İçeriğe Yönlendir

Oynadığınız Pc Oyunları

Armağan Pekatik

Recommended Posts

Semih İzgi

Podyum kovaladığım yarışta motoru bir güzel yaktım bugün. :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Podyum kovaladığım yarışta motoru bir güzel yaktım bugün. :)

Kargo adresi vereyim mi :D

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
(düzenlendi)

Araç önden darbe almış,radyatör hasar almış sen bunu fark etmemişsin soğutma suyunun yetersiz kalmasına bağlı :D :D :D

Valla Yasin abi,idare eder dedik de etmedi heralde. Oysaki pit ekibine radyo telsizinden sordum sadece aerodinamik hasar oldugunu söylediler. Çünkü sorunca radyo ekibi söylüyor süspansyon fren arızası felan varsa. Yarış boyunca hep birilerini takip ettim birde. Onunda etkisi var kesin. :)

Kargo adresi vereyim mi :D

Tamam 2 dvd hazırlar gönderirim. :)

tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Arkadaşlar forumdan ara ara uzaklaşıyorum. Nedeni "volfied" 1994 te ne oynardık. Win 7 çalıştırmıyordu. Oğlum baba xp kuralım dedi. Benim de inadım inat win 7 de de oynanır dedim. Araştırdım çözümü bulmam kolay oldu. Emülatör yardımıyla oynanabiliyor. En fazla level 15 dedim. Oynamak isterseniz herşey burada

http://www.forumti.com/nasil-calisir-soru-cevap/132806-volfied-oyununu-windows-vista-ve-windows-7-uzerinde-calistirmak.html

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Bizim commodore amiga'da vardı. Efsane oyundur. Babam Traps and treasures oynardı,oturup izlerdik.

250px-TrapsnTreasures.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mehmet Keleş

5 yil kadar knight online oynadim ek gecerim bunun haricinde call of duty tum serisi medal of honor 2011 asasian creed serisi tabi bi de pes

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Serkan üççetin

ben.. playsteyşıncıyım.. burnout tüm serilerini bitirdim .. ayrıca ace combat tüm seriler bitti.. herkese tavsiye ederim.özellikle burnout full adrenalin bence açık ara en iyi araba yarışı oyunu.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Oyun meraklıları için güzel gelişmeler var yine.En azından benim için.1 haziran Max Payne pc için çıkıyor.Konsollar için çıktı zaten.Yine duyurulan oyunlardan Call of Duty nin yenisi.Craysis 3 Hitman Absolution.craysis den sonra hitman da artık türkçe olarak çıkıyor.Artık yavaş yavaş oyun firmalara Türkçe olarak da oyunlarını çıkarmaya başladılar.Güzel bir gelişme.

Bu arada Ülkemizde oyun konsolu olarak lider olan ps den sonra xbox 360 da resmi olarak ülkemizde satışa başlayacak.Bu da güzel bir haber oldu.

en son oynadığım oyuna gelince Sniper elite v2.İlk başta alışmak biraz garip geliyor sonra oldukça keyifli bir oyun.Özellikle kurşunun gidişi ve vücuda verdiği hasarı görmek oyunu daha da keyifli hale getiriyor.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Sniper elite 1 i oynamıştım fena değildi 2 yi de düşünüyorum..Ayrıca bu ara dirt showdown diye bir oyun çıktı.Onu oynamayı da düşünüyorum.Çok keyifli olduğu söyleniyor..Resident evil oynamayı denedim rezil bir oyun olmuş.Boşuna vakit kaybetmeyin.Ne kadar zorlasam da oynanacak bir yanı yok :( Nere de eski resident eviller..

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Sniper elite 1 i oynamıştım fena değildi 2 yi de düşünüyorum..Ayrıca bu ara dirt showdown diye bir oyun çıktı.Onu oynamayı da düşünüyorum.Çok keyifli olduğu söyleniyor..Resident evil oynamayı denedim rezil bir oyun olmuş.Boşuna vakit kaybetmeyin.Ne kadar zorlasam da oynanacak bir yanı yok :( Nere de eski resident eviller..

Ben şu an dirt showdown u indiriyorum :fiuw: Bakalım nasıl bir oyun.Aynen resident evil bende indirmiştim yarım saat dayanabildim sildim.Oynamak istediğim iki oyun vardı ama birtürlü çalıştıramadım metro 2033 aslında sistem yetiyor ama iki farklı yerden indirdim ama yinede çalıştıramadım.Sürekli hata veriyor ekran kartımla ilgili.Diğer oyunda rage idi.Oyun sorunlu bir oyundu kaplamalarda sıkıntılar vardı sildim.Şimdi birnebze düzeldiği söyleniyor ama bilemiyorum.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Rage hiç uğraşma sorunlu oyun.Acayip şekilde kasılmalara sahip..Metro 2033 de oynamasan hiç bir şey kaybetmezsin göründüğü kadar iyi bir oyun değil.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin
(düzenlendi)

uzun süre knight online bir ara need for speed, red alert, counter strike,pes tüm serisi aklımda kalanlar bunlar.

Birde Assasian Cread var tabi

tarihinde Hüseyin Yergin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mustafa Tüfekçi

MAFIA II oynayan var mı?

cd bulamıyorum. mafia I in hastası idim. II nin videolarına baktım I i aratmıyor gibi.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

MAFIA II oynayan var mı?

cd bulamıyorum. mafia I in hastası idim. II nin videolarına baktım I i aratmıyor gibi.

oynamıştım, iyi ekran kartı ile film gibi. 50 model chevyler harika :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

var mustafa bende hafta ya gelirsen getirim sana

oynamıştım, iyi ekran kartı ile film gibi. 50 model chevyler harika :)

Kargo adresi vereyim mi :)

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Kargo adresi vereyim mi :)

sani kargo ya gerekmez hafta toplantı var oraya getirim kopylar kopyalar :p :p

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

sani kargo ya gerekmez hafta toplantı var oraya getirim kopylar kopyalar :p :p

Ne toplantısı yahu? Haberim yok?

Bu aralar müsait değilim ki, sürekli çalışıyorum :(

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

can abinin ayarladığı vadıya gazcıda :D ne ara unuttun veya uzun zamandır foruma girmiyosun :D :D

Ne toplantısı yahu? Haberim yok?

Bu aralar müsait değilim ki, sürekli çalışıyorum :(

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

He doğru, yok kafa yerinde değil abicim. İş çok yoğun bu aralar.

Hala kargo adresi verebilirim :fiuw:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
(düzenlendi)

sani ya kargoya vereceğime bi bilgisayarcıdan alsana aynı paraya gelecek :D

Nişantaşı'ndan bahsediyoruz :hahahoho:

tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

mafia 2 günde toplamda 10 saatte bitirdim :D

mafia I için bazı bölümleri bir ayda geçemediğim oluyordu.

oyun gta serisi havasında olmuş biraz mafia I gerçekten güzel oyunmuş II sine bakınca anlıyorum. nedense eski oyunlardan daha fazla zevk alıyorum.

Sani bu arada oyunda tam senlik bir bölüm var :D playboy kapaklarını topluyorsun ben 2-3 tanesine denk geldim :D oyunda saymdım ama 50 ye kadar playboy güzeli var :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...