Hüseyin Matur 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 Şu zamana kadar interneti vodem olarak kullanıyordum. Artık komşudan bağlanmak istiyorum. Mevcut laptobun anteni yeteri kadar çekmiyor. Bunu için ne yapmam gerek. Aşağıdaki üründenmi alacağım. Yoksa? http://urun.gittigidiyor.com/PLATOON-PL-93...0QQidZZ46743031 http://urun.gittigidiyor.com/USB-WiFi-Wire...827340#aciklama Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 Yasal değil sayın hocam. İnterneti paylaşmak yasal değil mi? E bütün wireless'ı olan mağazalar,kurumlar suç işliyor o zaman. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 Aslında evet suç işliyorlar, 1930 dan kalma posta telefon telgraf yasası olunca Yorum bağlantısı
Mehmet Saat 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 internet için telefon bağlı olması şartı arayan(telefon olmasada internet verebilecek olsalarda) ve ödediğimiz faturanın %50 sini vergi olarak ödüyorsak bence bir interneti 100 kişide kullansa suç olmamalı Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 İnterneti paylaşmak yasal değil mi? E bütün wireless'ı olan mağazalar,kurumlar suç işliyor o zaman. Mağazalar, kurumlar alırken buna göre alıyorlardır belki, şu digiturk'un kurumsal üyelikleri gibi. Eğer böyle bir konu yoksa onlar da suç işliyor evet. Ancak evindeki internetini üst alt yan sağ sol şahıslarla paylaşamazsın. Yassah Yorum bağlantısı
Onur Demir 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 Dünyanın en yavaş internetine telefon ücreti dahil(zorunlu) 70-75tl ödüyorsam paylaşırımda satarımda Konunun açılma amacı olan soruyla ilgili; Komşu nerde ? Aranızdaki mesafe nekadar? Senin PC notebook mu yoksa Masaüstümü? Masaüstüyse belirttiğin cihazlardan yada benzerlerinden alman şart. Ama notebook kullanıyorsan ve tarihi eser değilse wifi si vardır ve o bahsi geçen aparatlar kadar kapsama alanı vardır. Yani çok bir işine yaramaz onlar. Wi-fi paylaşımı yasak diye, konuda kapanmaz umarım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 Bu işin cezası var doğrudur. Ancak işin şu açığı var... Neye göre paylaşılıyor. Yani iki dairede de paralel hat varsa kim ne diyebilir? Veya iki dairedede hat sahibinin hakkı varsa, kim ne diyebilir? Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 O zaman evin içinde de paylaşmayalım. Zinhar,arkadaş gelir misafir olur,birden bire cebinden telefon çıkarır nete girer neyim. Amanın.. Böyle saçma yasa mı olur yaa? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 O zaman evin içinde de paylaşmayalım. Zinhar,arkadaş gelir misafir olur,birden bire cebinden telefon çıkarır nete girer neyim. Amanın.. Böyle saçma yasa mı olur yaa? Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 İmzaladığınız şartnameye göre kullanım hakkına sahip oluyorsunuz. 3. kişilere para veyahut parasız dağıtım yasak ve cezai yaptırım uygulanır. Biz internet kafelerinki kurumsal olduğu için bizim işyeri içi dağıtım hakkımız ve üzerinde para kazanma hakkımız var. O da sınırlı Ama havadan giden veriyi kim tutacak? Kimse. Boşver hocammmmm paylaşşşşşşşş Denizli' de olsaydın ben senin laptopa bir modlama yapardım, 3 km.' ye kadar da garanti verirdim Yorum bağlantısı
Mehmet Saat 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 bu yasanın sadece adı var uygulama yapamıyacaklarını kendileride bildikleri için sesleri çıkamıyor.... Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 En son wifi mod işim buna çok benziyordu. 8 km.' ye kadar çıkabilmiştim Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 bu yasanın sadece adı var uygulama yapamıyacaklarını kendileride bildikleri için sesleri çıkamıyor.... Yasayla ilgisi yok. Şikayet olursa sesleri çıkar. Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 Laptopun kablosuz bağlantısı az çekiyorsa bir tane Access Point(Sinyal Arttırıcı) al. Arkadaşının modemi ile eşleştir evinde full çekim kullan... Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 En son wifi mod işim buna çok benziyordu. 8 km.' ye kadar çıkabilmiştim 8 km iyi midir? Bizim enişte de iş yerinde,evdeki netten giriyorum deyip duruyordu. Ev Demet'te,işyeri Beşevler'de. 8-10 km rahat var. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 30 Ekim 2011 Yazar Paylaş 30 Ekim 2011 Fetvası vaaar. Ben buldum. Bu parça bana lazım işte, bir türlü. Cevabı, tek telefon ile bulurum fakat ben istiyorum ki bilinçlenelim bilgilenelim. Dünyanın en yavaş internetine telefon ücreti dahil(zorunlu) 70-75tl ödüyorsam paylaşırımda satarımda Konunun açılma amacı olan soruyla ilgili; Komşu nerde ? Aranızdaki mesafe nekadar? Senin PC notebook mu yoksa Masaüstümü? Masaüstüyse belirttiğin cihazlardan yada benzerlerinden alman şart. Ama notebook kullanıyorsan ve tarihi eser değilse wifi si vardır ve o bahsi geçen aparatlar kadar kapsama alanı vardır. Yani çok bir işine yaramaz onlar. Wi-fi paylaşımı yasak diye, konuda kapanmaz umarım Bilgisayar laptop. Tarihi eser değil yani son kasa diyebilirim. Karşı apartmandan çekiyor ama bazen çok düşüyor yeterli değil. Çekimi artırmam gerek. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 Ayrı paketleri var onların.Yasal değil ama kablosuz bağlantının paylaşımını kim nereden tespit edecek. Komşudan habersiz paylaşılsa günah olur ama komşu ile birlikte yapılacağı için o konuda da sorun yok.(Hocaya vaaz veriyom, kesin başıma bir iş gelecek) Hiçbir ayrı paketleri yok. Ne de toplu internet kullanım' a göre mecburi olan altyapıları. En büyük sakatlık onlarda zaten. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 Fetvası vaaar. Ben buldum. Sen de böyle diyorsan sorun yok o zaman Dayan gitsin hocam. Şikayet edilmediğin sürece kimse yakalayamaz da zaten. Günah da değilmiş. Devam. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 (düzenlendi) 8 km iyi midir? Bizim enişte de iş yerinde,evdeki netten giriyorum deyip duruyordu. Ev Demet'te,işyeri Beşevler'de. 8-10 km rahat var. Onda bu kadar devasa bir şeyde yoktu. Tv üstü antenler kadar belki. .. Ya,nete laf attım. Netim kaydı. triple post yapmışım. Temizlensin efeem. 30 Ekim 2011 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 30 Ekim 2011 Yazar Paylaş 30 Ekim 2011 Sen de böyle diyorsan sorun yok o zaman Dayan gitsin hocam. Şikayet edilmediğin sürece kimse yakalayamaz da zaten. Günah da değilmiş. Devam. Sadece bana özel fetva bu. Diğer halkımız için ayrıca almak lazım. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 30 Ekim 2011 Yazar Paylaş 30 Ekim 2011 .. Ya,nete laf attım. Netim kaydı. triple post yapmışım. Temizlensin efeem. Bende diyorum nooo'luyor. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 Telekom izliyor bizi Cihan. O zaman,akşam vakti canları sıkılmasın.. Benden gelsin.. 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 Cihan o dediğin alet insan sağlığına zararlı düzeyde olan cihazlardandır. Bilmamkaç birşey değerleri vardı unuttum. Bu benim yaptıklarımın hiçbir şekilde sağlığa eksi yönde bir etkisi olmuyor Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 Ya abi,insan sağlığına sen vermesen,ben vermesem de birileri veriyor nasıl olsa zarar. Bunun dibinde oturacak değiliz ya. Yorum bağlantısı
Recommended Posts