İçeriğe Yönlendir

Oynadığınız Pc Oyunları

Armağan Pekatik

Recommended Posts

Yasin Şimşek

Euro Truck Simulator 2 oyununu online oynamak istiyorum. Mesajlara baktım fakat tam olarak anlamadım.Bende şuanda oyunun normal versiyonu yüklü değil. Nereden satın almalıyım ?

Bir arkadaşım şu linkten al oyunu yükle ve kaydol dedi bu kadar mıdır? 

Link :http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/euro-truck-simulator-2-gold-pc-linux-steam-key-138794582

Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

Hemen hemen her gün 15 20 dk terapi maksatlı kendime uyguladığım Counter-strike :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Lol oynuyorum, yani League of Legends. Birinden beddua mı aldım ne?

Allah'ım kurtar beni.  :fool:

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Lol oynuyorum, yani League of Legends. Birinden beddua mı aldım ne?

Allah'ım kurtar beni. :fool:

Türkiye serverindaysaniz birlikte oyun atalim abi :)

ETS2'ye tekrardan geri döndüm tabi benim zamanımla şimdiki arası baya değişmiş. Oyun daha güzel olmuş. 2 tane tırım var birisi soforde birisi bende. Fotografınıda atayım :p

vgXLVr.png

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Ahmetcan atalım atalım da çok küfrediyorlar diye dün EU West'ten oynamaya başladık arkadaşlarla. Orası biraz daha sakin. :)

Ama seninle bi parti yapalım sihirdar vadisinde ;)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Oğuzhan Çakır

Euro Truck2'i Son Sürüme Yükselttim.Yükseltmez olsaydım keşke.Hiç bi mod çalışmıyor 15 Garajım 75 tırım silindi.Ve hız limitini kaldıramıyorum.Oyun içi ayarlarda da bulamıyorum o seçeneği... :( Nasıl yapıcam?Varmı bi bilen

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
(düzenlendi)

Logitech g27 ile lfs keyfi:)

G27 efsanedir.  GTR2 simulasyonu ile tadından yenmez. :)  Bende Momo var

tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

G27 efsanedir. GTR2 simulasyonu ile tadından yenmez. :) Bende Momo var

gtr2 yi sevmiyorum tdu2 euro truck 2 grid 2 city car driving ve nfs shift favorim:)
Yorum bağlantısı

Logitech g27 ile lfs keyfi:)

lfs nin tadı kaçmış sanki artık.Eskiden serverlarda keyifli güzel yarışlar olurdu şu an tad vermiyor.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Sani Gerşon

Donanim olarak min. ne gerekli? Bende satin almak istiyorum :)

Minimum:

CPU: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz CPU Speed: Info RAM: 4 GB OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS) Video Card: NVIDIA GeForce 9800 GT 1GB / AMD Radeon HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11) Sound Card: Yes Free Disk Space:

65 GB

Önerilen:

CPU: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs) CPU Speed: Info RAM: 8 GB OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1 Video Card: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7870 2GB Sound Card: Yes Free Disk Space: 65 GB
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

AMD işlemcileri bilemiyorum maalesef. Ancak ekran kartı fena değil. Sorun çıkartacağını sanmam.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

%78 olmus teamviewerdan baktim. 2.8mb/sn civari ilerliyor. 1saat 45 dakika icinde biter diyor. :)

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Superonline fiber. Ev Telefonu dahil 49.99.

sınırsız değilmi, süpermiş valla keşke tahattüm olmasaydı[emoji3]
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

sınırsız değilmi, süpermiş valla keşke tahattüm olmasaydı[emoji3]

Sinirsiz 20mbit aynen. :)
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...