İçeriğe Yönlendir

Dünya Gizli Güçler Tarafından Mı Yönetiliyor!...


İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

Birkaç gündür nedendir bilinmez dünyadaki hiç bir şeyin tesadüf olmadığına inanıyorum, Dünyanın kaderini belirleyecek olayların yıllar önce nasıl planlandığına dair bulduğum bazı şeyleri sizlerle paylaşayım dedim.

Masonlarin içinde yaptıklari planlarla 11 Eylül ve bunun gibi, dünyada ki olayları nasıl yönettikleri en iyi açıklayan İlluminati Adlı örgüt'ün 1994 yılında hazırladığı, 1995 yılında Steve Jackson Games adı altında New World Order (Yeni Dünya Düzeni) bir kart oyunu piyasa'ya sürdü. Ve bu kartlarda herşey o kadar net ve gerçekti ki, İşte çok şaşıracağınız o kartlar,

Gerçekleşen Olaylar

İkiz Kulelerin ve Pentagon’un Vurulması

En bariz örnekle başlayalım: İkiz kulelerin vurulması! Kartın başlığı “Terörist Saldırısı” Günümüzde artık ikiz kulelerin bizzat ABD tarafından yıkıldığı bilinmekte. Bunu da müslüman terörist gruplarını güçlü göstererek, ortadoğuyu işgal etmenin altyapısını hazırlamak için yapmıştır. Tıpkı kartta bahsettiği gibi.

Endonezya Tsunami Felaketi

Endonezya’da 2010 yılında 7.7 depreme bağlı olarak dev bir tsunami oluştu. Şehir sular altında kaldı yüzlerce insan hayatını kaybetti. Şimdi diyeceksiniz ki bu doğal bir Afet ne Alaka ama öyle değil bugün yapay Deprem oluşturabilecek HAARP silahı'da herkes tarafından biliniyor.

Japonya Depremi

Sıra geldi HAARP silahının başka bir marifetine. Japonya 2011 senesinde büyük bir deprem felaketi yaşadı. Ekonomisi büyük zarar gördü. Japonya’nın teknoloji konusunda Amerika’nın en büyük rakibi olduğunu düşünürsek, bu depremin Amerika tarafından oluşturulmasına şaşmamak lazım. Ayrıca deprem felaketinden sonra bir de nükleer kaza yaşanacaktı ama Amerika bu konuda başarısız oldu. Kartın üzerinde: Birleşik felaket, bu kartı aynı yerde peşpeşe iki felaket oluşturmak için kullanabilirsiniz yazmakta. Çizimdeki insanların çekik gözlü olduklarına dikkat edin. Ayrıca yıkılan saat kulesi de tokyo wako saat kulesidir. Saat kulesinde saat 11 ve 3′ü gösteriyor. Depremin olduğu tarih 11/03/2011

55592392.jpg

Barack Obama’nın Seçilmesi

Bu kartta da ABD başkanı Barack Obama’yı çok net bir şekilde görüyoruz.BD başkanları skull&bones tarikatında yetişmekte, yani 10-15 yıl sonra kimin başkan olacağı önceden belli.

44492293.jpg

Ortadoğu İsyanları

Ortadoğu’yu kasıp kavuran isyan ateşinin dış güçler tarafından kontrol edildiğini artık herkes görebiliyordur. Kontrol edilmekten kastım halk Amerika tarafından yönlendiriliyor değil. Amerika bu halkları isyan ettirmek zorunda bırakıyor. Önce dikdatörlerin halka çok zulüm etmesi sağlanıyor, sonra bundan bıkan halk haklı olarak isyan ediyor, daha sonra Amerika, Nato ve diğer güçler barış getirme bahanesiyle ülkeleri paylaşıyorlar. Aşağıdaki kartlarda da bunu görmekteyiz, bir dikdatörün büyük resmi var, sokaklar yanmakta, evler klasik ilkel arap evi. Kartta yazan da şu: Bu kartı bir ülkeyi kontrol altında tutmak ya da işgal etmek için kullanın. İkinci kartta da askerin isyancılara saldırışını görüyoruz. Bugün libya ve diğer arap ülkelerinde olan olayın aynısı.

77702601.jpg79230352.jpg

Ekonomik Kriz

2010 yılında dünyayı sarsan krizi bizzat Amerika çıkartmıştır. Kendisi de biraz zarar görse de Rusya ve Çin gibi dünya çapındaki güçlü rakiplerine çok ciddi hasarlar vermiştir (zaten Amerika’nın politikası genelde bu. Düşmanlarını alt etmek için biraz zarara katlanıyorlar) . Kartlarda bu olayı “Market Manipulation (Pazar Manipülasyonu)” ve “Currency Speculation (Para Birimi Spekülasyonu)” şeklinde görmekteyiz.

86283274.jpg14492852.jpg

Gelecek Senaryoları

illuminati kartlarında yer alan henüz gerçekleşmemiş olaylarda var.

Sahte Uzaylı İstilası ve Empire State Binasının Çöküşü

Ufolar açık bir şekilde empire state binasına saldırmakta. 95 yılında bu kartları alıp inceleyen biri nasıl 11 eylül 2001 sabahı şok geçirdiyse biz de bir sabah uyandığımızda empire state binasının çöküşünü gördüğümüzde şok geçireceğiz. Bekle ve gör!

63853321.jpg61004694.jpg

Julian Assange’ın Öldürülmesi

Julian Assange Wikileaks’in kurucusudur. Amerika’nın ve diğer devletlerin gizli bilgilerini açığa çıkararak Amerika’ya verdiği zararları herkes biliyor. Assange şuan “prezervatifsiz seks” suçuyla ev hapsinde tutulmakta (çok kötü bir komploya gitti) . Ancak hala işleri kontrol edebilmekte. Yani temizlenmesi gerekiyor. İleriki zamanlarda Assange’ın öldürüldüğü haberini duyabiliriz. “İkinci Kurşun” isimli karttaki adam kesinlik Assange’a inanılmaz benzemekte, Obama gibi.

18041400.jpg

Enerji Krizi

İleride Amerika sahte bir enerji kriziyle dünya ekonomisine büyük bir darbe vurabilir. Kendi de biraz etkilenecektir ama

Amerika’nın yöntemi bu...

99397825.jpg

Ay Üssü

Bu kartta da ayda kurulacak bir üsden bahsetmekte. Böylece HAARP silahının etkinliği artırılabilir.

86178892.jpg

3. Dünya Savaşı...

93266914.jpg

Şuan için http://illuminati.org/ sitesine girdiğinizde karşınıza siyah bir ekran çıkıyor. sol üst tarafa mause ile tıkladığınızda bir sayaç göreceksiniz bu sayaç 06-07 Aralık tarihlerinde sıfırlanıyor.Dünya için nasıl bir tehdit 'in beklediğine işaretmidir bilemem ama Sitenin kodu çözülmüş " ÜZGÜNÜZ ARTIK ÇOK GEÇ"

tarihinde İ.G&#246ksel Yaman tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

İlteber Göksel'i uyar Yaman'a sahip çıksın gece gece rüya mı gördün,biryerden vahiy mi geldi.Eee koskoca Abd.her taşın altından onlar çıkıyor ama bu arada farkında olmadan kendi sonlarınıda hazırlıyorlar.

Yorum bağlantısı

Kendi sonlarını değilde bence ileriye dönük çok ciddi dolar vurgunu planlanıyor.Şu anda avrupayı dize getirme planı sürüyor bencede çok başarılılar avroyu çok değerli hale getirttiler ve ingiltere bilindiğpi gibi bu parayı hala seçmedi seçenler ise çok erken iflasa geldiler.İtalya sonrasında Fransa İspanya ve Almanya takip edecek gibi.Japonya zaten sıfıra yaklaştı.Bir tek Çin var oda zaten Abd'nin oyuncağı korkusu yok şu an için benim görüşüm Türkiye çok ciddi ilerlemesi nedeniyle planlarının gerçekten sürprizi durumunda ve yakın zamanda Abd ciddi bir atılım ile eskisinden güçlü hale gelecek ama başka ve ciddi sürprizlerden Brezilya ve Abd nin esas korktuğu Kanada bingo diyecek gibi görünüyor.Yukarda yazılanlar zaten önceden beri sürekli öne geitirlen konular oldugu için bayatladı sayılır esas bundan sonra çok ciddi olayların olması yakındır. diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Kurtlar Vadisinin önceden iyi takipçisiydim. Şimdi iş gönül ilişkisine dönünce bıraktım.Neyse bu dizide aslında ülkerin nasıl yönetildiğini. Nerede kimler piyon olarak kullanılıp başka amaçlar gerçekleştirildiğini bariz gösteriyor. Tamam bu dizi ama geriye dönüp baktığınızda veya gündeme baktığınızda aslında dizinin senaryosu aslında gerçek hayattada oyanıyor gibi.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Barış Çelik
(düzenlendi)

Arkadaşlar böle bir konu açıldı madem bunu izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. IIIuminati semboller yani kısaca mason birliği de denilen her şeyin her yerde şuan geçmişte geleceğimizde var olan her bir şeyin daha önceden hazırlandığı işte bu video daha detaylı bir şekilde açıklanmıştır. hollywood'da çekilen bundan on yıl önce film çizgi filmlerde günümüzde olacak herşeyin nasıl bir yerleştirilmesi tüyler üperten gerçekler.

http://www.youtube.com/watch?v=PBKDZhu-EZw

tarihinde Barış Çelik tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

İlteber... Ne iş, uyku kaçtı galiba :)

Yazdığın yazı senin yazın mı yoksa alıntı mı?

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Adamlar planlı programlı çalışıyorlar....Dünyayı elegeçirmişler bi kere...

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Herşeyden öte, bizim herşeyi yoktan vareden Rabbimiz var. Ah ne yazıkki onların böyle bir ilahları da yok. Sonları çok yakın İnşallah.

Paylaşımın için teşekkürler İlteber..

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Yaklaşık 1 ay kadar önce falan televizyonda bir programda izledim.Çok mantıklı kanıtları var.İnsan ister istemez kendini kaptırıyor.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Kart oyunu ilginçmiş, ama diğer kartları da görmek isterdim, 100 kartın kaçı tutuyor diye? 1$ larda göz sembolu 1940 kusurlardan beri de mevcut

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

İlteber... Ne iş, uyku kaçtı galiba :)

Yazdığın yazı senin yazın mı yoksa alıntı mı?

Sani kendi yorumlarımda var yazımda, ama bir çoğu alıntı, yorumlayamadığım, mantığımın almadığı yerlerde araştırma yaptım.

Kart oyunu ilginçmiş, ama diğer kartları da görmek isterdim, 100 kartın kaçı tutuyor diye? 1$ larda göz sembolu 1940 kusurlardan beri de mevcut

Çağlar abi şuan bu oyun 81dolar karşılığında alınabiliyor. Halıhazırda şuan 400tane kartı var. Gerçekleşen birçok olayı daha var ben çok zaman ayıramadığımdan en çok bilinen dünya gündemini belirliyen konuları ele aldım.

Kafanızı karıştırmak istemiyorum ama lütfen şu Video'yu izleyin Van depreminin Doğal birşey olmadığından bahsediliyor ki bunu Profesörler ulusal kanallarda çok tartıştılar. HAARP silahının bir kanıtı olabilir.

http://www.youtube.com/watch?v=oTvvkvl1oR0

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Oğuz nerdesin? Bak illuminati diyorlar. :p

Bunlara fazla takılmayın. Bunları yazanlar bile sadece kurmaca olduğunu,kafayı takarsanız sıyırabileceğinizi söylüyorlar. :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

illuminati konusu derin bir konu. Kimilerine göre dünyayı sayısı tam bilinmeyen ama 15-20 civarında olduğu tahmin edilen yahudi aileler tarafından yönetiliyor. Komplo teorisidir ya da değildir, üzerinde düşünmek şart ama kapılmamak lazım. Ancak van depremi ya da başka depremlerle ilgili birşeyler söylemek isterim. Ve söylemek istediklerimi tam anlamıyla yazmış olan biri var: Depremde evlerin yıkılması, yardım konusundaki eksiklikler, yağmalama veya yardım dağıtımındaki izdihamlar... Bunların hiçbirinde sorumluluğu üzerimize almıyoruz. Bir adam buldular, yaptığı evler yıkılan ama kendi evi yıkılmayan bir adam. Hatta evin önüne iki tane de çadır kurmuş. Adam suçludur veya değildir. Mesele bu değil. Yapılan evlerin kusurlu olması, beton kalitesi ve ondan da önemlisi daha sağlam zeminler olduğu halde çürük zemine ev yapılması. Ama ne de olsa biz alışmışız. Suçlayacak biri hep vardır.

Aşağıdaki yazı Üstün Dökmen'den alıntıdır:

Çocuğumuz düşüp kafasını masaya çarpınca biz hemen masayı döveriz, "eh masa ehhhh sen niye orada duruyorsun!" diye, çocuk masa orada durmasa kafasını çarpmayacağını sanır ve büyüdükçe yaptığı her hatayı yükleyecek birini veya bir şeyi mutlaka bulur. Malum...

Kızının mezuniyetini izlemek için Balıkesir'den Erzurum'a gelen başörtülü anne, tören salonuna alınmamıştı. Vicdanı olan herkesin yüreğini cız eden bu olayın sorumlusu kimmiş? Kapıcı.. Şimdi oldu işte...

Kara Kuvvetleri Komutanı "Rektör iyi çocuktur, yapmaz öyle şey" falan demeye getirmişti. YÖK Başkanı da, "Rektörün haberi yokmuş" dedi, çıktı işin işinden... Kimmiş suçlusu? Kapıcı.

Mesela, bizim Balkan harbinden kalma, dandik vagonlara 160 Kilometre hız yaptırdılar. İlk virajda sizlere ömür... Kimin üstüne kaldı? Makinist'in.

Mersin'de bayrağımız yakıldı, yırtıldı. Askere taş attılar, panzere molotof... Memleket ayağa kalktı. Kimin yüzündenmiş?......... İki veled...

Gelene geçene ayran tost falan satan, kendi halinde sakin bir kasabaydı, Susurluk... İçişleri Bakanlığı, MİT, Jitem, generaller, özel tim polisleri, kumarhaneciler, bakanlar, milletvekilleri, işadamları... Bin kişi falan yargılandı. Her şey kimin başının altından çıkmış? Yeşil'in.

Deprem oldu... 7 vilayette 50 bin kişi öldü. Binlerce bina yıkıldı, on binleri ağır hasarlı. Hepsinin sorumlusu olarak kimi kulağından tutup hapse tıktık? Veli Göçer'i.

Edirne'de bebeler şakır şakır öldü... Hiç utanmadan bisküvi kolilerine koyup, gömdüler. "Araştırdık, ihmal yok" dediler. Peki, neden öldü bu yavrular? Klima'dan... Dikkat isterim, klimacı bile değil, klima.

Rakıdan öldük. O gün ile bu gün arasında ne değişti?...... Kapağın rengi...

Sanal "sorumlumuz" bile var...

Yollarda her gün 20 insanımız heba oluyor. Trafik Canavarı'ndan...

Dolar patlarsa? Enflasyon Canavarı'ndan...

Hatta "sorumlu olmayan sorumlumuz" da var...

Milli takım oynayıp yeniliyor. Suçlusu kim? Takıma alınmayan Hakan...

Domatesleri Ruslara kakalayamıyoruz... Sinekten...Deli dana geliyor. İnekten...

Millet hormonlu diye tavuk yemiyor. Erman Toroğlu'ndan.

Evleri su basıyor. Yağmurdan.

Ormanlar yanıyor. Sigaradan.

Gemi batıyor. Dalgadan.

İyi de kardeşim, uçak neden düşüyor? Rahmetli pilottan...

Peki, bu şartlarda hayatta kalmayı Nasıl başarıyoruz? Allah'tan

Prof. Dr. Üstün DÖKMEN

  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Mahmut Bey çok güzel bir yazı bulmuşsunuz. Aslında hep bir suçlu arama peşindeyiz.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

sitede sayac 07 aralıgı gösteriyor. Bazı kisiler bu tarihi İsrailin iran'ı vurması olarak dusunuyor. İngiltere'de buna destek verecek. Haliyle Türkiye'yi Üst olarak kullanacaklar. Buda iranin Türkiye'yi hedef alacagına isaret ve Büyük Ortadoğu Projesi'nin ilk adımları atılmıs olacak...

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Gerçekten ilginç buldum.Ve gerçeklik payı olduğunu düşünüyorum.Ve bu çok gelişmiş silahların uzaylıların teknolojilerinden elde eldildiğine inanıyorum ki bununla ilgili de çokça bilgi mevcut bildiğim kadarıyla.Bunca kanıt varken halen uzaylı varklıklar inkar ediliyor.National Geographic kanalında bununla ilgili çok belgesel izledim.Amerikadaki 157 bölge denilen çöl altında bir araştırma üssünün olduğu ve hatta bu üstte çalışan kişilerle yapılmış konuşmalar ve belgeler çokça yayımlandı.Ki biliyorsunuz hala pramidlerin bile nasıl yapıldığı kesin olarak çözülebilmiş değil.Sadece piramidler değil dünyada çok fazlaca nasıl yapıldığı belli olmayan binalar ( yada yapıtlar diyelim) mevcut.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

7Aralık yakın, yani görebilme olasılığımız yüksek, şimdiden kredi ile Ferrari alsamı mı acaba :D

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Ferrari biraz riskli olur maya takvimine görede bu tarih cok karısık olacak. Bekleyip görecez. Su begendigim 18" selective jantlarının siparisini versem mi diyorum 2,600tl artı pirelli p-zero alsam daha az riske girmis olurum :)

Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin

ben illuminati ile ilgili okuduğum pek çok yazıyı doğru buluyor ve malesef bu olaylara inanıyorum. internetin dahi insanları pornodan vs.den korumak değilde bilgi paylaşımını kısıtlamak ve internet üzerinden deşifre olmalarına mani olmak amaçlı olarak sansürlediklerini dahi düşünen insanlardanım.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

ben henüz yeni arastırmaya basladım.daha önceden ismini cok kez duydum ara sıra panama üzerinden yayın yapan sitelerine bakıyordum arastırdıkça hep yeni bilgiler ögrendim etkisi altında kalmamak mumkün değil

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Geç olmadan Yalova'da toplantı (ekşınsız) yapalım derim. Anladın sen. :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Günah mı cıkarıcaz Hüseyin Hocam :) saka bi yana seninle sağlam bir muhabbet edelim ekibi toplayım ben :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...