Emin Önal 18 Temmuz 2013 Paylaş 18 Temmuz 2013 selam osman ve fatih ustanin adresi lazim bilen arkadaslar yazarsa sevinirim. Telefondayim.kabaca tarif edeyim.atatürk oto sanayi girisi ile mercedes bayi arasındaki yokustan aşağı sallanilir,yokuş bitiminde sağda noname servis tabelasını görürsünuz zaten.. Yorum bağlantısı
Barış Çetin 4 Ağustos 2013 Paylaş 4 Ağustos 2013 merhaba avrupa yakasında işinin ehli önerebileceğiniz bir servis varmıdır acaba ? triger seti değişimi yaptırmak istiyorum Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 4 Ağustos 2013 Paylaş 4 Ağustos 2013 Burasının adı yok fakat çay,sohbet ve kaliteli işçilikleri var. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/223690-osman-ve-fatih-maslakta-no-name-servis/ 2 Yorum bağlantısı
Mert Dinçol 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Merhaba,konuyu böleceğim ama merak ettiğim bir konu vardı. Avrupa'da,Zeytinburnu'nda Aydoğanlar Ford servis nasıl bir servistir yorum,alabilir miyim? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Merhaba,konuyu böleceğim ama merak ettiğim bir konu vardı. Avrupa'da,Zeytinburnu'nda Aydoğanlar Ford servis nasıl bir servistir yorum,alabilir miyim? Nasıl derken ? Yetkili servis işte ucuz adam çalıştırıp pahalı fatura çıkaran bir yer ) 1 Yorum bağlantısı
Mert Dinçol 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Nasıl derken ? Yetkili servis işte ucuz adam çalıştırıp pahalı fatura çıkaran bir yer ) İşçilik olarak merak ettim çalışmalarını hizmetlerini. Giden,yararlanan memnun kaldı mı kalmadı mı şikayet oldu mu merak ettim o yüzden sordum. Tabi her zaman illaki şikayet oluyor da genel bir yorumları merak ettim Yorum bağlantısı
Volkan özyurt 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 aydoğanları bilmem fakat Avcılara kadar gelirseniz ford kent çok iyidir. Yorum bağlantısı
Barış Çetin 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Burasının adı yok fakat çay,sohbet ve kaliteli işilikleri var. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/223690-osman-ve-fatih-maslakta-no-name-servis/ no name tabiki. no name Maslak Atatürk sanayi Tam olarak neredesiniz ? cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Noname servis ile görüştüm bayram sonrası triger seti değişimi ve diğer bir kaç soru ile kendilerini rahatsız edicem Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ağustos 2013 Paylaş 6 Ağustos 2013 Merhaba,konuyu böleceğim ama merak ettiğim bir konu vardı. Avrupa'da,Zeytinburnu'nda Aydoğanlar Ford servis nasıl bir servistir yorum,alabilir miyim? Kardeşime araç alırken bu serviste expertiz yaptırdık 20 gün önce,güzel ilgileniyorlar ve her türlü sorularınıza cevap verebiliyorlar...ben beğendim açıkcası...Garantili bir araç kullansaydım,mutlaka buraya giderdim... Yorum bağlantısı
Buğra Hangül 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 Herkese merhaba, Aracımın garantisi bitti ve artık yetkili servislere onca para verip rezil olmak istemiyorum. Çünkü kişisel sorunlarla ilgilenmiyorlar. Km gerektirdiği bakımları yapıp gönderiyorlar. Bunun için İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz özel servisleri paylaşmanızı rica ediyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 Herkese merhaba, Aracımın garantisi bitti ve artık yetkili servislere onca para verip rezil olmak istemiyorum. Çünkü kişisel sorunlarla ilgilenmiyorlar. Km gerektirdiği bakımları yapıp gönderiyorlar. Bunun için İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz özel servisleri paylaşmanızı rica ediyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim. Konunuzu birleştirdim. Yorum bağlantısı
Mustafa Yazıcı 17 Eylül 2013 Paylaş 17 Eylül 2013 S Max im için; özel veya yetkili 150.000 bakımı için servis araştırması yapıyorum. İşyerim Ataşehir'de yakınlarda önerebileceğiniz yerler var mı ? yetkili servis maddi açıdan külfetli olur diye düşünmüştüm baştan ama bu ay için yaşının 4 katına kadar olan bir indirim kampanyası mevcutmuş. Bu konuda da bilgisi olan varsa yorumlarını bekliyorum Yorum bağlantısı
Mustafa Yazıcı 19 Eylül 2013 Paylaş 19 Eylül 2013 İstanbul Ataşehir Herford özel servis hakkında bilgisi olan arkadaşlar;yardımızı bekliyorum. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 19 Eylül 2013 Paylaş 19 Eylül 2013 S Max im için; özel veya yetkili 150.000 bakımı için servis araştırması yapıyorum. İşyerim Ataşehir'de yakınlarda önerebileceğiniz yerler var mı ? yetkili servis maddi açıdan külfetli olur diye düşünmüştüm baştan ama bu ay için yaşının 4 katına kadar olan bir indirim kampanyası mevcutmuş. Bu konuda da bilgisi olan varsa yorumlarını bekliyorum Ford Cevizli http://www.fordcevizli.com/ Servis müdürü Türker Gönüllü ile görüşün Ford Clubtr. ü ve benim ismimi verin yardımcı olacaktır. Yorum bağlantısı
Mustafa Yazıcı 19 Eylül 2013 Paylaş 19 Eylül 2013 Ford Cevizli http://www.fordcevizli.com/ Servis müdürü Türker Gönüllü ile görüşün Ford Clubtr. ü ve benim ismimi verin yardımcı olacaktır. Şimdiden teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Ceyhun Uğur 29 Eylül 2013 Paylaş 29 Eylül 2013 arkadaslar benım aldıgım aracın 90 bın bakımı geldı trıger ve yag değişecek forumu bır haftadır okuyorum ama o kadar secenek varkı kıme gıdecegımı sasırdım herford ozel servıs bosch servıs dıye mı gecıyor bırde benım evım yenıbosna da gazıanteplı yetkılıs ervıs 750 tl dedıler trıger ve yag değişimi için sızce nasıl bu fıyat bırde yenıbosnaya yakın bır yerde ford ozel servıs yok mu Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Eylül 2013 Paylaş 29 Eylül 2013 arkadaslar benım aldıgım aracın 90 bın bakımı geldı trıger ve yag değişecek forumu bır haftadır okuyorum ama o kadar secenek varkı kıme gıdecegımı sasırdım herford ozel servıs bosch servıs dıye mı gecıyor bırde benım evım yenıbosna da gazıanteplı yetkılıs ervıs 750 tl dedıler trıger ve yag değişimi için sızce nasıl bu fıyat bırde yenıbosnaya yakın bır yerde ford ozel servıs yok mu Herkes oturdugu yere yakin usta ister ama maslak taki osman ile gorusmenizde fayda var. Uzakligin bir onemi kalmayacak. Yorum bağlantısı
Ceyhun Uğur 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 floryada besyol da volkan usta var ford eskı ustası ımış tanıyan bılen var yada aracını oraya goturen varmı nasıl bırısıdır Yorum bağlantısı
Resul Demirel 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 Eğer istanbul da yasiyorsaniz uzakligin mutlaka önemi vardır. Yorum bağlantısı
Mustafa Yazıcı 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 Ben 150.000 km. bakımımı Ataşehir Otokoç'ta yaptırdım... inanılmaz fiyat avantajı var(benim gibi arabası 5 yaşın üstünde olanlar için) yaşının dört katı indirim olayına karşı bende Otokoçu tercih ettim. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 Kartal oto sanayide 'MEKANİK FORD' dayımın yeridir, yardımcı olurlar.. 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Bayraktar2 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Arkadaslar yenı ford focus aldım aracımın bundan sonrakı ışlemlerıyle ılgılı işini ıyı bılen bir gercek bır usta arıyorum .maltepede oturuyorum yardımlarınızı beklıyorum ?? Yorum bağlantısı
Recommended Posts