İçeriğe Yönlendir

Oynadığınız Pc Oyunları

Armağan Pekatik

Recommended Posts

Misafir

Eu1 serverinda limit var. Modlar var. Kontrol altinda. Eu2'de hiz siniri ve mod yokmus ama ben bir kere baglanmaya calistim, basarili olamadim. Genel olarak eu1 daha iyi diyorlar. Zaten dakikada herhalde 10-15 oyuncu banlaniyor. Ters seride girenler yol kapatanlar. Onerim oyundan cikacaginiz zaman araci kenara parkedin, yoksa diger oyuncular siz baglantida degilken araci goruyorlar yol ortasinda.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Maalesef eu2'de de hız sınırı var :(

Diğer sunuculardan haberdar mısınız?

Yorum bağlantısı
Misafir

Bir de us1 var amerikali kullanicilar icinmis. Onda da hiz siniri varmis ama.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Onur Oflaz

oyunu ciktigi gunden beri hatta eski surumlerinden beri oynarim. ancak hic mp oynamadim steam falan nedir bilmem. simdi ne yapmam gerekiyor benim :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

oyunu ciktigi gunden beri hatta eski surumlerinden beri oynarim. ancak hic mp oynamadim steam falan nedir bilmem. simdi ne yapmam gerekiyor benim :)

Tecrübelerimi aktarayım :)

1- Steam'e kayıt olup bilgisayarınıza kuracaksınız. Eski sürüm kurulu ise kaldırmanız gerekir. Profilinize aman dikkat.

2- Steam'de lisans key'inizi girerek aktif olacaksınız.

3- MP linkinden üye olup MP kurulumunu indireceksiniz.

4- Oynamaya başlayacaksınız :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Bakar

need for speed carbon ve lfs oynuyorum carbon biraz eski ama çok hırslandıran bir oyun

geçen gün kariyer yarışının bir üyesinin adı dikkatimi çekmişti:

http://i.imgur.com/aTKQd3h.jpg

1. yarışçıya dikkat edin  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Haftasonu lfs oynamaya kalktım biraz .Serverların hali içler acısı olmuş.

Suyu çıkmaya yakın bırakmıştım. Demek daha da kötüye gitmiş. Tamamen ücretsiz olunca da böyle oluyor ışte. Hoş S2 sunucuları da zirzop doluydu...

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Ben fırsat bulup gelene kadar bütün sorunlar çözülmüş, gecikme için özür diler  :blush:  Sizleri tebrik ederim.

Bir kaç küçük bilgi,

Oyunun şu andaki son sürümü multi ile uyumlu, güncelleme gelirse hemen yapmayın bekleyin multiside yenilensin.

Belgelerimdeki ets içindeki profil klasörünün her zaman yedeğini tutun, Ben 1,3 ten beri aynı profil ile oynuyorum.

1. serverde çarpma var, 2. serverde yok, yani tırlar bir biri içerisinden geçer (o zaman tadı çıkmaz)

Yükleme, tamir, garaj, galeri gibi yerlerde yukarda "no collions arena" (yazılışından hiç emin değilim)  yazar ve istesenizde diğer tırlara çarpamazsınız. Yalnız giriş çıkışlarda dikkat etmek gerekir. Çekici çıkınca dorse içerde başka bir araç ile temas halinde olursa sıkıntı çıkar. 

Yükü teslim etmeden oyundan çıkmayın, zaman sürekli ilerlediği için geç teslimat yaparsınız. 

Kazalarda veya istenmeyen durumda otomatik kayıttan fazla bir kaybınız olmadan oyunu geri sarabilirsiniz. 

Acele ile aklıma gelenler bunlar, Hayırlı geceler...

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Yükü teslim etmeden pause yapamıyorum muyum?

Tır durmadan hiç bir işlem yapamazsın zaten, esc düğmesi aktif olmaz. Yolun ortasında bırakırsan çizerler :) park ettikten sonra istediğini yapabilirsin ama süre hep ilerler. Zaten süre sabit ilerlediği için uyku sorunu yok, uyusan bile aynı saatte kalkıyorsun :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Abi naapıyonuz siz, hafif manyaklık psikopatlık mı var sizde. Tüm gün arabalarla haşır neşir olup, akşamında araba forumuna girip, gece araba oyunumu oynuyorsunuz? Sizinle olan bağlarımı gözden geçireyim

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Abi naapıyonuz siz, hafif manyaklık psikopatlık mı var sizde. Tüm gün arabalarla haşır neşir olup, akşamında araba forumuna girip, gece araba oyunumu oynuyorsunuz? Sizinle olan bağlarımı gözden geçireyim

:D Gene bunlar iyi zamanlar, gerçek tırda olduğum zaman bile eve geldiğimde bazen oynuyordum  :crazy:

Yorum bağlantısı
Serhat Işık

arkadaşlar gta denen oyunun cd var bende.bilgisayara yüklüyorum ama açmıyor sebebi ne olabilir?bilgisayarımda eksik bir program mı var acaba ?

Yorum bağlantısı
Zafer Bakar

arkadaşlar gta denen oyunun cd var bende.bilgisayara yüklüyorum ama açmıyor sebebi ne olabilir?bilgisayarımda eksik bir program mı var acaba ?

Merhaba sehat bey oncelikle gta ne ?

Onu belirledikten sonra google amcaya girip atiyorum gta vice city crack yazip indiriceksiniz daha sonra indirdiginiz dosyayi oyunun kurulu oldugu dosyaya atip size sorulan soruya taşı ve degistir diyiceksiniz sonra girip oyununuzu oynayabilirsiniz

Yorum bağlantısı
Serhat Işık

Grand Theft Auto Nedir?:
Grand Theft Auto eski adı DMA Design şimdiki adı Rockstar Games olan Video oyunu firması tarafından geliştirilen Bir Aksiyon-Macera oyunu serisidir

benim oğlum görmüş biryerden aldık cd sini birtürlü oynayamıyor bende birtürlü kuramadım

Merhaba sehat bey oncelikle gta ne ?
Onu belirledikten sonra google amcaya girip atiyorum gta vice city crack yazip indiriceksiniz daha sonra indirdiginiz dosyayi oyunun kurulu oldugu dosyaya atip size sorulan soruya taşı ve degistir diyiceksiniz sonra girip oyununuzu oynayabilirsiniz

tamam senin dediğin gibi yapayım insallah başarırım..

Yorum bağlantısı
Zafer Bakar

Grand Theft Auto Nedir?:

Grand Theft Auto eski adı DMA Design şimdiki adı Rockstar Games olan Video oyunu firması tarafından geliştirilen Bir Aksiyon-Macera oyunu serisidir

benim oğlum görmüş biryerden aldık cd sini birtürlü oynayamıyor bende birtürlü kuramadım

tamam senin dediğin gibi yapayım insallah başarırım..

Siz yanlis anladiniz gta vice city var san andreas var vs. Vs. Kutu veya artik ne icinde aldiysaniz onun ustunde yazan ne ise oyun odur bu arada dma diye yazdim baya degisik seyler cikti bende anlamadim

Yorum bağlantısı
Serhat Işık

Siz yanlis anladiniz gta vice city var san andreas var vs. Vs. Kutu veya artik ne icinde aldiysaniz onun ustunde yazan ne ise oyun odur bu arada dma diye yazdim baya degisik seyler cikti bende anlamadim

Neyse senin tarifin üzerine bir deneyeyim.olmazsa başka çaresine bakacağız

Yorum bağlantısı
Zafer Bakar

Neyse senin tarifin üzerine bir deneyeyim.olmazsa başka çaresine bakacağız

Peki nasil isterseniz

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ahmetcan Yiğit

ETS2 ilk ciktiğinda indirmiştim. Mp yoktu. Baya değişmiş gördüğüm kadariyla. Satin alacagim :)

Aklima birsey takildi. Steam'den satin aldiğim zaman ETS2'yi içinde mp olacak mı? Yoksa onu ayrica mi alacagim?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

ETS2 ilk ciktiğinda indirmiştim. Mp yoktu. Baya değişmiş gördüğüm kadariyla. Satin alacagim :)

Aklima birsey takildi. Steam'den satin aldiğim zaman ETS2'yi içinde mp olacak mı? Yoksa onu ayrica mi alacagim?

Steam'dan alıp kuruyorsunuz, sonra MP versiyonunu download ediyorsunuz, o kadar.

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Steam'dan alıp kuruyorsunuz, sonra MP versiyonunu download ediyorsunuz, o kadar.

MP ekstra ücretli mi oluyor abi?

Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul

Counter-Strike Global Offensive indirdim onu oynuyorum,yıllar sonra bilgisayarımın kaldırabildiği bir oyun buldum  :biggrin:  Fakat çevrimdışı sıkmaya başladı online oynamak için ne yapmam lazım kaça patlar bana  :p

Euro Truck Simulator 2'yi yasal olarak satın almak isteyenler için oyun steamda güzel bir indirime girmiş, going east ile birlikte 13.75 TL.

Özellikle multiplayer oynamak isteyenler kaçırmasın bence. Ben önceki gün aldım evde biraz oynadım çok hoşuma gitti tavsiye ederim

Steam ETS2+Going East 13,75 TL

Abi bir heves girdim geç kalmışım  :kafa2: .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır

World of Trucks çıkmış ama satın alabilecek bir yer bulamadım :/ bilen duyan gören varmı?İnternetten de baktım ama bulamadım :/

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...