Onur Yeşil 19 Nisan 2012 Paylaş 19 Nisan 2012 Parlak folyo uygulamalrı süper olmuş. Çok canım çekti ben de yapmalıyımmmmm. Analog saati de çok beğendim ayrıca. Parlak folyo uygulamalrı süper olmuş. Çok canım çekti ben de yapmalıyımmmmm. Analog saati de çok beğendim ayrıca. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2012 Paylaş 30 Nisan 2012 Ebayden street ka için olan göstergelerden alsak acaba uyarmı, devir saati de onlarda bir tane buldum yalnız fiyatı fazla aratırmaya devam ediyorum. Yorum bağlantısı
Fatih Başaran 3 Mayıs 2012 Paylaş 3 Mayıs 2012 Valla uyar ama devir saatini bağlamak tekrardan zahmetli olsa gerek , sadece devir saatide bağlanabilir Yorum bağlantısı
Erman Devrim 8 Haziran 2012 Paylaş 8 Haziran 2012 Maşşallah nazar değmesin diyorum gerçekten başarılı çalışma olmuş Teyip ücret olarak nekadara maal oldu bilgilendirirseniz sevinrim Güle güle kullanmanız dileğiyle Yorum bağlantısı
Misafir 8 Haziran 2012 Paylaş 8 Haziran 2012 Teyp alırken eğer yurtdışından tanıdığınız biri arabayla getirmezse gümrükte 45 € vergisi varmış bende çok araştırdım, artı teyp bedeli olacak, en az 40-50€ kadar birde kargo ücreti var. Yorum bağlantısı
Erman Devrim 8 Haziran 2012 Paylaş 8 Haziran 2012 (düzenlendi) Oooo çok para harbi. 8 Haziran 2012 tarihinde Yavuz Selim Bilgin tarafından düzenlendi Türkçe karakterler. Yorum bağlantısı
Fırat Özdemir 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 merhaba arkadaşlar, ebay den posta dahil sadece ka collectionlarda bulunan kapı direği stickerından 40 pounda almıştım (enayiliğime doymayayım) .çok şık durmakla beraber o para etmeyeceğini söyleyebilirim.son ka toplantısında arkadaşlar görmüşlerdi,hırs yaptım araştırdım tr de 10 tl civarı rakama yapabilecek bi yer buldum.çoklu alımda daha da indirim yapılabilir.ilginize bilginize Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 merhaba arkadaşlar, ebay den posta dahil sadece ka collectionlarda bulunan kapı direği stickerından 40 pounda almıştım (enayiliğime doymayayım) .çok şık durmakla beraber o para etmeyeceğini söyleyebilirim.son ka toplantısında arkadaşlar görmüşlerdi,hırs yaptım araştırdım tr de 10 tl civarı rakama yapabilecek bi yer buldum.çoklu alımda daha da indirim yapılabilir.ilginize bilginize Fotoğrafı varmı ? Naıl birşey bu .. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Fotoğrafı varmı ? Naıl birşey bu .. Bunun gibi Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 hepsi cok güzel olmus elinize sağlık... Yorum bağlantısı
Cenk Soğancı 11 Temmuz 2012 Paylaş 11 Temmuz 2012 arkadaşlar merhaba ben ka'mın kapı,ön gövde ve arka koltuk kenarlarındaki plastik bölümleri sprey boyayla farklı bir renkte boyamak istiyorum kırmızı yada mavi canlandırmak ve eskiliğini gidermek amacıyla paylaşımlarınızı bekliyorum teşekkürler Yorum bağlantısı
Harun Arkaz 26 Temmuz 2012 Paylaş 26 Temmuz 2012 yeni bir ford ka kullanicisiyim.... su an isten cikip arabayla ugrasasim geldi... ellerinize saglik (klavyemde turkce karakterler yok uzgunum) Yorum bağlantısı
Mert Dinçol 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 Güzel bir derleme toplama işlemi olmuş elinize sağlık. Saat tasarımınız gerçekten çok güzel duruyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 merhaba arkadaşlar, ebay den posta dahil sadece ka collectionlarda bulunan kapı direği stickerından 40 pounda almıştım (enayiliğime doymayayım) .çok şık durmakla beraber o para etmeyeceğini söyleyebilirim.son ka toplantısında arkadaşlar görmüşlerdi,hırs yaptım araştırdım tr de 10 tl civarı rakama yapabilecek bi yer buldum.çoklu alımda daha da indirim yapılabilir.ilginize bilginize orjinali ile folyodan yapılmışı çok fark eder, Ka yı tanıyan farkı uzaktan bile anlar Yorum bağlantısı
Arda Bahadır 9 Temmuz 2013 Paylaş 9 Temmuz 2013 Bunun gibi Sani Bey, bu paylaştığınız fotodaki rüzgarlığı nerden bulabiliriz? Yurtdışı bile olsa almak istiyorum, e-bay'de de bulamadım, ingilizcesi de windbreaker diye yazınca saçma sapan şeyler çıkıyor, bilginiz var mı? Teşekkürler tekrardan herkese. Oktay Abi araştırmalarım devam ediyor. Ebayda satılanlar genellikle tamir görenler (nesi bozuluyorsa artık). Yurtiçinden alıp ucuza kapatmam lazım. Burak Bey, harika olmuş güle güle kullanın. Benim de saat aydınlatmam yok hemen özendim, profesyonel olmayan biri kendi başına yapabilir mi? Kadrana zarar vermeden nasıl sökebilirim bulamadım bir türlü Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Temmuz 2013 Paylaş 9 Temmuz 2013 Kelime anlamıyla windbreaker' da, gerçek adı o mu acaba bilemedim şimdi. Misal stop lambalarının adı da tail light diye geçebiliyor gibi. Yorum bağlantısı
Onur Mert Sözer 17 Temmuz 2013 Paylaş 17 Temmuz 2013 bişey soracağım bu folyo kaplama araç içi çıta falan bana detaylı bilgi verebilecek var mı nasıl yapılır Yorum bağlantısı
Burak Balıkçı 25 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2013 Bukadar geç cevapladığım için utandım şimdi, bu konu takibimden tamamen kaçmış kusurabakmayın. Sani Bey, bu paylaştığınız fotodaki rüzgarlığı nerden bulabiliriz? Yurtdışı bile olsa almak istiyorum, e-bay'de de bulamadım, ingilizcesi de windbreaker diye yazınca saçma sapan şeyler çıkıyor, bilginiz var mı? Burak Bey, harika olmuş güle güle kullanın. Benim de saat aydınlatmam yok hemen özendim, profesyonel olmayan biri kendi başına yapabilir mi? Kadrana zarar vermeden nasıl sökebilirim bulamadım bir türlü Arda kendin yapabilirsin, saatin sağ kenarında tırnak var, ince tornavida yardımıyla hafif kanırtarak çekip çıkarabilirsin saati. Gerisi el emeğine kalıyor. bişey soracağım bu folyo kaplama araç içi çıta falan bana detaylı bilgi verebilecek var mı nasıl yapılır Mert araç kaplama folyolarından kullanabilirsin, yada tabela vs. yapan ozaliteçilerde metre ile satın alabilirsin. Folyolar kendinden yapışkanlı düzgün bir uygulama ile istediğin yere yapıştırabilirsin. Yorum bağlantısı
Kadir Özdemir 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Benim saat geri kalıyor sürekli sebebi ne olabilir acaba? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Benim saat geri kalıyor sürekli sebebi ne olabilir acaba? Çok büyük ihtimalle saatiniz bozuk. ebay den bakınmanızı öneririm. Yorum bağlantısı
Kadir Özdemir 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 (düzenlendi) Abi bu saatler nereden besleniyo pille vs yada aküden falan mı? Ha bide Sani abi bana yazılımı gönderecektin müsait bi zamanında sana zahmet merkez otoda saat 140 lira ebaydan bana maliyeti ne olur gümrükte takılma falan olurmu acaba? 13 Şubat 2014 tarihinde Kadir Özdemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Abi bu saatler nereden besleniyo pille vs yada aküden falan mı? Ha bide Sani abi bana yazılımı gönderecektin müsait bi zamanında sana zahmet merkez otoda saat 140 lira ebaydan bana maliyeti ne olur gümrükte takılma falan olurmu acaba? Saat direkt aküden alıyor. Yazılımı unuttuk, hallediyorum hemen ebay'de gümrükte kalmaz. Yorum bağlantısı
Kadir Özdemir 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 (düzenlendi) tamam abi sanayide tanıdığım bir elektrikçi abim var benim far ayar motorları arızalıydı tamir etti saate de bir baktırayım yada söküp bi saatçiye göstereyim olmadı :-) en kötü ihtimal ebay den alırım birde saati ebay den alacak olsam herhangi birtanesini alsam olur mu bazı parçalar şase ye göre alınıyor ya saat de öyle bişey olmaz sanırım? 13 Şubat 2014 tarihinde Kadir Özdemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts