İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera

Kaan Kepir

Recommended Posts

Olgu Erhan

İthalat danışmanımı aradım.. 

Yaklaşan noel tatili sebebiyle şimdi alım yapmamın uygun olmadığı söyledi.. Yılbaşından sonraya erteliyorum... Bilginize.. 

Amanın kameralar gelirse beni pazarlama sorumlusu yapın  :rolleyes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Bana görüntüsü çok net, hızı ekranda gösteren. tek kamera olabilir. fiyatı 80-90 arası. uzun süre kullanabileceğim kamera önerin hangisidir Olgu.

Tv. ye bağlanabilen. HD olarak tabi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Bana görüntüsü çok net, hızı ekranda gösteren. tek kamera olabilir. fiyatı 80-90 arası. uzun süre kullanabileceğim kamera önerin hangisidir Olgu.

Tv. ye bağlanabilen. HD olarak tabi.

95$ a mini 0801 tüm istediklerinizi yapar ama gelmesi 30 gün en az

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Bu kadar övdünüz Şu 0801'i TR'ye biri getirsede bizde alsak :p Kredi kartı yok havale yaparım fazlası ile :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
(düzenlendi)

Bu kadar övdünüz Şu 0801'i TR'ye biri getirsede bizde alsak :p Kredi kartı yok havale yaparım fazlası ile :)

125 $ dan getirteyim ben :) Ama garanti vs. olayını anlamadığım için  hiç kutusuna ellemeden açmadan aynen yollarım size : :)Özel msj atarsanız Eft bilgilerimi vereyim. Türkiye içi Kargo su benden.

Çocuğun kreş taksi di var ev kredisi var 55 tl oh yaşasın  :bravo:

Çok güzel ya 

http://youtu.be/zlhV4hkuUW0

tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Daha önceden aynı satıcıdan 2 kamera siparış etmiştim.. Gümrükte v.s problem olmamıştı. Belki başka arkadaşlarda çıkar toplu 0801 girişi olur ülkeye :)

Pazarlık sünnettir :p 125 ne ya, 120 benjamin Franklin olsun :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Daha önceden aynı satıcıdan 2 kamera siparış etmiştim.. Gümrükte v.s problem olmamıştı. Belki başka arkadaşlarda çıkar toplu 0801 girişi olur ülkeye :)

Pazarlık sünnettir :p 125 ne ya, 120 benjamin Franklin olsun :D

yahu öle adetli getiremem 1 adet sadece.  :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Yakacık'ta bir kış sabahı : 0801 kullanan bir arkadaşım paylaştı :)

Videoda ses kısılmış mı? Net anlayamadım da. Görüntü hakikaten güzel. $ değil de 125 TL olaydı alırdık :D

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Lokman abi çok şey istedin.

Emmi bakınca neler yazıyor özelliklerde. :D seninkinde gps var, ekranda göstermiyormu? bendekinde gps var ama youtubeye yüklediklerimde gözükmüyor.

Olgu biraz daha bekleyeceğim herhalde, çok kararsız kaldım. ;)

emminin kullandığı çok hoşuma gitti. senin kullandığın pahalı. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
(düzenlendi)

Emmi bakınca neler yazıyor özelliklerde. :D seninkinde gps var, ekranda göstermiyormu? bendekinde gps var ama youtubeye yüklediklerimde gözükmüyor.

Olgu biraz daha bekleyeceğim herhalde, çok kararsız kaldım. ;)

emminin kullandığı çok hoşuma gitti. senin kullandığın pahalı. :D

Emmi neye göre pahallı emmi yaptığı işe netliğine göre pahallımı emmi :)

Mehmet bey dur yapma, acele etme demeye kalmadı bastın paraları X3000 'e emmi :p

Karlı Yurdunuzdan 0801 çekimleri gelmeye devam ediyor. Şu videoyu youtube değilde asıl şu aşağıda verdiğim dropbox linkinden download edipte izleyin :)

https://www.dropbox.com/s/i5mna4hzdttb6zk/rize_cayeli_2013_12_11.rar

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
(düzenlendi)

bende bir tane araç içi kamera almak istiyorum. benimde kafam karıştı. fiyatı uygun ve görüntü kalitesi iyi gecede iyi gösteren tavsiye edeceğiniz bir araç içi kamera varmıdır.

Gece çekimleri merak ettiğiniz için : Aynı araç içindeki

en solda üstteki mini 0801

sağda üstteki Dod LS300W ( Aliexpresste orjinal satan yok hepsi fake offical siteden alınmalı)

En altta panaroma II son günlerdeki en çok hoşuma giden kamera. 2013 en iyi gece çekimine sahip kamera olarakta geçiyor sony lense sahip

Panaroma II deki siyahların tam siyah olmaması plaka okunması açısından daha çok tercih ediliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
(düzenlendi)

Emmiler amcalar havalarda uçuşmuş son tahlilde. :D

Olgu Bey, "Emmi" Lokman Abi'nin hitabetinin bir parçası değil, Mehmet(Özyürek) Abi'nin bizzat forumdaki lakabıdır. Bu bağlamda; değil forumda, günlük yaşamda bir araya geldiğimizde dahi "Mehmet Abi" yerine "Emmi" demeyi tercih ederiz çoğunlukla, Özyürek Emmimize... ;):)

Hay allah pot kırdık iyimi :) Kızdım ama şimdi Olgu seninki pahallı diyince.

Bastı paraları diğer kameraya, benim kamera ya gelince pahallı :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
(düzenlendi)

Videoda ses kısılmış mı? Net anlayamadım da. Görüntü hakikaten güzel. $ değil de 125 TL olaydı alırdık :D

0801 de ses çekim olayı gerçekten berbat. Daha iyi anlayabilmeniz açısından Gs6000 ile karşılaştırılmış videosu var. Burada ilk bir dakika gs6000 sonra mini 0801 çekimleri mevcut. Ses seviyesinde, videolarda hiç oynama yapmadım. 1 dakika geçtikten sonra ses duyabilmek için abartısız hoperlör sesini sonuna kadar açmalısınız bilgisayarınızdan.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
(düzenlendi)
Bu arada AV çıkışları ile ilgili süper video geliyor :exc1:  Şu an Youtube upload ediyorum  :bye:  Bu işlerle uğraşırken benim ufaklık almış Ipad eline resmimi çekmiş iyimi  :give_heart2:

z0d7.th.jpg

Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Karşılaştırma yapınca manzara ortaya çıktı. Gs6000 'ında güzel görüntüsü varmış. Bu modelle alakalı bir link atabilir misiniz? Özelliklerini inceleyebilmek için.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...