İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera

Kaan Kepir

Recommended Posts

Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

emmi siparişi 2 yap :D

gps. vardı değilmi seninkinde?

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Var ama çok bişi bekleme abi. Ekrana yazmıyor hızı

Ben gpssiz alacağım bu sefer

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Olgu bu ne ?

F90G siparişini henüz vermedim...

Çok pahalıymış bee...

Siparişi vereyim ben :D

Pahallı valla :(

Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli

Var ama çok bişi bekleme abi. Ekrana yazmıyor hızı

Ben gpssiz alacağım bu sefer

Hayırdır, kaç kamera takıyorsunuz araca? Araç büyük gerçi :D

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

F90 ;)

F90 şıktır, candır, kalitelidir. Mehmet bey hızlı araç kullandığı için ( Videolarda gördük gören basıo freni kavşakta ) Gps ve Kaç Km hızla gittiğini videoya işlemeyen kameraları özellikle seviyor, satın alıyor :)

Şaka bir yana çift kamera bu fiyata bu kalitede harbi F90 en iyi seçim.

Bu resim yurtdışı alışverişten çekinen, ısrarla kalitesiz çekim yapan ucuz cihazları Türkiye'den 4 katı para ödeyerek sözde 2 sene garantili olarak satın almayı tercih eden arkadaşlar için geliyor :) şaka yaptım ama hemen kızmayın lütfen :)

Gönderilen Resim

Mehmet bey için hızı göstermesin her yere 8 tane kamera takar ama içlerinden 1 tanesi hızı gösterirse yandı :) şehir içi kulaktan kulağa yayılıyor saatte 175 km hıza çıktığını gören olmuş...

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Olgu bu ne ?

F90G siparişini henüz vermedim...

Çok pahalıymış bee...

Siparişi vereyim ben :D

Mehmet bey F90 siparişi vermediyseniz Ambarella chipset yorumlar satış yüzdesi iyi gps yok 40$ yeni buldum inceleyin isterseniz. Tahminimce içinde mini 0801 deki Ambarella A2S60 chipsetin aynısı var.

Ben 4-5 saat sonra 1 adet sipariş geçiyorum bu üründen 40 $ aracın yan tarafına takıcam hem detaylı incelemesinide yaparım güzel birşey çıkarsa millete faydamız olsun sudan ucuz.

http://m.aliexpress.com/item/862781591.html

Gönderilen ResimGönderilen ResimGönderilen Resim

Siparişi geçerken kameraya çekeyim sıfır üyelik alıp Aliexpressten, nasıl ürün alındığı ile ilgili açıklayıcı bir video kaydediyim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Bu yorum hoşuma gitti bırakılan feedback kısmında adam novatek chipset kameralar ile karşılaştırmış ve kesinlikle bu kamera daha iyi demiş

I give the test. I bought a few registrars gs1000 to 600 and another 3 with Novatek. This product is better. I recommend. can not go wrong. packaging is good. two fixtures. not very comfortable, look closely at the photos. mounted on glass handy. battery holds 5 minutes. but it is possible to shake the. ROM program was not. by the GPA and probably does not work. maybe it's a conspiracy? and its Islands

30 adet 5 yıldız almış kamera bunuda eklemek lazım iyi bir başarı yüzdesi.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Satıcının Sweeden Post kullanıyor olmasıda güzel. China post olsa yılbaşı geliyor kargo 60 günde gelse düğün dernek düzenleyip sevinmek gerekirdi :)

Yorum bağlantısı
Taner Gündüz

alacam emmi alacam, ama hangisini, Olgu okadar eklediki kafam karıştı. :)

bende bir tane araç içi kamera almak istiyorum. benimde kafam karıştı. fiyatı uygun ve görüntü kalitesi iyi gecede iyi gösteren tavsiye edeceğiniz bir araç içi kamera varmıdır.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

bende bir tane araç içi kamera almak istiyorum. benimde kafam karıştı. fiyatı uygun ve görüntü kalitesi iyi gecede iyi gösteren tavsiye edeceğiniz bir araç içi kamera varmıdır.

Fiyat Uygun derken aralık nedir :)

Gs6000 gece çekiminde fena değil ( mükemmel değil ) 129 $

Gece çekiminde en başarılı cihaz http://dashcamtalk.com/powerucc-panoramaii/  205 $

Mantık gene araç farlarında gece çekiminde çok fazla mükemmellik aramayın bence.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Gönderilen Resim

2013 en iyi gece çekimi yapan kamerası olarak geçiyor DashcamTalk.com adresinde. ( Dünyanın en başarılı araç kamerası inceleme sitesi )

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

2013 en iyi gece çekimi yapan kamerası olarak geçiyor DashcamTalk.com adresinde. ( Dünyanın en başarılı araç kamerası inceleme sitesi )

Hocam sen en iyisi kamera ve satış montaj üzerine dükkan aç. Bu forumdan çok ekmek yersin  :crazy:

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Hocam sen en iyisi kamera ve satış montaj üzerine dükkan aç. Bu forumdan çok ekmek yersin :crazy:

:) Merak benimki ama biri çıksa 1 konteyner dolusu kaliteli Ambarella chipset kamera getirtse beraber satar köşe olmasakta ekmeğimiz çıkardı :)

Olay şu getirticen satıcan okey ama herkes dikkat etmeyecek bozacak vs tamirden de anlamak lazım garanti vermek lazım vatandaşa fatura kesmek lazım. Merdiven altı olmaz bu işler :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

:) Merak benimki ama biri çıksa 1 konteyner dolusu kaliteli Ambarella chipset kamera getirtse beraber satar köşe olmasakta ekmeğimiz çıkardı :)

Olay şu getirticen satıcan okey ama herkes dikkat etmeyecek bozacak vs tamirden de anlamak lazım garanti vermek lazım vatandaşa fatura kesmek lazım. Merdiven altı olmaz bu işler :)

Üretici firma ile görüştünüzmü hiç . Mesela toptan alsak minimum kaç adet alabiliriz bu tarz kameralardan ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Üretici firma ile görüştünüzmü hiç . Mesela toptan alsak minimum kaç adet alabiliriz bu tarz kameralardan ?

Gümrük sıkıntı olur türkiyeye sokarken toplu alınacağı için yüzde 20 öderiz. Üstüne satarken kdv de eklenecek fiyat uçacak :)

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Gümrük sıkıntı olur türkiyeye sokarken toplu alınacağı için yüzde 20 öderiz. Üstüne satarken kdv de eklenecek fiyat uçacak :)

Demek istediğim bu verdiğiniz ilanlardaki kişiler üretici firma mı ? Yoksa al sat yapan kişilermi . Eğer üretici firma ile görüşülebilse tahminimce , %20 ve kdv eklendikten sonra bile daha uyguna getirtilebilir .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Demek istediğim bu verdiğiniz ilanlardaki kişiler üretici firma mı ? Yoksa al sat yapan kişilermi . Eğer üretici firma ile görüşülebilse tahminimce , %20 ve kdv eklendikten sonra bile daha uyguna getirtilebilir .

Bunlar genelde al sat firmaları Ali bey dediğinizde haklısınız üretici firmadan toplu alımda uygun fiyat alınabilir.  :yes:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

İki Tane çift kameralı, 

Ön ve sağ, arka ve sol :p

Şaka tabiki, Benimkini bir arkadaşıma vereceğim.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Olgu, Anladığım kadarıyla nereden alsam geç gelecek... 

Ben yine aynı satıcıdan F90G değil F90 alıyorum...  İsveç postasıyla geliyor..  

Niye F90G değil de F90 :  Gps hızı ekrana yazmıyor zaten, sadece pc'de hız, rota gibi bilgiler görüküyor ancak, Win7 de programı düzgün çalıştıramadım..

Niye 801 değil de F90 : Kullandım gördüm, kalitesi yeterince iyi.. 20 fps olmasına rağmen bir olumsuzluk görmedim. Ayrıca, kesinlikle ikinci kamera istiyorum, arkamda neler oluyor bilgim olsun istiyorum.. Diğer kaliteli cihazlardan iki tane almam gerekecek.. İki de alırım ama, arkaya elektrik çek, çakmaklık yap, uğraşmak teknik olarak işime gelmiyor, her tarafa +12 bulaştırmak istemiyorum.. 

Bu bilgiler ışığında ne dersin, http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-Now-GS1000VS-5MP-Full-HD-1920x1080p-30FPS-Car-Video-Recorder-w-1-5-LCD/561518956.html

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Olgu, Anladığım kadarıyla nereden alsam geç gelecek... 

Ben yine aynı satıcıdan F90G değil F90 alıyorum...  İsveç postasıyla geliyor..  

Niye F90G değil de F90 :  Gps hızı ekrana yazmıyor zaten, sadece pc'de hız, rota gibi bilgiler görüküyor ancak, Win7 de programı düzgün çalıştıramadım..

Niye 801 değil de F90 : Kullandım gördüm, kalitesi yeterince iyi.. 20 fps olmasına rağmen bir olumsuzluk görmedim. Ayrıca, kesinlikle ikinci kamera istiyorum, arkamda neler oluyor bilgim olsun istiyorum.. Diğer kaliteli cihazlardan iki tane almam gerekecek.. İki de alırım ama, arkaya elektrik çek, çakmaklık yap, uğraşmak teknik olarak işime gelmiyor, her tarafa +12 bulaştırmak istemiyorum.. 

Bu bilgiler ışığında ne dersin, http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-Now-GS1000VS-5MP-Full-HD-1920x1080p-30FPS-Car-Video-Recorder-w-1-5-LCD/561518956.html

F90 sevdiğim bir kamera biliyorsunuz :) hayırlısı olsun diyelim  :yes:  En kral Blackvue bile arka kamera çekimlerinde harbi batırmış HD olmasına rağmen. DEdiğiniz gibi Ayrı Ayrı Çift kamera almak bütçeyi aşıyor. En mantıklısı F90.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

İthalat danışmanımı aradım.. 

Yaklaşan noel tatili sebebiyle şimdi alım yapmamın uygun olmadığı söyledi.. Yılbaşından sonraya erteliyorum... Bilginize.. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...