Levent Pamukçuoğlu 21 Kasım 2011 Paylaş 21 Kasım 2011 belki tekno paket olduğu içindir.yada cvt şanzımansa disk olabilir.ben ilk çıkanların arkalar kampana diye biliyorum.inş tesisat vardır da değiştiririz olur.çok güzel bir değişiklik olur eğer olursa Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel 22 Kasım 2011 Paylaş 22 Kasım 2011 belki tekno paket olduğu içindir.yada cvt şanzımansa disk olabilir.ben ilk çıkanların arkalar kampana diye biliyorum.inş tesisat vardır da değiştiririz olur.çok güzel bir değişiklik olur eğer olursa Aracım cvt değil Levent Bey, ancak belki de Tekno Paket olduğu için arka frenler disktir bilemiyorum Ancak bu iç ambiyans ışığı olursa dediğiniz gibi gerçekten güzel bir değişiklik olacak, arabadan hiç inmem artık herhalde Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2011 Paylaş 22 Kasım 2011 Tavan lambası sökülmesi gerekiyor.Üst camdan sonra tırnakla tuturulmuş lamba kasası çıkar ve onun altında 2 tane vidası var.Sonra kolayca çıkıyor.İçinde depiştirilmiş kablo demeti bulursan şanslısın bütün soketler farklıdır alacağın lambada karşılık gelen soketleri tak.Tesisat düzğün çekildiği sürece bağlantı ve izolesi iyi yapılsın sorun olmaz.. Yorum bağlantısı
Murat Ayçiçek 22 Kasım 2011 Paylaş 22 Kasım 2011 babamın focusuda 2006 model, 2005 çıkışlı.bizde de yok ledden.bizim arka frenler kampana.bu modellerde olmayabilir.ilk çıkanlar bunlar çünkü.tesisat hazırsa,sadece lambayla olacaksa biz de alıp takalım.yoksa tesisat çektirmeye değmez benim aracım 2005 ekim çıkışlı, arka frenler kampana değil, disk. Yani demek ki 2005 çıkışlıların içinde bile kendi aralarında farklılıklar olabiliyor ayrıca ben de sizin gibi düşünüyorum, yani sadece lamba ile olabilecek bir şeyse yaptırılabilir ancak tesisat çektirmek gereksiz gibi görünüyor açıkçası belki tekno paket olduğu içindir.yada cvt şanzımansa disk olabilir.ben ilk çıkanların arkalar kampana diye biliyorum.inş tesisat vardır da değiştiririz olur.çok güzel bir değişiklik olur eğer olursa Benim Aracım 2006 Model - 2005 aralık trafiğe çıkışlı. Hem submarine led hem arka frenler disk hemde düz vites. Yorum bağlantısı
Levent Pamukçuoğlu 22 Kasım 2011 Paylaş 22 Kasım 2011 olup olmayacağına bakıp öyle almak lazım iç ledli aydınlatmayı.ben pek umutlu değilim ama inşallah vardır tesisatı.araba bende olmadığı için bakamıyorum,merak edip bakan olursa iyi haberlerini bekliyoruz Yorum bağlantısı
Osman Sezen 8 Aralık 2011 Paylaş 8 Aralık 2011 Bende 2006 ghia var; - Led ışık yok, - Arka frenler kampana +++ ama arabam beyaz HB Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 22 Mayıs 2012 Paylaş 22 Mayıs 2012 Arkadaşlar bu iç tepe lambasının önünde yuvarlak ızgara şeklinde bulunan kısım nedir? araba da anlamadığım bir burası kaldı da alarm buradan mı ötüyor ? ayrıca benim araçta çift kilitleyince içeri de hareket ediyorum ama alarm falan çalmıyor.Kaputu açınca çalıyor..Ses buradan mı geliyor o yüzden dinleyemedim.. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2012 Paylaş 22 Mayıs 2012 Arkadaşlar bu iç tepe lambasının önünde yuvarlak ızgara şeklinde bulunan kısım nedir? araba da anlamadığım bir burası kaldı da alarm buradan mı ötüyor ? ayrıca benim araçta çift kilitleyince içeri de hareket ediyorum ama alarm falan çalmıyor.Kaputu açınca çalıyor..Ses buradan mı geliyor o yüzden dinleyemedim.. Tepedeki ızgara sesli komut modellerde mikrofon görevini yapmaktadır,2.cisi araçta alarm iç koruma özelliği yoktur,orjinal alarm olarak sadece motor kaputunu açmanız halinde korna kesik kesik çalar (böyle bir özellik isterseniz ilave alarm takmanız gerekmektedir.benim gibi). Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 22 Mayıs 2012 Paylaş 22 Mayıs 2012 O zaman içeride sensör falan yok onu anladık.Mikrofon işi aklıma hiç gelmemişti. Yorum bağlantısı
Önder Tanrısever 23 Mayıs 2012 Paylaş 23 Mayıs 2012 bende de 2006 focus ghia teknopaket var ve submarine ışığı yok rica etsem olan arkadaşlar detaylı fotoğrafını çekip koyabilirler mi? Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 23 Mayıs 2012 Paylaş 23 Mayıs 2012 tam olarak amacı nedir bende anlamadım. ne için kullanılıyo bu ışık. kitap yada gazete okurken felanmı lütfen bağışlayın bilmediğim için soruyorum. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 23 Mayıs 2012 Paylaş 23 Mayıs 2012 Bendeki iç aydınlatma aynen bu şekilde..Az önce çektim tam olarak amacı nedir bende anlamadım. ne için kullanılıyo bu ışık. kitap yada gazete okurken felanmı lütfen bağışlayın bilmediğim için soruyorum. Vites kolu ve ön göğüse doğru düşen bir ışık.Gece araca farklı bir ambiyans katıyor.Benim eski aracımda yoktu ne kadar gereksiz bir şey diyordum ama görünce çok beğendim. Yorum bağlantısı
Önder Tanrısever 23 Mayıs 2012 Paylaş 23 Mayıs 2012 (düzenlendi) bendekiler yanmıyor neden acaba? 23 Mayıs 2012 tarihinde Ahmet Kıyak tarafından düzenlendi Gereksiz alıntı Yorum bağlantısı
Murat Erdoğan. 23 Mayıs 2012 Paylaş 23 Mayıs 2012 Hiç dikkat etmedim ancak benim araçta 2006 arka frenler kampana muhtemelen benimkinde de yoktur. Yorum bağlantısı
Mehmet Atlihan 23 Mayıs 2012 Paylaş 23 Mayıs 2012 İki tane küçük lamba olsa ne olmasa bos verin takmayin bukadar Yorum bağlantısı
Önder Tanrısever 24 Mayıs 2012 Paylaş 24 Mayıs 2012 dün kurcaladım birazda,benimkinin sol tarafındaki ledi patlamış, paralel bağlı olduklarından sağ taraftaki de yanmıyormuştu. Şimdilik sağ taraftaki yanıyor, güzel bir hava kattı aracın içine. Sağlam led alıp diğerini de değiştirmeyi düşünüyorum. Böyle küçük, önemsiz bir şey belki ama...Bence güzellik ayrıntıda gizlidir. Acaba yine mi kırmızı alsam?? Yoksa başka bir renk daha mı hoş olur? Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mayıs 2012 Paylaş 27 Mayıs 2012 dün kurcaladım birazda,benimkinin sol tarafındaki ledi patlamış, paralel bağlı olduklarından sağ taraftaki de yanmıyormuştu. Şimdilik sağ taraftaki yanıyor, güzel bir hava kattı aracın içine. Sağlam led alıp diğerini de değiştirmeyi düşünüyorum. Böyle küçük, önemsiz bir şey belki ama...Bence güzellik ayrıntıda gizlidir. Acaba yine mi kırmızı alsam?? Yoksa başka bir renk daha mı hoş olur? Kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 28 Mayıs 2012 Paylaş 28 Mayıs 2012 İki tane küçük lamba olsa ne olmasa bos verin takmayin bukadar Öyle ama ortama gerçekten farklı bir güzellik katıyor. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 Arkadaşlar bu tepe aydınlatmasın da ki harita lambaları T10 mu? Yani dipsiz ampul dediklerimizden mi? Ben bunları tutup çıakrtamadım da Çok derindeler parmakla tutup çıkmıyorlar. Ben mi beceremedim.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 27 Mart 2013 Paylaş 27 Mart 2013 Arkadaşlar bugün tepe lambalarını LED ile değiştirdim..Arka zaten leddi.Ön tarafı da yaptım tam oldu..Ayak aydınlatmalarda led takıldı.Fotoğraflar aşağıda..Ancak ortada yanan led biraz mavi gözüküyor.Akşam karanlığında daha beyaz görünüyor.Okuma lambalarına taktığım ledler gerçekten tam beyaz çıktı Beyaz led arayanlara öneririm. Okuma lambaları ve ortada ki her zaman birlikte yanmayacakları için ton farkı da göze batmayacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts