İçeriğe Yönlendir

Oynadığınız Pc Oyunları

Armağan Pekatik

Recommended Posts

Yasin Şimşek

Araba yarışı , Aksiyon tarzlarında oyun önerisi arıyorum. Sistem gereksinimi önemsiz. Öneriniz var mı bıktım cs:go dan  :D

F1 ve grid abi 

Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul

F1 ve grid abi 

Oyunu indiremedim ( Eskiden satın almak (!) için başvurduğum bütün siteler çalışmıyor ) f1 yazınca da kraloyun.com çıktı :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Similasyon tarzı isterseniz Project Cars , Assetto Corsa ve Rİchard Burns Rally oynanması gereken oyunlardan.

Dirt Rally'de tavsiye edebileceklerimden.

Yorum bağlantısı
Misafir

Konuyu yeni gördüm . Bu kadar forum özürlüyüm işte :D Bu aralar crysis 3 'ü bitirmeye uğraşıyorum ama aranızda rise of nations oyuncusu var ise hamachi üzerinden zevk ile multi oynarum

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Semih İzgi

Klavyeyle mi oynuyorsun? 

Logitech Momo var lakin hanım kurmama izin vermiyor  :fiuw:

Bazen klavye bazen momo.  :good1:

Yorum bağlantısı

Logitech Momo var lakin hanım kurmama izin vermiyor  :fiuw:

Bazen klavye bazen momo.  :good1:

Klavyeyle denemiştim ama 1.dakikada kapattım hiç olmuyor diye aklımda kalmış  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Erdal Aydın
(düzenlendi)

Call of Duty

Medal of Honor gerisi yalan, hele bir de ses sistemi varsa bağırtım alt üst kattan duyulur ☺

tarihinde Erdal Aydın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

Call of duty advanced warfare çıkmış bu arada

Modern warfare 1 ve 2 efsane. Diğerleri onun kadar heyecan vermedi bana. Bu ikisinin bazı telsiz konuşmaları hala aklımda.
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Butun call of serilerini bitirmis biri olarak mwler ve world at war en iyisiydi bence :)

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Modern warfare 1 ve 2 efsane. Diğerleri onun kadar heyecan vermedi bana. Bu ikisinin bazı telsiz konuşmaları hala aklımda.

Modern warfare 1 ve 2 gibisi gelmedi zaten 3.üde beğenmiştim, ancak artık sıkmaya başladı call of serileri hep tekrar ediyor.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Klavyeyle denemiştim ama 1.dakikada kapattım hiç olmuyor diye aklımda kalmış  :unsure2:

Mecbur kalmadıkça klavye kullanmam. :good1: 

Çağlar abiii, Saniii   yetişin :)

p_CARS64_2015_11_11_20_59_37_68.jpg

p_CARS64_2015_11_11_21_03_03_728.jpg

p_CARS64_2015_11_11_21_06_37_65.jpg

p_CARS64_2015_11_11_21_06_44_05.jpg

p_CARS64_2015_11_11_21_08_12_28.jpg

p_CARS64_2015_11_11_21_10_00_41.jpg

p_CARS64_2015_11_11_21_10_24_94.jpg

p_CARS64_2015_11_11_21_14_51_50.jpg

p_CARS64_2015_11_11_21_15_33_96.jpg

p_CARS64_2015_11_11_21_15_57_88.jpg

p_CARS64_2015_11_11_21_16_32_81.jpg

p_CARS64_2015_11_11_21_18_26_76.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Oyunun adı nedir?

Oyunun adı Project Cars.   Simbin GTR serisinden sonra gelmiş en başarılı yarış simulasyonu diyebilirim.  Pist yarışlarına ilgin varsa çok seversin.  5 defa güncelleme aldı. V5 en düzgün çalışan versiyon.

Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Bugün Car Mechanic Simulator 2015 indirdim. Güzel sarıyor :D

3 gün önce indirdim bağımlı oldum. Yağ pompasını bulamadım, iyice dellendim :D kötü sardım oyun oynamaktan iş yapasım yok.

Yorum bağlantısı

maşallah herkes ya yarış meraklısı ya fps ( call of duty ) yada similasyon koca memlekette strateji merakı olan kimse yok anlaşılan

Yorum bağlantısı

maşallah herkes ya yarış meraklısı ya fps ( call of duty ) yada similasyon koca memlekette strateji merakı olan kimse yok anlaşılan

Simcity oynuyorum sayilir mi[emoji12] Eskiden transport tycoon ile beraber bilgisayarda oynardim simdi telefonda. Simcity Built. Ama hem sarj somuren hem de aslinda bir sekilde maddi olarak para alman uzerine kurulmus almazsan oyunun suresini para toplamak icin uzatan birim zamana gore yapilarin pahali oldugu biroyun.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Stratejiler değişmeden yıllardır hep bilgisayarımda bulunmuştur.  :good1: 

(Generals, Generals Zero Hour, Generals Rise of Reds(eklenti paketi),   Lord of the Rings BFME, LOTR BFME 2, LOTR Witch King) 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...