Mehmet Ozyurek 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Bir gün gelecek, F3'ü de seveceksiniz.. Boşa konuşuyorsunuz... Sizler arabalarınızı çok sevdiğiniz için bu duygular içindesiniz.. Bence tipi kötü değil... Benim tek eleştirim, bagajdaki saçmalıklar... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Bir gün gelecek, F3'ü de seveceksiniz.. Boşa konuşuyorsunuz... Sizler arabalarınızı çok sevdiğiniz için bu duygular içindesiniz.. Bence tipi kötü değil... Benim tek eleştirim, bagajdaki saçmalıklar... abi sevsek ne olacak fiyat politikası yanlış fiyatlar faiş yukarda biraz aşağı çekerlerse ben belki beğenirim ama birde hb bağajını büyütmeleri lazım sw gelin bir bakalım belki onu beğeniriz Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 F 3 ise, yine bu sınıfta devrim niteliğindeki özellikleriyle reklamlarda baş gösterdi. Aktif şehiriçi güvenlik sistemi, otomatik park sistemi, en düşük seviyedeki rüzgar katsayısı bu sınıfta ilkler arasında ve Ecoboost motoru. Tüm bunlarla birlikte global tasarımı diğer modellerinden daha fazla reklam vermesi de normaldir. Bu sınıfta yukarıda Bold ile işaretlediğim özellikler başka markalarda yıllar öncesinde vardı Yorum bağlantısı
Bahadır Akdemir 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 abi sevsek ne olacak fiyat politikası yanlış fiyatlar faiş yukarda biraz aşağı çekerlerse ben belki beğenirim ama birde hb bağajını büyütmeleri lazım sw gelin bir bakalım belki onu beğeniriz Fiyatların yüksek olduğu doğrudur ama aynı segmentteki arabaların fiyatlarını incekerseniz hepsinin pahalı olduğunu göreceksiniz.üç aşağı beş yukarı araçların fiyatları hep birbirine paralel. Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Olay aslında birçok arkadaşında üzerinde durduğu gibi fiyatın yüksek olması F3 te. Bende F2,5 var arabamı da seviyorum ama deseler ki aynı fiyat hangisini alırsın düşünmeden F3 derim. Sonuçta daha yeni bir teknoloji ve artı özellikler. Görünüş olarakta eminim hepimizin, en azından bir çoğumuzun gözü alışacaktır. Bagajı da muhtemelen ince stepne koyarak bir parça daha genişleteceklerdir. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 F1'den sonraki hb'ler bence olmadı. F1'in sedanı berbattı, 2 ve 3'ün de sedanı güzel bence. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Bu sınıfta yukarıda Bold ile işaretlediğim özellikler başka markalarda yıllar öncesinde vardı Ecoboost motor sınıftaki ilkler arasında demedim. Otomatik park hangi markada vardı bu sınıfta? Bilmediğimden. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 (düzenlendi) F1'den sonraki hb'ler bence olmadı. F1'in sedanı berbattı, 2 ve 3'ün de sedanı güzel bence. En güzel sedan F3 Mondeo ve focus sınıfı arasında bir araba gibi duruyor. F1 sedan kötüydü. Hatcback olarak F1 biraz eski kalıyor. F2.5 ve F3 ayrı ayrı güzel fakat F3 daha güncel tasarıma sahip ve 1 adım daha önde. Bence yeni focus 3'ün sedan ve hatcback tasarımları güzel. Yolda diğer arabalara göre daha dinamik duruyor. Resimlerdeki duruşu ile diğer arabalar arasındaki duruşu farklı. 15 Eylül 2011 tarihinde Ayhan ?ent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 F1'den sonraki hb'ler bence olmadı. F1'in sedanı berbattı, 2 ve 3'ün de sedanı güzel bence. Aynen bence de durum böyle... Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Fiyatının yüksek olması ve Focus adıyla çıkmış olması beklentilerimizi yükseltmişti o nedenle çok yadırgadık aracı.karakteristik stoplardan uzaklaşmasıda hatcback için eksiler hanesine yazıldı bizim açımızdan.Amam yavaş yavaş alışacağız gibi geliyor tasarıma.tabi fiyatının düşmesi şartıyla.yoksa 60 bin tl civarında bir üst sınıftan tercih edilebilecek araçlar var.Şu aralar c sınıfı bütün araçların fiyatları hayli yüksek.focusta o fiyat seviyesinden satılıyor. Ecoboost motor sınıftaki ilkler arasında demedim.Otomatik park hangi markada vardı bu sınıfta? Bilmediğimden. Volkswagen de uzun zaman önce vardı.opsiyon olarak alınabiliyordu. Aynen bence de durum böyle... F2 hatchback in hastalarıda çok fazla abi ama F1 başka yinede Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Fiyatının yüksek olması ve Focus adıyla çıkmış olması beklentilerimizi yükseltmişti o nedenle çok yadırgadık aracı.karakteristik stoplardan uzaklaşmasıda hatcback için eksiler hanesine yazıldı bizim açımızdan.Amam yavaş yavaş alışacağız gibi geliyor tasarıma.tabi fiyatının düşmesi şartıyla.yoksa 60 bin tl civarında bir üst sınıftan tercih edilebilecek araçlar var.Şu aralar c sınıfı bütün araçların fiyatları hayli yüksek.focusta o fiyat seviyesinden satılıyor.Volkswagen de uzun zaman önce vardı.opsiyon olarak alınabiliyordu. F2 hatchback in hastalarıda çok fazla abi ama F1 başka yinede VW' de C sınıfında hangi araçta vardı? Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 (düzenlendi) Bu arada günden güne değişiyor Ford listeleri. F3'e comfort donanım gelmiş. Ne hikmetse 125 hp'nin yanına 105 hp benzinli seçeneği de eklenmiş. (Tüp takılabilen versiyon mu oluyor acep ) Nedense CMax ve Mondeo'da Ecoboost seçenekleri de görünmüyor gün itibarıyla... 15 Eylül 2011 tarihinde Fazl? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Olgu Temurtürkan 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 niye bu kadar tepki çekiyor veya şaşırılıyor anlamadım, bir aracın yeni kasası piyasaya çıkınca eskisinin üretimi durur. bu olağan bir durum. her markada böyledir bu, bi opel classic adı altında uzun bir süre daha üretimini sürdürmekte. bmw e46 üretiyormu hala veya e60. yada mercedes efsane kasası w140 ı ? hangi aracın yenisi çıkarsa eskisinin üretimi durur. talep derseniz üretilse bir çok kişi bu markalarda bu araçları almak ister ancak yenilenmek rekabetin gereğidir. ladalar var bi tek yıllardır aynı kasa ile devam eden fiyatı yüksek yeni kasaların doğru, ancak bu parayı buna verene kadar gider 2. 3.-5. el şunu alırım ı da anlamıyorum, lafım kimseye değil, ancak alınan aracada bakabilmek lazım. ankara özellikle binlerce e30-e36 bmw trafikte geziyor sebebi ise örneğin 0 fiestaya para vereceğime gider 2. el bmw alırım, tüp attımı çok ucuza gider. al arkadaşım ama o araca da bakabilmek lazım, sonra trafiğin ortasında a kayışı koptu b motoru arızalandı diye kalıyor sonra herkesin düzenini bozuyorsun. iş arabayı almakla bitmiyor, onun masraflarına da katlanmak lazım Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 VW' de C sınıfında hangi araçta vardı? golf,golf plus,touran da otomatik park focus çıkmadan önce mevcuttu. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Touran' da biliyordum ama, Golf' te olduğunu bilmiyordum. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Touran' da biliyordum ama, Golf' te olduğunu bilmiyordum. golf VI da var.Ama reklamını pek yapmadılar touran dada.ford bu sistemin reklamını daha iyi yaptı Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Giden gitmiş neyse artık, benim merak ettiğim focus 2 lerin fiyatları bu durumdan nasıl etkilenir, artar mı azalır mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Fiyatların yüksek olduğu doğrudur ama aynı segmentteki arabaların fiyatlarını incekerseniz hepsinin pahalı olduğunu göreceksiniz.üç aşağı beş yukarı araçların fiyatları hep birbirine paralel. hepsi pahalı olabilir doğru ama, civic hb , yol sesi düşük konfor daha üstün, görüntü görsellik hepsi üst noktada bagaj büyük 415lt. v.s. v.s golf, onlar ne yaptığını bilmiyor zaten fiyat politikaları bana göre yanlış, sırada bekleme hep sıkıntı. eğer 50-60 bin tl fiyatlarda bir araç alacaksam bunun karşılığını görmek isterim. focus 3 de ses düşmüş ama yeterli değil, görsellik bence henüz gözüm alışmadı fiyat aşağı çekilirse o zaman bunlar aranmadan alınacak bir araç olur. yüksek fiyat= beklenti artışı eğer bunu karşılayamıyor sıkıntım burada ben focusu alırken yeni megan hb de baktım araca bindim aracın içine baktım bu kaliteye 39.000 tl vermem deyip vaz geçtim. araç dışarıdan çok güzel ama içini melzemeyi beğenmedim ama fiyat 32-33 tl civarlarında olsa ne kadar ekmek okadar köfte diyip beğenebilirdim. anlatmak istediğim buydu. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 bir gün f4 çıktığında da f3 için aynısını söylecek bir sürü insan vardır. 2.5 geçiş kasası idi ve görevini tamamladı. Özellikle bir araç tasarlarken aracın eski hatlarını tamamen silip komple farklı bir görnüme büründürmek çılgınlıktır ve çok büyük bir kumardır. yakında focus3 de alışıldığında focus 2.5 lar unutulacak. Otomobil tasarımlarına bakarsanız bir dönem yuvarlak hatların ön plana çıktığını görebilrisiniz. ardından keskin hatlar ve yeniden yuvarlak hatlar devir keskin hatlı araçların devri. F3 ler fiyat olarak kimisinin pahalısına gidebilir. ancak segmentindeki diğer araçlarla kıyaslandığında (donanım vs) çok da pahalı olmadığı gözlemlenir. 62 tl ye focus alacağıma mondeo 1.6 alırmıydım almazdım. kasanın motora ağır geleceği kesin. ikincisi parça vs 62 tl olsa gidip bmw nin 100k km sindeki aracı da almazdım. gider az binilmiş bir iki yaşında bir araç (ki ford mondeo tercihimdir) alırdım. otomatikman %30 civarında kar etmiş olurdum ÖTV falan filandan. yani herkesin kendine göre bir takım hespaları bir takım beklenti ve zevkleri var. bence mondeo mk4 ün arka tarafı berbat focus 2.5 un arka tarafı berbat focus3 sedan görünüm olarak daha göze hoş geliyor. bu arada mondeo da bir iki seneye kadar kasa değiştirip arkada tarafını makyajlatacak sanırım. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 F 3' ü birçok arkadaşımız test etti. Beğenilmeyen yönleriyse; - Ön tasarım, - 6. vitesin konumu, - Aktif şehiriçi güvenilik sisteminin devreden çıkartıldığında uyarı vermemesi, - Kalın stepne ile küçülen bagaj (stepne incelse bile, önceki kasa kadar büyük olmayacak) ve bagaj kolları, - 180 ps. motorun performansı. Bu konu beni çok şaşırttı. Bu motor 1600-5500 d/d' de 240 nm./260 nm. tork ve 6000 d/d' de 180 ps. güç veriyor. 0-100 8 sn. Bu sayısal rakamlara göre aracın ağırlığına rağmen yine de kullanıcıları memnun etmesi gerekirdi. Avrupa' da aynı motorun 150ps. versiyonu da var, acaba bize de 150 ps. mi geldi diye düşünmeye başladım. Çünkü birkaç yerde testini izlediğimde 0-100 değeri 8,8 - 8,9 sn. çıktı ve bu değer Avrupa' da satılan 150 ps. motorun değeri. Beğenilen yönlerini zaten biliyoruz. Peki F 2 ve 2,5' daki beğenilmeyen şeyler daha mı azdı? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Bir gün gelecek, F3'ü de seveceksiniz.. Boşa konuşuyorsunuz... Sizler arabalarınızı çok sevdiğiniz için bu duygular içindesiniz.. Bence tipi kötü değil... Benim tek eleştirim, bagajdaki saçmalıklar... Bu kadar duygusal olmaya gerek yok, sonuçta 4 teker bir makine. Yeni fiesta çıkınca da benzer tepkiler oldu. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Bence olay tamamen duygusal Focus 3 fiyatı uygun bir rakamda olsa çoksatacağı belli. 60 sınırı alacak olanalrı çok düşündürüyor. Bu paraya daha güzel araba alınır mahalle baskısı oluşuyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Bu sınıfta yukarıda Bold ile işaretlediğim özellikler başka markalarda yıllar öncesinde vardı +1 F1'den sonraki hb'ler bence olmadı. F1'in sedanı berbattı, 2 ve 3'ün de sedanı güzel bence. Ecoboost motor sınıftaki ilkler arasında demedim.Otomatik park hangi markada vardı bu sınıfta? Bilmediğimden. vw serisi aşırı besleme küçük motor ve park asistanını kaç senedir C segmentine indirdi doğuş gedirmedi idye pek bilinmiyor. zaten otomatik park sistemi bize göre değil yine zaten freni gazı da kendi yapmadığı için ben sarmadı en azından fren ikendi yapaydı iyiydi Aynen bence de durum böyle... sedan FI in neyi varmış 99 dan 2005 e kadar toyota o dizayna geçecem diye 4 defa araba değişti FII de bana çok kütük geliyor standart olarak. FII.5 hatları daha güzel. ama onunda koltuk döşemesi kadife değil anca x paketin çakma derisi idare eder Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 1. Ülkelerin sigorta/mtv kural değişikliğine uygun hacim/motor gücü üretilir, 150 Ps gelse, 180 Ps ile aynı fiyata ssahip olur bizim memlekette, aklı başında olan getirmez 2. Marka imajı ile teknik/kullanımsal fayda ayrı çeyler, tavanında patinaj çektiğim, bagajı için daha küçük, dışı daha büyük olan Vw Scirocco nun fiyatı ile Cupra arasında nerede ise 2.el focus tdci farkı mevcut. Ama Scirocco satılıyor hem de millet kuyrukta. Yani bedel ödenirken imaj meselesi de var. Türkiye de Ford denince ilk akla gelen sağlamlık (anket sonucu), Mercedes denince ise lüks/elit hissi. Merso elbette sağlam, konumuz satış bedeli. 2011 yılı için geçerli olmak üzere, çoğu insan focus3 tdci a 60-70.000TL vermezzz. 2014 te verebilir onu bilemem. 3. Mesela S-max, ultra nefis bir araba, ultra nefis bir iç alan, yol tutuş vs. Ama benzinli manuel Tiguan bile daha pahalı. Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 sedan FI in neyi varmış 99 dan 2005 e kadar toyota o dizayna geçecem diye 4 defa araba değişti FII de bana çok kütük geliyor standart olarak. FII.5 hatları daha güzel. ama onunda koltuk döşemesi kadife değil anca x paketin çakma derisi idare eder +5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts