İçeriğe Yönlendir

Iş Yeri Garajında Gaz Yemiyor :(


Emre Köksal

Recommended Posts

orkun çoban

Shell le 3. Haftam simdilik hic sikinti yok

Yorum bağlantısı
Emre Köksal

Hocam bendede benzer sorun vardı.Gaz yemiyor ve ilk çalıştırmalarda acayip hantaldı.EGR temizliği yapıldı araç kendine geldi.

Sizde EGR ile ilgili bir sıkıntı olmasın??

Ben o terimin yabancısıyım EGR yi biraz açabilir miyiz?

Yorum bağlantısı
  • 8 ay sonra...
Özkan MENGÜASLAN

Benzer bi sorun benim aracımda oldu... Çanakkale'den Blıkesir'e giderken tam araba sollarken 5. vitese attım ve gaz yemedi... bildiğiniz araba giderek yavaşlamaya başladı... (aklınıza acaba düşük devirde mi vites geçişi yaptığım sorusu gelebilir? hayır. özellikle hız alabilmek için 4. viteste 3000'e kadar yüselttim) tekrar 4'e attım onda da yemedi... 3'te de aynı şekilde olunca boştayken gaza bastım sorun yoktu... kenara çektim birkaçkez gaz verdim sıkıntı yok... sonra devam ettim ve 1 gün arayla farklı yerlerde aynı şey 1. viteste oldu... şu an ford servisindeyim... bilgisayara bağladılar ve beyine kayıtlı hiçbir problem bulamadıklarını söylediler... peki özellikle araba sollarken bir defa kurtuldum ama bir kez daha böyle olursa ne yapıcam dediğimde; sorunu tespit edemediğimiz için bişey dememiz çok güç dediler... sizce sebep ne olabilir...

bir de bu arada hava filtresini temizledik falan dediler

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

arıza kaydına bakmak başkadır, tek tek kontrol başkadır, bu yapıldı mı acaba?

ben olsam ilk olarak kızdırma bujisine bakardım

Yorum bağlantısı
Halil Yücel
(düzenlendi)

Bende buna benzer bi sorunla karşılaşmıştım. Benim çalışmada bi sorun yok ama ilk çalıştığında devir 0.6 ile 1,3 arasında sürekli oynuyordu 1-2 dakika boyunca. Geçen kış bunu bir kaç defa yaşadım. Total excellium euro dizel kullanıyordum o zamanlar. Yakıttan memnundum taki yığılma problemleri yaşayana kadar. Şu an shell gtl kullanıyorum ne ilk çalışmada rotar dalgalanması problemi nede yığılma yaşamıyorum uzun zamandır.

tarihinde Halil Yücel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...