İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera

Kaan Kepir

Recommended Posts

Kubilay Evis

peki hırsız bu cihazı da çalarsa nereden takip edilecek

Bu sistemde gps'de var :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Genelleme yapmayalım; benimkilerin hiç biri bozulmadı. Ama dikkatli olmakta fayda var tabii. ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Eee bende bugün 12 Tl lik bir cihaz aldım :)

Kafamdaki olayları tamamladım.Çinli almamak için tüm fırsatları değerlendirdim ve aldım.Aldığım cihaz kodak zi8.

Hayırlı uğurlu olsun.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Makro çekimleri çok başarılı benim bu cihazın...(Hani araçtan çıkartıpta birşeyler çekmek istersiniz diye :)

S2 ile birlikte :D

arac-ici-telefon-tutucu-11425_5_1.jpg

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Hayırlı Olsun Mert benim Cihaz hala gelmedi.. İstanbul'a yeni giriş yapmış daha :D

Araç içinden gündüz çekimli bir videosu var mı ?

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Tek parça tutacaklardan aldın inşallah? En ufak titreşim bu cihazların işlevselliğini engelliyor.

Var mı fotoğrafı falan tutacağın? OneX için almam lazım benim de. Bulamadım kafama göre bir şey.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Tek parça tutacaklardan aldın inşallah? En ufak titreşim bu cihazların işlevselliğini engelliyor.

Var mı fotoğrafı falan tutacağın? OneX için almam lazım benim de. Bulamadım kafama göre bir şey.

Zafer bugün ben tam dediğinden aldım. Tek parça yaylı olmayan cinsten. SAdece kafa kısmında cama tutan ayak kısmında haraket var ve onlarda sabitleniyor. Açıksacı sen söylene kadar niye yay gibi istediğin yere dönebilenden almadım diye kendime kızdım. Sen söyledikten sonra iyiki bunu almışım dedim. Yarın sabah test ederim nasıl çekim yapacak. Migrostan aldım.

Yorum bağlantısı
Emre Köksal

Ben burdan aldım 105 liraya...

http://urun.gittigid...asladi-66903396

Cihazın şimdilik eksiği araç kameraları gibi hafızası dolduktan sonra tekrar ilk çekilenin üstüne kaydetmiyor.Ben bunu 32 gblik SD kart ile çözdüm :)

Araca bindiğinizde tuşa basıp kayda başlıyacaksınız,bir tuşa basıp kapatacaksınız.Yani emniyet kemerini takan,aracı çalıştıran biri için zor olmasa gerek.Hatta ben o kadar teyp tuşuna basıyorumki bir kerede buna basıyım çokta zoruma gitmez :)

Ürün 100 lira ama içinden HDMI kablosu bile çıkıyor :) HD videoyu 10 saat şarj olmadan oynatabiliyor dediğine göre.

o amca artık satmıyor...

bende muvit in araç kiti vardı 3gs için almıştım sağlam tutacağı var :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Abi bundan aldım(hatta aynı kadının resmide var :D ) .O cihazın demirinide kafamıza göre eğip bükebilidğimiz için çok sorun olmuyor istediğimiz yara istediğimiz şekilde duruyor.Şimdi benimki arabada :(

http://www.hama.com/...l-multi-bracket

Zafer bugün ben tam dediğinden aldım. Tek parça yaylı olmayan cinsten. SAdece kafa kısmında cama tutan ayak kısmında haraket var ve onlarda sabitleniyor. Açıksacı sen söylene kadar niye yay gibi istediğin yere dönebilenden almadım diye kendime kızdım. Sen söyledikten sonra iyiki bunu almışım dedim. Yarın sabah test ederim nasıl çekim yapacak. Migrostan aldım.

O uzun demir kısmı rahatsız ediyor, büküp çevirmesi kolay oluyor ama sallanıyor.

Tek parça derken şu gibi bir şey kastediyorum. http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-Car-Mount-Suction-Cradle-Holder-Charger-Kit-For-HTC-ONE-X-S720e/574779913.html

Bunun sağlam olanı lazım. Hareket kabiliyeti zayıf ama en azından sallanıyor.

Ben şundan alıcaktım çok beğendim gittim kasaya kız bana bir baktı fiyatını biliyormusunuz dedi,yok dedim.99 lira dedi :D Sonra gittim geri koydum yerine :D

13425370651821.jpg

Bunun markası da mı HAMA?

Birebir aynısını geçen sene telefon için DX.com 'dan aldım. 5 dolar civarındaydı fiyatı. 1-2 ay anca kullandım, sonra sabitleme kısmından kırıldı -ki kırılmasa bile bu da sallanıyordu.

http://www.aliexpress.com/item/Universal-360-Degree-Car-Mount-Holder-Windshield-Cradle-Stand-For-All-Cell-Phone-MP4-PDA-4/652808151.html

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

O titreşim işi bozuyor işte. Neyse bir çözüm üretebilmişsen ne mutlu.

Videoları bekliyoruz artık.

Bir de kaçırdım mı acaba? 32 GB kart var mıydı daha önce yoksa yeni mi aldın? Maliyeti ne oldu?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

O titreşim işi bozuyor işte. Neyse bir çözüm üretebilmişsen ne mutlu.

Videoları bekliyoruz artık.

Bir de kaçırdım mı acaba? 32 GB kart var mıydı daha önce yoksa yeni mi aldın? Maliyeti ne oldu?

Malasef titreşim var :(

video aşağıdaki gibi. 640*480 formatında.

31.saniyedeki karşından gelene bir bakın :angry: :angry:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sokak lambaları senin fardan daha iyi aydınlatıyor.. :D

Ayrıca, titreşim olmasa bile plakalar okunmuyor...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Arkadaşlar, bu işte sadece kayıt etme becerisi değildir önemli olan. Tercih meselesi tamam ama ben kontağı açınca kayda başlasın, kapatınca sonlandırsın isterim; GPS olsun, hız bilgisini göreyim isterim; plakalar okunsun isterim; "kart doldu mu acaba?" diye düşünmek, kontrol edip durmak istemem. Bunların yanısıra G sensörü olup kaza anında kaydı korumaya alsa, Goggle Maps ile gidilen rotayı gösterse fena mı olur yahu? ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Sokak lambaları senin fardan daha iyi aydınlatıyor.. :D

Ayrıca, titreşim olmasa bile plakalar okunmuyor...

Sayın büyüğüm Emmim.Konumuz far-mercek değil :D O başka konuda :)

Evet Titreşim olmasa dahi okunmuyor. Gerçi yağmur var ama yağmur olmasada değişen birşey olmayacak.

Yorum bağlantısı
Hakan Çark
Ben şundan alıcaktım çok beğendim gittim kasaya kız bana bir baktı fiyatını biliyormusunuz dedi,yok dedim.99 lira dedi :D Sonra gittim geri koydum yerine :D

13425370651821.jpg

:) Kız çok düşünceliymiş

Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

arkadaşlar ebayda bu 2 ürünü buldum yağmur sensörünü taktırma sorunu nedeni ile belki almayabilirim(sizin yorumlarınıza bağlı)ama kayıt cihazını beğendim siz tecrübeli arkadaşlarımında fikirlerini almadan alışverişi tamlamadım,

http://www.ebay.com/itm/New-G1000-HD-1080P-HDMI-Car-DVR-Camcorder-Recorder-G-sensor-/300837734492?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item460b53885c

http://www.ebay.com/itm/Car-Rain-Sensor-Auto-wiper-universal-for-all-cars-KC606-for-retail-/271098224048?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3f1eb69db0&vxp=mtr

hbr0z.jpg

hbr1j.jpg

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...