İçeriğe Yönlendir

Oynadığınız Pc Oyunları

Armağan Pekatik

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

kusura bakma :D abi bendeki asus gtx 730 mus :D abi bide şimdi garantiye yolliyacam aldığım da 190 civari na almıştım :D şimdi aynısı 260 olmuş ne yapacam şaşırdım :D

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-logitech-momo-direksiyon-temiz-ve-sorunsuz-ihtiyac-fazlasi-231334794/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-bu-kadar-ucuza-logitech-momo-bulamannn-178814951/detay

730 :) idare eder mis, bak bu aletler birkez bozuldumu randıman vermez, garanti varsa yolla, yenisini yada daha iyisini verebilirler bir dene istersen, olmadı yenisini aliralsin, çok uçmak istemem dersen en az gtx750ti lerden falan al ama...
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

730 :) idare eder mis, bak bu aletler birkez bozuldumu randıman vermez, garanti varsa yolla, yenisini yada daha iyisini verebilirler bir dene istersen, olmadı yenisini aliralsin, çok uçmak istemem dersen en az gtx750ti lerden falan al ama...

Abi ya 6 ya 7 nci sefer gonderecem her seferin de parasini verdiler cozemiyorum ☺
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Abi ya 6 ya 7 nci sefer gonderecem her seferin de parasini verdiler cozemiyorum ☺

Bu ne yahu, o zaman al parasını az daha ekle en aşşağı bunun gibi birşey al, sürekli bozulma oluyorsa kartta değil senin sistemde-kasada-güç kaynağında sıkıntı falan olmasın, böyle peş peşe bozulmaz normalde, hemde Asus bu...

http://www.hepsiburada.com/asus-nvidia-geforce-gtx-750-ti-oc-2gb-128bit-gddr5-dx11-2-pci-e-3-0-ekran-karti-gtx750ti-oc-2gd5-p-BD304499

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Bu ne yahu, o zaman al parasını az daha ekle en aşşağı bunun gibi birşey al, sürekli bozulma oluyorsa kartta değil senin sistemde-kasada-güç kaynağında sıkıntı falan olmasın, böyle peş peşe bozulmaz normalde, hemde Asus bu...

http://www.hepsiburada.com/asus-nvidia-geforce-gtx-750-ti-oc-2gb-128bit-gddr5-dx11-2-pci-e-3-0-ekran-karti-gtx750ti-oc-2gd5-p-BD304499

2009 dan beri abi her seferinde garantiden aldim son aldigim kart 3 sene gidince ☺☺ sonunda parayla aldim sistem e bakalim nenolacak beklemekteyiz
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

2009 dan beri abi her seferinde garantiden aldim son aldigim kart 3 sene gidince ☺☺ sonunda parayla aldim sistem e bakalim nenolacak beklemekteyiz

Sistemin tozlu falan olması haaa, güç kaynağında öyle 5 10 sene gittiyse değiştir, eski halinde eser yok şimdi durumu oluyor çünki  :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Sistemin tozlu falan olması haaa, güç kaynağında öyle 5 10 sene gittiyse değiştir, eski halinde eser yok şimdi durumu oluyor çünki [emoji3]

Biliyorum abi simdi 300 400 watlik bi power alacam abi gonderigin kartta 128 bit ya bide 500 kusur lira vermem o parayi☺☺☺
Yorum bağlantısı

Oyun oynamak için artık laptop yenilemekten helak oldum ve artık vazgeçtim 3 senedir laptopu yenilemiyorum nasıl olsa yine eski kalacak oyunlar yine çalışmayacak kısır döngü:) , xbox a karşı ilgim var bakalım  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Masaustu pc toplamak eskiden mantikliydi ama su an laptop daha mantikli sanirim. I7 hq serisi yuksek frekansli islemcili 12 gb ramli nvidia 850m ekran kartli,bang olufsen ses sistemli,isikli klavyeli asus laptopu kampanyadan 3100e almistim.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

lfs nin tadı kaçmış sanki artık.Eskiden serverlarda keyifli güzel yarışlar olurdu şu an tad vermiyor.

Geçen gün sunucunun birinde hangi partiye oy vereceksin diye sordu birisi... Hayatımdaki en seri Alt+F4 'ü bastım. :D
Yorum bağlantısı
Onur Oflaz

Ets 2 multiye sardım bu aralar. Oynayan varsa bi konvoy yapalım :)

ets2 mp candır :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Oyun=PC bence, konsollar geride kalır, tabii baba pc ler pahalı, laptop bakarsak onlarda aynı ayarda alırsanız acaip pahalı, ve kıs sürede demode, halbuki pc öyle değil, birkere üst seviye borad ve ekran kartı aldınızmı senelrce götürür, sadece ekran kartı değişimiyle yine senelerce götürür :)

bu arada yeni oyunlarda fena...

star wars

Wolfenstein: The New Order

DOOM

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

bu arada yeni oyunlarda fena...

Hey gidi hey biz bunlarla büyüdük zamanında şimdiki gençler bilmez :)

D9B7Qm.png

EprPXB.png

Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar

ıyı aksamlar .kızımın tabletındekı farmville oyununu sıldım.yenıden yukleyınce aynı sevıyesınden baslaması ıcın ne yapmam gerekıyor.yardımcı olabılırmısınız?

Yorum bağlantısı
Misafir

WRC 5 gelmiş.Benim laptop çalıştırmıyor ne yazık ki.Dirt Rally ile kıyaslamak lazım.

Yorum bağlantısı
Misafir

WRC 5 gelmiş.Benim laptop çalıştırmıyor ne yazık ki.Dirt Rally ile kıyaslamak lazım.

wrc 4 ü oynayın oda güzel hatta wrc 3 bile  :good1:  

Yorum bağlantısı
Misafir

wrc 4 ü oynayın oda güzel hatta wrc 3 bile  :good1:  

İkisini de oynadım :good1: Amam Dirt Rally'ye rakip olamazlar bence

Yorum bağlantısı
Misafir

İkisini de oynadım :good1: Amam Dirt Rally'ye rakip olamazlar bence

Bana göre de tam tersi  :)

Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar

Google den giriş yapıp oyunu kayıt yaptıysanız olur.Yoksa zor.

tesekkur ederım

Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul

Araba yarışı , Aksiyon tarzlarında oyun önerisi arıyorum. Sistem gereksinimi önemsiz. Öneriniz var mı bıktım cs:go dan  :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...