken bildigim kadari ile devrimsel bir degisiklik olmayacak. 4S makyajini yasamisken, samgung ile S3 suslemesini gormusken, ios android mukayesesine pek gerek yok. Hersey eskisi gibi devam edecektir. Bundan sonra da iphoneun baz modelinin 2.000 sinirini gececegini cok sanmiyorum fiyat oturduktan sonra. Mehmet(mert) markadan cok fiyat performansa yorum yaparken, Ali Bey'in ise misyon ve vizyonun hepsinde ayni oldugu gorusunu paylastigini goruyorum. Ben de son zamanlarda s2'den memnun degilim, hatta buyuk vaadlerle cikan s3'u de elestirdik. İphone kullanicilari ise 4'u yere goge sigdiramayip, performansini S2 ile mukayese ederken, Apple'in temelde gorsel degisim yapmayip, islemci uzerinde degisiklige gittigi 4s modelini yenilik getirmedigi icin elestirdiler. Oysa ki Apple kullanicilarinin marka bagimliligi nedeni ile goremedikleri cok daha buyuk bir sorunu objektif olarak gorebiliyordu. Kimse performans nedeni ile sikayet etmezken, Ticari bir marka olarak, android-ios rekabetinin giderek kizismasi nedeni ile pazardaki guclu islemcilere ihtiyac duyan programlari calistirabilecek modeli cikarmak zorunda kaldi. Gercekten 4'un performans sorunu yok muydu? Gorulmek mi istemiyordu. 4'ten sonra 4s kullanan arkadaslarim bariz bir fark oldugunu kabul ediyorlar. Bazen kral ciplak diyebilmek, daha iyisini talep etmek icin cok ama cok gereklidir. Bu nedenle s4'un aldigi selefi modele aldigi tepkiler nedeni lle S3gibi ara bir model cikarmasi zor. Son cumlem, iphone 5 stabil ve hizli olacaksa, sarji uzun gidecekse, exchange maillerimi hizli iletecekse almayi dusunurum. Fakat daha sonra Samsung'un daha ucuza cikarabilecegi modeli de gormeden almam. İnsallah guzel modeller, yeni ozellikle gelirler de biz de burada o ozelliklerin nasil kullanilacagini konusuruz. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 24 Ağustos 2012 Paylaş 24 Ağustos 2012 Hızlı arama'ya aldığımız bir numarayı, nasıl hızlı arama listesinden çıkarabiliriz? Yorum bağlantısı
Fatih Ada 24 Ağustos 2012 Paylaş 24 Ağustos 2012 Hızlı arama'ya aldığımız bir numarayı, nasıl hızlı arama listesinden çıkarabiliriz? Hızlı arama ekranına gel sol köşede düzenle de istemediğini sil.. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Ada 24 Ağustos 2012 Paylaş 24 Ağustos 2012 Fatih söylemiş. Bu arada kılıfları biradere aldırdım. İlk uygun kişiyle yollayacak. Ne kılıfı? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 24 Ağustos 2012 Paylaş 24 Ağustos 2012 Hızlı arama ekranına gel sol köşede düzenle de istemediğini sil.. Sağolasın. Fatih söylemiş. Bu arada kılıfları biradere aldırdım. İlk uygun kişiyle yollayacak. O düzenle'yi 2 aydır ben neden göremedim. Acaba yeni mi eklenmiş. Kılıflar hakkında ö.m attım. Ne kılıfı? Aramızda. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 24 Ağustos 2012 Paylaş 24 Ağustos 2012 O düzenle'yi 2 aydır ben neden göremedim. Acaba yeni mi eklenmiş. Herşeye gönül gözüyle bakma Hocam ya Bak sır kapısını araladın bu akşam 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 24 Ağustos 2012 Paylaş 24 Ağustos 2012 Herşeye gönül gözüyle bakma Hocam ya Bak sır kapısını araladın bu akşam Şey diyecektim, ayfonu olmayanları almayalım bu tür konulara. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Ada 24 Ağustos 2012 Paylaş 24 Ağustos 2012 iPhone için... Abd'den... Matur hocam bende görüp beğenmişti. Nasıl bişeyki merak ettim Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 24 Ağustos 2012 Paylaş 24 Ağustos 2012 Nasıl bişeyki merak ettim Sağlam mal. 30 dolara sana satabilirim. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 24 Ağustos 2012 Paylaş 24 Ağustos 2012 Sağlam mal. 30 dolara sana satabilirim. Yürü git taburelerin parasını benden mi alıcan Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 24 Ağustos 2012 Paylaş 24 Ağustos 2012 Yürü git taburelerin parasını benden mi alıcan O konuya hiç girmeyelim, böğrüm ağrıyor. İçimde kalmış. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 25 Ağustos 2012 Paylaş 25 Ağustos 2012 (düzenlendi) Bayram iznine gittik, ayrı kaldık hale bak yok s3 alana kimse bakmaz, yok 4s varsa farkedilirim, yani bunun için mi alınıyor bu aleltler, bu arada s3 ün yanına bile yaklaşamaz bu 4s o da ayrı, kimsenin o kötü bu kötü dediği olmadığı gibi, ios kullanıcıları nın andro ya gelipte sataşmadığıda bir gerçek, zaten isteselerde sataşamazlar, sabit yazılım sınırlı kapasite ve sonuna kadar gelişmiş dahada adım atamaz haldeki ios la bu zaten imkansız, siz önce eksikleri giderin, face time komedisini falan halledin. Samsung un alt modelleri işe yaramaz, zaten konusu geçenler s2 vs s3, bu aletlerede elmadan kötü diyorsanız diyecek birşey yok zaten, ben elma da alırım android kullanan bir markada, ama elma almam için avrupa fiyatının aynısıyla burada satılması lazım, androlarda ucuz olmalı bu arada, şimdi 5 gelecek 2500 olacak, bunu neden alayım, saçmalığın dik alası olurdu bu. Sonuç olarak hep dediğim gibi, artık androda süper, (-) yönü falan yok fazlası var, o yüzden ben artık bu konularda tartışmayacağım, elmanın üstün olduğu devir 2 sene önce bitti, artık alayı süper, hangisi kafama yatarsa onu alırım, 4s te olsa 5s te, s3 te olsa tamamı zaten gereksiz bana göre, bu aletleri 1 gün kullanmadığımda aramıyorum bile, elimde olduğundada kurclamaktan, yeni birşeyler yükleyip para harcamaktan başkada işe yaramıyor, resmen zaman geçirme aleti bunlar, canım isterse gider alırım, sonra eskiyince bizim oğlana veririm, karpuz keser, kızgın kuş falan oynar, boş iş bu telefon işi, boşa ios tu androydu diye tartışmayacağım artık, ikiside aynı, biride hiper gelişme hızıyla zaten seneye tartışmaya bile maal vermeyecek, bu ios değil tabikide Neyse, isteyen istediğini alsın, hepsi süper zaten (hepsi demem, sadece bu sene için yalnız, kazanacak olan zaten belli, kazanan sabit yazılımlı 3310 olmayacak elbet ) Abi türkiyede İphone'u olanların büyük çoğunluğu bu sebepten alıyor telefonu. Bende iphone falan almayacağım zaten, bunu yazarken neyin kafasındaymışım merak ettim. Fotograf makinesi alacağım ben. Evet samsungun alt modelleri gerçekten tırt. Ben kendim alsam bunu almazdım zaten. HTC alırdım. Sense arayüzüne kurban. S3e veya S2ye kötü demiyorum adamlar yapmış, güzel telefon. Zaman kaybı olduğuna tamamen katılıyorum. Zaten ister android olsun ister ios hiçbirinin şarji 1 gün dayanmıyor. 25 Ağustos 2012 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 26 Ağustos 2012 Paylaş 26 Ağustos 2012 (düzenlendi) Samsung ayağını denk al. Haber; Apple ile Samsung'un patent davalarında önemli bir gelişme yaşandı. ABD'nin Kaliforniya şehrinde Apple tarafından açılan dava haklı bulundu ve Samsung 1 milyar doları Apple'a ödemeye mahkum edildi. İhlal edilen patentlerin başında iPhone tasarımının Samsung'ca kullanılması geliyor. 26 Ağustos 2012 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 12 Eylül 2012 Paylaş 12 Eylül 2012 çıktı çıktı http://shiftdelete.net/iphone5-lansman.html Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 12 Eylül 2012 Paylaş 12 Eylül 2012 Sen yakın bir zamanda gider alırsın... Eski yani tırt olanını satarsın Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Eylül 2012 Paylaş 12 Eylül 2012 4s ile kayda değer farklarını irdeleyinde görelim, elmadır alınır mantığı dışında bakarsak, gerçekten 4s i bırakıp 5 alınırmı? http://versusio.com/tr/apple-iphone-5-64gb-vs-apple-iphone-4s-64gb Yorum bağlantısı
Cem Işık 12 Eylül 2012 Paylaş 12 Eylül 2012 5'in fiyatı nedir paketsiz vs Türkiye'ye anahtar teslim ? Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 12 Eylül 2012 Paylaş 12 Eylül 2012 Büyük bir ihtimalle free fiyatı 16 gb 640 dolar oalcaktır. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 12 Eylül 2012 Paylaş 12 Eylül 2012 Cidden soruyorum, aradaki fark neymiş? IOS dışında ? Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 12 Eylül 2012 Paylaş 12 Eylül 2012 iphone aralarındaki farkı görmek isteyenler http://www.apple.com/iphone/compare-iphones/ . 5 büyük hayalkırıklığı oldu bende sadece kasasını beğendim oda siyah olanı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts