Emre Toprak 13 Kasım 2011 Paylaş 13 Kasım 2011 Arkadaşlar 2006 Focus Ghia Tekno paket focus'um var. Yalnız kırmızı ambiyans ışığı yok. Geçen hafta bir arkadaşımın arabasına bindim o da 2006 tekno paketsiz onda vardı. Benden başka 2006 focus'u olup da kırmızı aydınlatması olmayan var mı merak ediyorum. Yoksa bana mı denk geldi bu ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Kasım 2011 Paylaş 13 Kasım 2011 İç aydınlatma plastiğinin sağ/solunda 2 ufak delik vardır, bunların içine gömülüdür, 2006 Ghialarda bile vardı Yorum bağlantısı
Emre Toprak 13 Kasım 2011 Yazar Paylaş 13 Kasım 2011 Bende yok ya kafayı yiyeceğim. Otokoç'a gitsem bir sonuç elde edermiyim acaba Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Kasım 2011 Paylaş 13 Kasım 2011 Bayi ne yapacak ki? Ön farlarınız virajda sağa sola dönüyor mu? Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 13 Kasım 2011 Paylaş 13 Kasım 2011 Focus larda olduğunun farkında değildim.Arkadaşınız sonradan takmış olabilirmi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Kasım 2011 Paylaş 13 Kasım 2011 Orijnal summerlayt için 500-800 TL harcanayanı henüz görmedim , orjinalde vardı 2006 larda Yorum bağlantısı
Emre Toprak 13 Kasım 2011 Yazar Paylaş 13 Kasım 2011 Bayi ne yapacak ki? Ön farlarınız virajda sağa sola dönüyor mu? Dönüyor tabi canım. Tekno paketli araç. Herhalde benim arabanın şanssızlığı. Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 13 Kasım 2011 Paylaş 13 Kasım 2011 2006 Focus Ghia'da var, farlarla beraber devreye giriyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel 14 Kasım 2011 Paylaş 14 Kasım 2011 (düzenlendi) arkadaşlar bende de 2006 Ghia Tekno Paket Focus var ancak bu iç ambiyans ışığı bende de yok sanırım bu arada iç ambiyans ışığı derken kapı içlerinin loş bir kırmızı ışıkla aydınlatılmasından mı bahsediliyor eğer buysa benim aracımda da yok 14 Kasım 2011 tarihinde Mustafa Kestel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 14 Kasım 2011 Paylaş 14 Kasım 2011 Benim aracımda 2006 ghia (tekno değil) ama var.Demek ki teknolarda da eksik var,Ampul yerleri var mı belki arızalıdır,yapımının anlatıldığı konular var kendinizde yapabilir yada yaptırabilirsiniz.. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 14 Kasım 2011 Paylaş 14 Kasım 2011 arkadaşlar bende de 2006 Ghia Tekno Paket Focus var ancak bu iç ambiyans ışığı bende de yok sanırım bu arada iç ambiyans ışığı derken kapı içlerinin loş bir kırmızı ışıkla aydınlatılmasından mı bahsediliyor eğer buysa benim aracımda da yok Bahsedilen tavan lambalarından aşağıya vuran kırmızı renkli bir aydınlatma. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 14 Kasım 2011 Paylaş 14 Kasım 2011 2005 ghia, 2006 Sport ve 2010 trend de de yoktu kendimiz sonradan ekledik. Maliyeti çok ucuz bir işlem lakin yedek parça olarak tavan iç lambası değişiyor maliyeti 750TL Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel 15 Kasım 2011 Paylaş 15 Kasım 2011 (düzenlendi) Adnan Bey ampul yerlerinin olup olmadığına dikkat etmedim bakma fırsatım da olmadı henüz ancak ben aracımı ikinci el aldım önümüzdeki ay tam 1 sene olacak, aracım 2005 ekimde alınmış diye biliyorum ancak 2006 model..belki bu yüzden yoktur ? Bahsedilen tavan lambalarından aşağıya vuran kırmızı renkli bir aydınlatma. Anladım Fatih Bey, çok teşekkür ederim cevabınız için peki bu ışık olup da fark etmemiş olma ihtimalim var mı, yani aydınlatması vitesin üzerine kadar falan geliyor mu yoksa sadece bir ışık huzmesi olarak havada mı kalıyor bunu da merak ettim aslında Saygılarımla. 15 Kasım 2011 tarihinde Mustafa Kestel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 15 Kasım 2011 Paylaş 15 Kasım 2011 bu ışık olup da fark etmemiş olma ihtimalim var mı, yani aydınlatması vitesin üzerine kadar falan geliyor mu yoksa sadece bir ışık huzmesi olarak havada mı kalıyor bunu da merak ettim aslında Ön tavan lambasının iki kenarından aşağıya doğru teyp ve vites kısmını aydınlatan hafif turuncu renkli bir ışık belki dikkatinizi çekmemiş olabilir. Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel 15 Kasım 2011 Paylaş 15 Kasım 2011 Ön tavan lambasının iki kenarından aşağıya doğru teyp ve vites kısmını aydınlatan hafif turuncu renkli bir ışık belki dikkatinizi çekmemiş olabilir. Umarım dikkatimi çekmemiştir Adnan Bey, çok teşekkür ederim cevabınız için ilk fırsatta bakmaya çalışacağım inşallah vardır Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2011 Paylaş 15 Kasım 2011 Benim aracımda 2006 ghia tavanda kırmızı lambalar mevcut,tekno pakette olmaması şaşırtıcı. Yorum bağlantısı
Hasan Kerik 15 Kasım 2011 Paylaş 15 Kasım 2011 Benim araçta 2006 ghia focus tdci ve bendede o turuncu ışıklar var. Tekno pakette kesin vardır diye tahmin ediyorum tabi bir şey olduysa ve eski sahibi fiyat yüzünden başka bir ayna takmadıysa. Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel 17 Kasım 2011 Paylaş 17 Kasım 2011 tekrar baktım arkadaşlar ancak benim aracımda öyle bir aydınlatma yok, aydınlatma gözleri de yok yani tahminimce, aracım 2005 ekim ayı çıkışlı olduğu için yoktur; 2006 itibariyle çıkan araçlarda vardır diye düşünüyorum. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 17 Kasım 2011 Paylaş 17 Kasım 2011 Yeni Focus Titanium/Ghia Submarine (Kırmızı LED'li) Aydınlatmalı Tavan Lambası (Sadece 1 Ad.) 100 TL İç lambayı üstteki modelle değiştirirseniz sizinde submarine lambanız olur 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2011 Paylaş 17 Kasım 2011 Tam olmaz sub marine için ince ve ince soketi olan bir tesisat kablosu yoksa soyadaşım gibi harita lambasının biri iptal edilecek ve düğmesi ile bağlanacak yada kontak açık hattından tesisat çekilip bağlanacak.Tesisat varsa zaten sorunda yok aynen bu alınacak lamba işe yarar. Yorum bağlantısı
Akan Belen 17 Kasım 2011 Paylaş 17 Kasım 2011 Buna hiç dikkat etmemiştim valla demekki yok.Bizim araçlarda varmıdır bundan acaba.2006 larda varsa bizimkinde fazlasıyla olmalı diye düşünüyorum ama dur işe gideceğim birazdan yeniden bir bakayım ben buna Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel 19 Kasım 2011 Paylaş 19 Kasım 2011 (düzenlendi) İç lambayı üstteki modelle değiştirirseniz sizinde submarine lambanız olur Umarım bu kadar kolay oluyordur Adnan Bey Tam olmaz sub marine için ince ve ince soketi olan bir tesisat kablosu yoksa soyadaşım gibi harita lambasının biri iptal edilecek ve düğmesi ile bağlanacak yada kontak açık hattından tesisat çekilip bağlanacak.Tesisat varsa zaten sorunda yok aynen bu alınacak lamba işe yarar. Peki tesisatın olup olmadığını değiştirme anında mı anlayacağız yoksa daha önce anlayabilir miyiz Oktay Abi ? Çünkü tesisat falan da devreye girince işlem biraz büyüyor ve işin maddi kısmından çok, yapan ustaya bağlı olarak, tesisatta ilerleyen zamanlarda çıkaracağı problemleri de düşünmüyor değilim 19 Kasım 2011 tarihinde Mustafa Kestel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Levent Pamukçuoğlu 20 Kasım 2011 Paylaş 20 Kasım 2011 babamın focusuda 2006 model, 2005 çıkışlı.bizde de yok ledden.bizim arka frenler kampana.bu modellerde olmayabilir.ilk çıkanlar bunlar çünkü.tesisat hazırsa,sadece lambayla olacaksa biz de alıp takalım.yoksa tesisat çektirmeye değmez Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Kasım 2011 Paylaş 20 Kasım 2011 ghiada alarm var yukardaki submarine de alarm sensörü yok Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel 21 Kasım 2011 Paylaş 21 Kasım 2011 babamın focusuda 2006 model, 2005 çıkışlı.bizde de yok ledden.bizim arka frenler kampana.bu modellerde olmayabilir.ilk çıkanlar bunlar çünkü.tesisat hazırsa,sadece lambayla olacaksa biz de alıp takalım.yoksa tesisat çektirmeye değmez benim aracım 2005 ekim çıkışlı, arka frenler kampana değil, disk. Yani demek ki 2005 çıkışlıların içinde bile kendi aralarında farklılıklar olabiliyor ayrıca ben de sizin gibi düşünüyorum, yani sadece lamba ile olabilecek bir şeyse yaptırılabilir ancak tesisat çektirmek gereksiz gibi görünüyor açıkçası Yorum bağlantısı
Recommended Posts