Sinan Özdemir 14 Ekim 2016 Paylaş 14 Ekim 2016 Peki iç aydınlatma sigortası mı?ayak aydınlatma diye bi sigorta Yok çünkü.gerçi iç aydınlatma sigortasıysa tavan aydınlatmada yanmaması lazım Yorum bağlantısı
Can Çelik 15 Ekim 2016 Paylaş 15 Ekim 2016 Ben çakmak sigortasını karıştırmadan tek yek sökerek bulmuştum bence sigortaları tek tek inceleyin illa atık olmasına gerek yok bie ihtimal çalışmaması için. Zaten tesisat tam değilse çözüm olmaz bunlar hocam Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 27 Nisan 2017 Paylaş 27 Nisan 2017 On 12.11.2011 at 17:19, İbrahim Şafak yazdı: My fiesta aracıma bugun uğraşarak ayaklara led çektim.. ama.. :==) ford gene yapmış yapacagını orada duy yerleri var ama ampul takmamıslar tekrar ledleri söktüm 4 liraya fordden ampul aldım.. myfiesta aracı olanlara bilgi amaçlı olsun diye yazıyorum saygılar İbrahim Bey, paylaşım için çok teşekkür ederim. Biraz önce konuyu okumamla birlikte eski araçtan kalan turuncu dipsizleri kaptığım gibi arabaya koştum. Ve sonuç (arabayı aldık alalı temizlemeye hiç fırsat olmadı, kusura bakmayın kirlilik için) Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 17 Eylül 2019 Paylaş 17 Eylül 2019 Bilgi olması açısından bende 2015 1.5 trend X donanım araca taktım, hiçbir işleme ihtiyaç duymadan sadece T10 ampulle 1 liraya (2 adet ampul) çözüldü. İleride tüm ampulleri beyaz led yapmayı düşünüyorum, o zaman değiştiririm belki. Yorum bağlantısı
Recommended Posts