İçeriğe Yönlendir

Fiesta Diesel 68 Hp Yokuş Problemi


Cenker Mirzabey

Recommended Posts

Ali Çukur

Ali hocam aracınızın bi 0-100 ve sonrası hızlanmalarını görebilsek keşke , son hızınızda nası bi değişme oldu ,ara hızlanmalarınız nasıl bi video çeksenizde chip yaptırmayı düşünen arkadaşlara ön ayak olsanız  :fiuw:  :D  bu arada bence intercooler olayına falan hiç girme hocam sonuçta bi yere varamazsınız eminim , burda Kayseri'de bi arkadaşımız tdci e yapılacak gerek egzos sistemi gerek motor sistemi olarak herşeyi yaptı nerdeyse ama sonunda aracı satıp benzinli araç almaya karar verdi , ayrıca aracı 1.6 tdci fiesta idi.Yani diyceğim o ki 1.4 tdci nin çapı belli yapılacak en iyi şey sizin yaptığınız aracı zorlamadan yapılcak bi chip işlemi , fazlasına hiç gerek yok bence boşa masraf olur. 

Tarık Bey aracın 0-100 ü ve ara hızlanmaları gerçekten bariz farketti yalnız hız limitörünü iptal ettirmediğim için son hızda bir değişiklik yok standart 180-190 km max hız yapıyor. Ben farazi konuşup şöyle kaçıyor böyle gidiyordan ziyade direk dyno sonucunu koydum incelesin arkadaşlar diye...

Ben aracı yarışa hazırlamıyorum sadece hantallığını biraz chiple ortadan kaldırıp canlandırdım bunun yanında aşırı ısınma problemine karşı intercooler düşünüyorum yani güç elde etme amacım yok intercoolerdan.

Fiesta kullandığım 2. araç aynı garajda  2.2cc 170 ps 400tork gücünde bir canavar daha mevcut güç tork canım çekince zaten onu kullanıyorum  :f1:

Yorum bağlantısı
Ali Çukur

ooo hocam o zaman sıkıntı yok sizin olayınız farklıymış hocam ben bilmiyodum k.bakmayın  :D  Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin ne diyim hocam  ;)  :nazar:

:biggrin:  :good1:  :D  :good1:  :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...