İbrahim Şafak 12 Kasım 2011 Paylaş 12 Kasım 2011 My fiesta aracıma bugun uğraşarak ayaklara led çektim.. ama.. :==) ford gene yapmış yapacagını orada duy yerleri var ama ampul takmamıslar tekrar ledleri söktüm 4 liraya fordden ampul aldım.. myfiesta aracı olanlara bilgi amaçlı olsun diye yazıyorum saygılar 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Kasım 2011 Paylaş 12 Kasım 2011 mondeo mk2'lerden beridir aynısını yapıyor. ayıp valla... Yorum bağlantısı
Barış Çelik 12 Kasım 2011 Paylaş 12 Kasım 2011 My fiesta aracıma bugun uğraşarak ayaklara led çektim.. ama.. :==) ford gene yapmış yapacagını orada duy yerleri var ama ampul takmamıslar tekrar ledleri söktüm 4 liraya fordden ampul aldım.. myfiesta aracı olanlara bilgi amaçlı olsun diye yazıyorum saygılar ne güzel sizde yeri var bizim araçlarda yok çok uğraşarak kendim yaptım zamanın da harikada oldu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Kasım 2011 Paylaş 12 Kasım 2011 Hazır çekilmiş lede, 12V ları bağlasaydınız? Yorum bağlantısı
İbrahim Şafak 12 Kasım 2011 Yazar Paylaş 12 Kasım 2011 Hazır çekilmiş lede, 12V ları bağlasaydınız? çağlar abi sanayiye gidemedim servis evimin dibinde sanayiye gidince led alacam öneriniz varmı hemde bu hızla kırmızı da alacam denerim artik hangisi güzel olursa Yorum bağlantısı
İbrahim Şafak 13 Kasım 2011 Yazar Paylaş 13 Kasım 2011 Duy var, ampül mü yok? Aynen öyle duy var ampülleri yok görünce küferttim forda 4 liralık malzemeyi çalmışlar kaldıki bana 4 lira kendileri 2 lira belkide 1 lira Yorum bağlantısı
İbrahim Şafak 14 Kasım 2011 Yazar Paylaş 14 Kasım 2011 bişey soracam bu ayak aydınlatması tavan lambasını yakınca yanmaz mı? yoksa onadamı bişey koydularda ben bilmiyorum Yorum bağlantısı
Tunç Selek 20 Kasım 2011 Paylaş 20 Kasım 2011 çok merak ettim resim varmı acaba? bende de myfiesta var ama nasıl yaparım bilmiyorum Yorum bağlantısı
İbrahim Şafak 21 Kasım 2011 Yazar Paylaş 21 Kasım 2011 çok merak ettim resim varmı acaba? bende de myfiesta var ama nasıl yaparım bilmiyorum şöyle bi eğilin bakın şöför kısmında tam ortada duruyor duy kısımları,yolcu kısımında biraz daha sola dogru size göre Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Kasım 2011 Paylaş 21 Kasım 2011 Yuh diyorum bu Ford' a, tam oturdu bu laf artık. Yorum bağlantısı
Mert Yavaş 25 Kasım 2011 Paylaş 25 Kasım 2011 My fiesta aracıma bugun uğraşarak ayaklara led çektim.. ama.. :==) ford gene yapmış yapacagını orada duy yerleri var ama ampul takmamıslar tekrar ledleri söktüm 4 liraya fordden ampul aldım.. myfiesta aracı olanlara bilgi amaçlı olsun diye yazıyorum saygılar merhabalar bende 1.4 tdci myfiesta sahibiyim 2011 model bisi sormak istiyorum simdi servisteyi arkadaslara birde bakmalarını soyledim evet duy var fakat ampulu takmıslar calısmamıs bunun bir formulumu var acaba neden boyle oldu merak etmek istedim acaba siz elektirik kablosuyla ilgilimi bisi var veya siz ampul takmak disinda baska bisi yaptınızmı merak ettim acaba diger aydınlatma yerlerindede varmı sadece ampullerimi yok yoksa bana bilerekmi ampul taktık abı calısmadı fln dediler tesekkur ederim Yorum bağlantısı
Atilla Can Çetiner 25 Kasım 2011 Paylaş 25 Kasım 2011 eğer duy varsa ve çalışmadı dendiyse iyi üfürmüşler diyorum Yorum bağlantısı
Mert Yavaş 25 Kasım 2011 Paylaş 25 Kasım 2011 eğer duy varsa ve çalışmadı dendiyse iyi üfürmüşler diyorum neden boyle bir yalan soylesinler ki servisten cıkıp sanayiye gidicem valla birde orda ustaya deneticem :=) yoksa acaba kapı acılırkenmi yanıyor bunlar denemedimi yoksa takmakmi istemiyorlar :==) Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Kasım 2011 Paylaş 25 Kasım 2011 Benim sigorta panelinin altında, yan tarafta 3 pinli bir soket var, güzelce kıvırmış sabitlmlemişler, acaba ne işe yarar bu zımbırtı ? Yorum bağlantısı
Mert Yavaş 25 Kasım 2011 Paylaş 25 Kasım 2011 servisten cıkınca baktım evet duylara ampul yerlestirmisler sonra duyu cıkardım baktım yok yanmıyor ıkı taraftada var diger myfiestaya denemisler o da oyle siz ne yaptınız peki ? sigorta flnmi takmak gerekiyor acaba? Yorum bağlantısı
Bektaş Aslantaş 25 Kasım 2011 Paylaş 25 Kasım 2011 bu dediğiniz aydınlatma sadece 2011 modellerdemi var bende 2009 fiesta tdci comfort var bundada varmıdır? Yorum bağlantısı
İbrahim Şafak 29 Kasım 2011 Yazar Paylaş 29 Kasım 2011 bu dediğiniz aydınlatma sadece 2011 modellerdemi var bende 2009 fiesta tdci comfort var bundada varmıdır? bi eğil bak belki vardır Yorum bağlantısı
Tunç Selek 29 Kasım 2011 Paylaş 29 Kasım 2011 İbrahim Hocam; öncelikle teşekkürederim bizi uyandırdığın için; 2011 myfiesta da duy var heriki tarafta da 12v5w lık ampüller le denedik, beyaz karanlık ta oldukça hoş duran ampüllerde karar kıldım.Güzel oldu, belki sonra turuncu yada kırmızı bulursam denerim 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Şafak 29 Kasım 2011 Yazar Paylaş 29 Kasım 2011 İbrahim Hocam; öncelikle teşekkürederim bizi uyandırdığın için; 2011 myfiesta da duy var heriki tarafta da 12v5w lık ampüller le denedik, beyaz karanlık ta oldukça hoş duran ampüllerde karar kıldım.Güzel oldu, belki sonra turuncu yada kırmızı bulursam denerim önemli değil fordun eksiklerini tamamlıyoruz ) foto koysanda baksak benim araç şehir dışında foto cekemiyorum Yorum bağlantısı
Özgür Mert 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 Burada okudum indim aracıma baktım gittim sanayiye 2 tl ye 2 ampul aldım taktım ve doğrudan doğruya çalıştı. Hoş oldu ben beğendim. Arabanın içi çok iyi aydınlanıyor ayrıca ön koltuklarınızn altı boşsa arka koltuk ayak basma yerleri bile aydınlanıyor. Yorum bağlantısı
Özgür Mert 26 Mart 2012 Paylaş 26 Mart 2012 işte foto fakat flaşlı çekince parlıyor, çekmezsen karanlık kalıyor olduğu kadar.. Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 27 Mart 2012 Paylaş 27 Mart 2012 gayet hoş olmuş bizim titaniumlara sarı ışık koymuşlar bende beyaz photon ampul aldım taktım gayet hoş durdu hem daha aydınlık oldu:) Yorum bağlantısı
Tayfun Doğan 28 Mart 2012 Paylaş 28 Mart 2012 Arkadaşlar bu duy 2012 trendlerde de var mı? Şehir dışındayım arabam yanımda yok. Çok merak ettim şimdi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts