Mehmet Ozyurek 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Sorun yaşamış ve tedbir almıştır.. Açıkça da yazmış.. Tebrik ediyorum kendisini.. Yorum bağlantısı
Yakup Başaran 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 garantisi olmayan ürünü almak. hemde orijinali kadar para vererek. bana pek mantıklı gelmiyor. ama herkes hürdür. isteyen istediği şekilde satar. isteyende istediği şekilde alır. bir alıcı olarak dikkat ederim. alacak olanlara da dikkat etmelerini tavsiye ederim. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 bir alıcı olarak dikkat ederim. alacak olanlara da dikkat etmelerini tavsiye ederim. Satıcının istediği de budur. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 fordburada da amortisörün tanesi 255,90 motocraft. benim amortisörlerde iyi değil. şöfor tarafı karasörde araçta 1 cm fark var. yalnız sitede, "Ürün Yurtdışı Tedariği Olup, Herhangi Bir Garantisi Bulunmamaktadır.Monte Edildikten Sonra Garanti, İade Ve Değişimi Yoktur." var tüm ürünlerde. Bizim burada sachs amortisöre 90 TL diyorlar. 180+ 60 TL işçilik. Ayrıca 2 sene garantili. Sadece işçilik için para ödüyorsunuz. sitedeki bu ibare ilginç. Amortisörde garanti olmuyor bildiğim kadarıyla. Yorum bağlantısı
Yakup Başaran 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Amortisörde garanti olmuyor bildiğim kadarıyla. benim amortisör sorduğum yer 2 yıl garantilidir dedi. yalnız sıkıntı çıkarsa işçilik sana aittir, dedi. sizin gibi düşünmemiştim. herhalde patlak çıkarsa felan takınca diye söyledi. ama eğer alacak olursam sorarım... Yorum bağlantısı
Akif Özkan 17 Ekim 2013 Paylaş 17 Ekim 2013 monreonun 2 tipi vardı orjinal ve refleks gibi bişiydi. orjinal diye yazanı alırsanız işinizi görür. tam tersi diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts