Yusuf Yeşilkaya 15 Kasım 2011 Paylaş 15 Kasım 2011 İki gündür aracımın arka tarafından bazı takırtılar gelmeye başladı ve sabah sanayinin yolunu tuttum. Ustam amörtisör patlamış, sen bununla ne taşıdın dedi. Bayramda biraz ağır yük binmişti benim de aklıma bu geldi. Sağ arka patlamış. Ama ikisini de değiştirmek daha sağlıklı olur dedi. Ayrıca Z rot varmış onları da değiştirelim dedi. Amörtisör tanesi 95 lira motocraftın, Z rotlarda 25 lira. Toplam 215 lira parça tuttu. 30 lirada işçilik verdim. Şuan gayet iyi oldu. Sizce fiyatları nasıl? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Kasım 2011 Paylaş 15 Kasım 2011 zrot'lar bana bayağı ucuz gibi geldi. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Yusuf Yeşilkaya 15 Kasım 2011 Yazar Paylaş 15 Kasım 2011 zrot'lar bana bayağı ucuz gibi geldi. Güle güle kullanın. Açıkcası bana da ucuz geldi, teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 15 Kasım 2011 Paylaş 15 Kasım 2011 Z-rotlar pahalı bile...15-20 tl ye bulunabilir.Amortisörler güzel fiyat.Bende değiştiğimde 90 tl ye motocraft almıştım.5-6 ay olmuştur... Yorum bağlantısı
Guest Hasan Ekici 15 Kasım 2011 Paylaş 15 Kasım 2011 z-rot eğer orjinalse iyi fiyat, yan sanayi ise pahalı. amortisör eğer orjinalse iyi fiyat. Yorum bağlantısı
Yusuf Yeşilkaya 16 Kasım 2011 Yazar Paylaş 16 Kasım 2011 süper fiyat arkadaşım ankaradaysa adresini verirmisin benimde patlakmış ama ses gelmiyor diye sallıyorum bir orjinali 600 tl diyince Sizn aracınız focusII sanırsam, ondan pahalı olmasın. Aldığım parçaların tümüde orjinal z-rotların 20 lira olanıda vardı almadım. Şaşmaz da Sistem Oto da yaptırdım. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Bora Yıldız 28 Kasım 2011 Paylaş 28 Kasım 2011 (düzenlendi) merhabalar,arabamın amortisörlerini değiştireceğim ama servis 4üne 800 tl diyor,motocraft marka ama dışarıda da motocraft marka amortisörlere 400 tl diyorlar,kafam karıştı,yardımcı olursanız sevinirim saygılar.... 28 Kasım 2011 tarihinde Onur Berktaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 28 Kasım 2011 Paylaş 28 Kasım 2011 Fordburada.com sitesine sordunuzmu? Yorum bağlantısı
Gökhan Bora Yıldız 28 Kasım 2011 Paylaş 28 Kasım 2011 Fordburada.com sitesine sordunuzmu? vermiş olduğunuz sitede aaet fiyatı 150,00 diyor ben çiftini 200 e sordum aynı marka.. Dışarda değiştirin... yani mehmet abi anlamadığım konu serviste motorcraft diyor , dışarısıda hyangisine itimat edeyim anlama veremedim... Yorum bağlantısı
Ali Eren 28 Kasım 2011 Paylaş 28 Kasım 2011 Garantisi olmayan araçla servise gitmek yanlış olur. Hem işçilik için hem de aynı kalitede ürünler için bile kat kat fazla ödersiniz serviste. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2011 Paylaş 28 Kasım 2011 yani mehmet abi anlamadığım konu serviste motorcraft diyor , dışarısıda hyangisine itimat edeyim anlama veremedim... Amortisörün sahte olabileceğini düşünmüyorum.. Yorum bağlantısı
Necat Ertan 28 Kasım 2011 Paylaş 28 Kasım 2011 Amortisörün sahte olabileceğini düşünmüyorum.. +1 Bobin de çok hile hurda yapılıyor mesela, ancak amortisörde sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2011 Paylaş 28 Kasım 2011 Amortisörün sahte olabileceğini düşünmüyorum.. Sahtesi varmış.. Ancak bu alınan fiyatın sahte olduğu anlamına gelmez tabiki.. Kimseyi zan altında bırakmayalım... Türkiye'ye pek çok kaynaktan amortisör geliyormuş... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2011 Paylaş 28 Kasım 2011 vermiş olduğunuz sitede aaet fiyatı 150,00 diyor ben çiftini 200 e sordum aynı marka.. Bu ürünü internette bende gördüm.. Eğe yanlış görmediysem sizin gördüğünüz 200 liralık amortisör sw için olan ve sizin aracınız sw değilse muhtemelen sizin aracınızınkiyle boy farkı olacak... Boyu tutsa bile sertliklerinin farklı olacağı kanaatindeyim. Yorum bağlantısı
Gökhan Bora Yıldız 28 Kasım 2011 Paylaş 28 Kasım 2011 Bu ürünü internette bende gördüm.. Eğe yanlış görmediysem sizin gördüğünüz 200 liralık amortisör sw için olan ve sizin aracınız sw değilse muhtemelen sizin aracınızınkiyle boy farkı olacak... Boyu tutsa bile sertliklerinin farklı olacağı kanaatindeyim. mehmet abi bende baktım internetten ama 1998-2005 arka amatisör diye geçiyor,,burada kullanılmasına izin verilmiyor o sitenin adı bende o yüzden belirtmiyorum sw gibi bi terim yok o yüzden çelişkiye düştüm çifti 200 tl motorcraft diyor servistede motorcraft çifti 400 hanidedim motorcrafttın çakmasımı acaba Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Kasım 2011 Paylaş 28 Kasım 2011 hb sedan arka amaortisör aynı swlerinki farklı. önler hepsinde aynı. bende önleri değişeceğim. teki için motocraft 150-175 deniliyor çiftini 200 e alıyorsanız bu aralar iyi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2011 Paylaş 28 Kasım 2011 mehmet abi bende baktım internetten ama 1998-2005 arka amatisör diye geçiyor,,burada kullanılmasına izin verilmiyor o sitenin adı bende o yüzden belirtmiyorum sw gibi bi terim yok o yüzden çelişkiye düştüm çifti 200 tl motorcraft diyor servistede motorcraft çifti 400 hanidedim motorcrafttın çakmasımı acaba Sw için olduğunu gösteren terim var orada.. Parça numarası Parça numarasını incelendiğinde sw arka amortisörü olduğu görülüyor... Eğer aynı parça olsa idi, sw için ayrı parça numarası olmazdı.. Alırsın, takarsın olur, ama taktım oldu, olur... Orjinal olmaz.. Ben bu kadar derim.. Fordburada.com'dan Alper Bey, şasi numarası ile kontrol etmeden parça göndermez, kontrol ettiği zaman da % 100 doğru parça gönderir.. Sitedeki fiyatı hakkında tereddütünüz varsa, telefonla görüşün.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Kasım 2011 Paylaş 28 Kasım 2011 (düzenlendi) malüm siteye baktım motocraft olarak sw için olanda var sedan için olanda. zaten sw amortisöünü sedana uydurmanız imkansız. boyu daha kısa 28 Kasım 2011 tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2011 Paylaş 28 Kasım 2011 malüm siteye baktım motocraft olarak sw için olanda var sedan için olanda. zaten sw amortisöünü sedaya uydurmanız imkansız. boyu daha kısa Malum yerdeki sedan için olanın linkinin uzantısını yollasana bana Yorum bağlantısı
Cem Boneval 28 Kasım 2011 Paylaş 28 Kasım 2011 Çok sevdiğim ve güvendiğim bir yedek parçacı dostum var şimdi fiyat aldım: Sachs (Alman) 330 TL Motorcraft 560 TL Türk Malı DP ve BSG dedi sanırım, ikisinden de iyi randıman alındığını söyledi 220 TL Hepsi 4 adet takım fiyatı, çok ısrar edersem %5-10 daha iskonto yapar belki. Fikir vermesi açısından bilginize sunuyorum. 3 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 28 Kasım 2011 Paylaş 28 Kasım 2011 Geçenlerde egr arıza verdiğinde ford servis 1100 tl fiyat verdi. Aynı parçaya özel servis 500 tl istedi. İkisiede aynı orjinal parça. Tek fark biri faturalı kredi kartı ile ödeme. bazı parçalarda çok fark oluyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Kasım 2011 Paylaş 28 Kasım 2011 Çok sevdiğim ve güvendiğim bir yedek parçacı dostum var şimdi fiyat aldım: Sachs (Alman) 330 TL Motorcraft 560 TL Türk Malı DP ve BSG dedi sanırım, ikisinden de iyi randıman alındığını söyledi 220 TL Hepsi 4 adet takım fiyatı, çok ısrar edersem %5-10 daha iskonto yapar belki. Fikir vermesi açısından bilginize sunuyorum. fiyatlar normal parçacı fiyatları. Sachs bir ara Motorcraft ile aynı paralardan satılıyordu hatta bir ara daha pahalı 4 amortisör için 330 tl alın derim. ama arka amortisör körüğü yok Sachs da o da ayrı olarak bulabilceğiniz bir ürün değil. bu aralar parçacılarda vw cady körüğünü focusa takıldığını duydum. zamanında o körükler yüzünden 2 arka amortisör değişmiştim Yorum bağlantısı
Recommended Posts