İçeriğe Yönlendir

Oynadığınız Pc Oyunları

Armağan Pekatik

Recommended Posts

Abi o kadar yuksek ozellikler gerekmiyor ya calismasi icin bence pse gerek yok ya. :)

benim laptop vasat :) i3 işlemci on board ekran kartı :) aslında laptop yenileme ihtiyacım da var seneye solid vs çalışcam bakalım artık bütçeye göre yapıcaz bişeyler 

Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

ets 2 de 10 garaj (belki 11 ya da 12) bunları 5'le çarpın o kadar da şoförüm var. Ne olacak şimdi 37. seviyedeyim ve sıkıldım iyice. Bazen canım sıkılınca r730 uma atlayıp bir sefer yapıyorum, sonrasında 1 hafta falan gene açmıyorum. Yok mu bu oyunda bu saatten sonra yapılacak başka atraksiyon?

Yorum bağlantısı

ets 2 de 10 garaj (belki 11 ya da 12) bunları 5'le çarpın o kadar da şoförüm var. Ne olacak şimdi 37. seviyedeyim ve sıkıldım iyice. Bazen canım sıkılınca r730 uma atlayıp bir sefer yapıyorum, sonrasında 1 hafta falan gene açmıyorum. Yok mu bu oyunda bu saatten sonra yapılacak başka atraksiyon?

Online oynamak daha zevkli.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

11 Yıllık GTR2 +Logitech Momo Serüvenim sona erer ve 

Project Cars devri başlar..

project-cars-201321195357_8.jpg

project-cars-3.jpg

pagani_zonda_r_1080p_01.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
(düzenlendi)

11 Yıllık GTR2 +Logitech Momo Serüvenim sona erer ve 

Project Cars devri başlar..

Geçen hafta ben de ben de başladım.Özellikle kask içi kamera beni benden aldı :)

Araçların ve pistlerin tamamının açık olması çok iyi olmuş.Mercedes A45 AMG ile  4 sefer brands hatch'te oynadım hepsinde de motor yandı :D  Focus rs vs megane rs te çok zorladım sıkıştırdım ama motor yanmadı :)

tarihinde Çağlar Aymelek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Bende need for speed rivals oynuyorum. Çok hoşuma gitti. :)
Artık yeni pc alınca oyun oynamak caiz oldu. :D
Outlast oynayım diyorum ama korkuyorumda. 

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Önerebileceğin Joystick varmı? Klavye de iş görürm ? 

Klavye ile asla olmaz. Logitech'in joystick'leri iyidir.

Yorum bağlantısı
Basri Karadağ

Online uçuyor musunuz?

o kadar kendimi aşamadım  :)

Önerebileceğin Joystick varmı? Klavye de iş görürm ? 

ben klavyeyle oynuyorum daha önce hiç joystickle oynamadım.zaten çoğu şeyi otopilota ayarlayıp ucuyon oyüzden şimdilik gerek görmedim joysticki

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

ben klavyeyle oynuyorum daha önce hiç joystickle oynamadım.zaten çoğu şeyi otopilota ayarlayıp ucuyon oyüzden şimdilik gerek görmedim joysticki

İnişleri nasıl yapıyorsunuz?

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

bizim oğlan septic eye jack videolarını izlemeye başladı. küfürlü konuştuğu için stresliyim. öneriniz :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

bizim oğlan septic eye jack videolarını izlemeye başladı. küfürlü konuştuğu için stresliyim. öneriniz :)

Bende hep işe yaramıştır

800px-spilled_pepper.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Havacılar Dalaman'a da gelin(LTBS) :D

Joystick olarak bende Logitech var titreşimsiz versiyonu. Çok iyi. Fakat ben artık uçmuyorum.

Yorum bağlantısı
Serdar Tereçe

Oğlumdan fırsat kalırsa

Eurotruck simulator2

GTA V

DIRT

Age of Empires serileri

Battlefield 4

GRID 2

Call of Duty 4 Modern Warfare

Spintires

Bazen de kızımla Simcity 4

Yorum bağlantısı
Basri Karadağ

yukarı-aşagı tuşlarıyla fareyle hızı ayarlıyorum -f1hızı-f5 flapsları-Ö speed brake öyle,elin alışıyo zamanla

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Beyond the earth diye birşey buldum. Nasıl birşey oynayan var mı? 

Birde advanced warfare geliyor cod'un tek oynamadığım oyunu. :)

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Ben ucmak istiyorum. Joystick bosta durmasin alayim ben onu :) hangi model? Ne kadar istiyorsunuz?

Logitech Extreme 3D Pro. Ama satmam. İş yerimde duruyor, arada çıkartıyorum :)

Zaten Driving Force GT'yi sattım sattığıma pişman oldum, bir daha o hataya düşmem :D

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...

Early acces ile Dİrt Rally oynuyorum bu aralar.Araç sesleri şu ana kadar duyduğum en başarılı ralli oyunu.Bilgisayar çok yeni değil o yüzden en düşük grafik ayarında oynuyorum.Tampon altı kameradan oynayan biri olarak aracın iyi ya da kötü görünmesi beni pek etkilemiyor :D Ultra grafik ayarında çok başarılı olduğunu bir çok yerde okudum.

Oynanabilirlik olarak bakacak olursak Richard Burns Rally gibi insana sinir krizleri geçirtmiyor.Dirt 2-3 ve WRC bunun yanında daha arcade tarzı kalıyorlar.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...